Uroven fora a jeho moderovani

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
Roger
tel.: 608464777
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

Re: Uroven fora a jeho moderovani

#21 Příspěvek od Roger » 19 úno 2010 15:21

Teda panove. Tohle vlakno jsem nezalozil kvuli tomu, aby se tu osobne utocilo na admina fora. Ja jsem s jeho praci naprosto spokojeny a vzdy, kdyz sem neco potreboval, tak okamzite vysel vstric. Navic prace administratora spociva v necem jinem, nez je jen promazavani fora. Od toho jsou moderatori.

Ted bych byl nerad, aby sis to Rovere bral jako osobni utok na tvou osobu. Nic proti tobe nemam a mam te rad jako cloveka a uznavam te jako znalce LR, ale udelat te MODem mi prijde jako udelat "kozla zahradnikem", :P jelikoz spadas do skupiny delikventu, kteri prave vyprokovali mou reakci. Ale nic ve zlem, snad, kdyz ti bude sverena duvera budes se i vice ovladat.

Mopadzi, vzdycky si me prisel v pohode, ale v posledni dobe mi prijdes jako v te reklame "I muzi maji sve dny"
Land Rover 90

Rover
tel.: 736173373

#22 Příspěvek od Rover » 19 úno 2010 15:54

...
Naposledy upravil(a) Rover dne 19 úno 2010 18:17, celkem upraveno 1 x.
Country boy...

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MOPADŽI » 19 úno 2010 15:59

Já vím :mrgreen: Asi mám ty dny či co :Ale fuuj:

Jinak to neberu jako útok, ale věcné připomínky k tomuto tématu. Jestli je to chápáno jinak, je to téma k ničemu a nic nevyřeší.

Ještě uvedu toto: Vše jsem napsal sám za sebe, ale jinak mnoho z vás ví, že právě o tomto problému se diskutuje na školeních a jiných besídkách až do ranních hodin. Takže potřeba řešit to je, takže díky Rogere za založení tohoto tématu.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#24 Příspěvek od cyril » 19 úno 2010 16:23

Myslím si, že nakonec opět nečekaně zvítězí rozum a až čas ukáže, jak to fóru prospělo.
Je zbytečný se navzájem osočovat, hrnout chyby na hrb toho druhého a řešit vyloženě intimní věci veřejně, protože to fakticky neprospěje ani jedné straně. Díky Lowovi, který mi pomohl najít cestu k Land Loverům jsem zavítal i na tohle parádní fórum a díky lidem, jako jsi ty Mopadži, jsem zde dodnes a to velmi rád. Pokaždé, když otvírám tyto stránky si uvědomuji, že vstupuji někam, kde to mám moc rád....takovej druhej domov. A taky se podle toho snažím chovat. Vím, že se taky někdy chovám jak blázen a nechám se vyprovokovat k furiantské reakci. Ale jsem jenom člověk a doufám, že mi to odpustíte. No a moderátor mi může dát třeba i za uši. Tak do toho....nehádejme se a zkusme mít toto fórum lepší než jsou ta ostatní. Díky za pozornost. Cyril.

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#25 Příspěvek od RudaK » 19 úno 2010 18:04

Neumím ty vzletné sousloví Já jen : Co na srdci,to na jazyku Píšu co si myslím a jestli to někomu nevoní,tak nemusím :wink: Toď vše ...... :Pohoda:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Admin
Admin fóra
tel.: +420 777 883 488
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Admin » 19 úno 2010 20:52

No myslím, že problém s moderováním, respektive správou příspěvku máme částečně vyřešenou a uvídíme jak se osvědčí v praxi.
Osobně jsem rád že mi LOW pomáhá se správou fóra.

MOPADŽI vždycky se najde způsob jak vzniklou situaci řešit :wink: Každý to řešíme jinak.

Jsem rád, že máte kluci o fórum zájem a pomáhat rozvíjet ho správným směrem.

Díky :Sorry:

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#27 Příspěvek od Sláma Karel » 19 úno 2010 21:56

Kluci kluci kluci :ty jeden...: :ty jeden...: :ty jeden...:
Normálně takhle nepíšu, ale nejdřív to rozdejchám a pak se uvidí. K :Ja blb:
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Land Jirka
tel.: +420731913431
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Land Jirka » 19 úno 2010 22:33

Přemíra moderování a mazání vláken taky není dobrá...
Je tady skoro 1800 členů a bude jich přibývat. V tomto počtu se to už uhlídat nedá a vždy bude někdo nespokojenej a já bych tomu klidně nechal volný průběh.
Mně spíše, než kecání někomu do inzerce, vadí stálé zakládání nových vláken na témata a poruchy, o kterých se tady mluvilo milionkrát...S tím ale nejde nic dělat

Já jsem tady ale registrovanej jako devatenáctej, tak už něco pamatuju

Osobně bych moderování omezil na mazání urážek a osočování ostatních + přesun vláken omylem vložených do jiných sekcí. Ostatní neřeším :Pohoda:
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od MOPADŽI » 19 úno 2010 22:47

Tak jsem rád, že se tato diskuze začíná vyvíjet pozitivně pro toto fórum. Už tu máme jak lowa, tak Davida. Jsem za to rád, že se to již řeší.
Díky a opravdu to neberte, že jsem rejpal, který má "své dny" a začal rejpat do kamarádů, kterými low i David je a bude. Jsou to pohodoví kluci, kteří mě přivedli k L.R. Pamatuješ Davide ?
Proto budu rád, když se to tu vyřeší, vziknou noví moderátoři pro stežejní témata fóra. kteří budou radit, pomáhat a řešit prohřešky, rádoby Landroveristů, kteří sem chodí rejpat a urážet.
Pro mne, je "ovál" mnohým a hlavně relaxací a jsem rád, za komunitu která se tu utvořila.
Nenechme si ji tedy rozbít Daniel Designem, Alfem, DriftemK a některými pomatenými Toyotáři (mimo Stavrose :ty jeden...: ) a podobnými individui, kteří sem chodí ventilovat své mindráky a komplexy...
Díkas a čágo v dalších příspěvcích.

