Máme taky potenciální účastníky z Anglie a z Beneluxu

Pokud někdo holdujete Facebooku, udělal jsem pro tyto účely nějakou publicitu našemu srazu i tam.
Moderátor: Rover
S tím, jestli už budeš mít sérii, ti neporadímIvoš Def píše:Musím se přiznat, že bych se také velice rád zúčastnil!
Jenom se obávám, že ještě stále nebudu vlastnit vysněnou sérii a budu tedy s Defenderem za "outsidera"![]()
Nebo se mýlím?
A na jaký LR se můžeme těšit ?? Jen ze zvědavostiweetush píše:hlasim ucast !
Dědek bude určitěOld Black píše:Budeme-li s dědkem oba živi ...
Tak teda dík!1960SeriesII píše:Dědek bude určitěOld Black píše:Budeme-li s dědkem oba živi ...
Nebuď tak cimprlich, dědkové nás přežijou všechny - třeba ne všichni, ale přežijou, to si buď jistý1960SeriesII píše:Tak teda dík!Old Black píše:Dědek bude určitě
no tak to je super ....ja myslel že jsem na ostravě sám s dědkemRadek D3 píše:Ahoj já bych taky rád konečně přijel nse svým SII dědkem.Tak snad to vyjde. Zdar.
Ahoj tak to je fajn vědět, že je tady ještě někdo v Ově s dědkem.Tak to si někdy písnem a můžeme se někde projet. Souhlasím s tou kolonou do Kutné Hory.will.26 píše:no tak to je super ....ja myslel že jsem na ostravě sám s dědkemRadek D3 píše:Ahoj já bych taky rád konečně přijel nse svým SII dědkem.Tak snad to vyjde. Zdar.mohli by jsme udělat takový malý konvoj do kutné hory
do jihlavy? ja myslel že do kutné horyMiky_CZ píše:Cau Wille, co ty jedes tentokrat do jihlavy?