Moderátor: Miky_CZ
tys to nacpal na seriovou discoDiscovery1 píše:Já mám 265/75 R16 na sériovce 300Tdi a auto jezdí bez problémů. Maximálně je větší spotřeba ale jen trošku. A zdá se pomalejší zrychlení ale že by mi něco praskalo to ne akorád to musím trochu zvednout protože toho mám plný blatníky a když jedu v terénu tak to sem tam trochu chytne jinak úplně v pohodě. Vůbec bych se toho nebál
hod sem foto, ja to fakt nechapu, ja sem tam ty kola dal jenom tak jeste jak sem nemel mift a na propruzeni to melo tak 5cm ale je pravda ze vy moje jsou asi o 8cm vylezle ven oproti origoDiscovery1 píše:To jsem šikula co no chtěl jsem to taky říznout ale nějak se mi do toho nechce
Discovery1 píše:mám problém z velikostí fotek dám ti je sem co nejdřív
hmm, tak to já jsem na tom trochu naopak, za celou dobu, co mám Audi, jsem neměl pokutu ani za špatny parkování a Disco mám půl roku a v sobotu mě nejspíš změřili na Bílé Hoře.fidel.ml píše:Ja sem mel alfu 156 ale od ty doby co sem si koupil LC80 tak dostavam min pokud za ryhclost
fidel.ml píše:No mas to pekny. A cim to mas nazvedany?
marek martinec píše:Áno, priamo z Ba. A hneď volám Jezberu ohľadne čapov prednej nápravy