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Miloš II » 20 úno 2010 08:48

Aby mohlo být "vítání tak musí být i loučení" jak pravil klasik v jednom filmu. Vzhledem k množství již přihlášených se divím, že k nějakýmu konfliktu nedošlo již dříve. Jsou dvě možnosti na správu fora a to buď nějakej "profi" správce nebo zapálenej Landroverista s přesvědčení (pacient) Bylo by přinejmenší divný, že by tu správce dělal někdo zapálenej jiným směrem. MillošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Tatar

#31 Příspěvek od Tatar » 20 úno 2010 14:03

no když to čtu, že sem si nekoupil Trabanta
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#32 Příspěvek od Jenda » 20 úno 2010 15:58

Tatar píše:no když to čtu, že sem si nekoupil Trabanta
....TATARbanta :?: :lol:
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od MOPADŽI » 21 úno 2010 10:03

Tatar píše:no když to čtu, že sem si nekoupil Trabanta
....a taky s ním dojeli přes celou Afriku :wink:

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od MOPADŽI » 21 úno 2010 10:13

Miloš II píše:Aby mohlo být "vítání tak musí být i loučení" jak pravil klasik v jednom filmu. Vzhledem k množství již přihlášených se divím, že k nějakýmu konfliktu nedošlo již dříve. Jsou dvě možnosti na správu fora a to buď nějakej "profi" správce nebo zapálenej Landroverista s přesvědčení (pacient) Bylo by přinejmenší divný, že by tu správce dělal někdo zapálenej jiným směrem. MillošII
Sohlasím. Je dobře, že s to pohlo.
Mnoho lidí lidí si teď o mě bude myslet, že jsem provokatér, ale důležité je to, že se to již pozitivně projevilo a dále projeví na tonto perfektním fóru. Účel tématu se tedy naplnil.

Nevím, proč mi češi, se pořád někde krčíme v koutě, nadávame, a ikdyž máme na věc svůj náror, radši jsme potichu a pořád čekáme na nějakou spásu zvenčí...

moon13

#35 Příspěvek od moon13 » 21 úno 2010 10:21

Mě se to tady na fóru líbí a nemám s tím problém. Je pravda, že se občas ujede z tématu, ale vždycky se to vrátí zpět.
A stejně tak je to i s tím vyříkáváním. Pokud někdo nemá problém přijmout pravdu nebo se omluvit, tak všechno funguje tak jak má. Taky jsem tady zadal špatně inzerát a vyřešilo se to v klidu.
A jak jste tady psali... je zde 1800 členů ( a navíc se všichni neznají osobně ), takže to správcovství a hlídání není tak jednoduchý.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od MOPADŽI » 21 úno 2010 10:47

Ještě pro lowa.
Vše co jsem napsal, bylo proto, aby se to tady zase pohlo a kvalita fóra se ubírala dále tím správným směrem. Vadilo mně, že tady se nic nedělo, ale na offroad fóru, jsi se do diskuzí zapojoval, jako by se nic nedělo(?). Jsou pryč doby, kdy tu bylo 200 uživatelů, dnes je jich tu přez 1800 a tomu se musí přizpůsobit i správa fóra (můj názor, podložený ale od loňského léta na L.R. akcích mnoha uživateli tohoto fóra, při debatách atd.).
Petře, chci aby jsi to nebral osobně, napsal bych stejně jakémukoli adminovi, který by to tu měl nastarosti.
Tebe, jak jsem tu již psal, mám za kamaráda se kterým bych se nebál jet kamkoli ( i když by jsme se na cestě párkrát poslali dopryč...), vím, že by jsme jeden druhého nenechali ve štychu. Jsi pro mně člověk, který vždy vše připraví tak jak má a ostatní se jenom vezou. Dělej to tu tedy stejně a všichni budou spokojení. Takových to pacientů/kamarádů tu není mnoho (já jich tedy zatím za ty léta více nepoznal), ale jsi to právě TY, MilošII, Tatar, Jenda, Karel, Cyril, Mešky, PavelU, Ken, LandJirka, Kangaroo, Ken, erik, DanoDef, Dudo, eliott, RudaK, Stavros(Toy :Ale fuuj: ) a další kluci, kteří přišli od motorek, protože už je bolí věkem kolena, což je Mrož, Honzan, Rosi, Ivan M., Fráňa a doufám, že jsem na nikoho nezapoměl.
Nenapsal jem ti to SZ, ale sem, jak se to má správně dělat.
Ahoj, tímto ukončuji svou debabatu v tomto vláknu, pro další aktéry :Pohoda: :Pohoda:

Tatar

#37 Příspěvek od Tatar » 21 úno 2010 16:56

MOPADŽI píše:Ještě pro lowa.
Vše co jsem napsal, bylo proto, aby se to tady zase pohlo a kvalita fóra se ubírala dále tím správným směrem. Vadilo mně, že tady se nic nedělo, ale na offroad fóru, jsi se do diskuzí zapojoval, jako by se nic nedělo(?). Jsou pryč doby, kdy tu bylo 200 uživatelů, dnes je jich tu přez 1800 a tomu se musí přizpůsobit i správa fóra (můj názor, podložený ale od loňského léta na L.R. akcích mnoha uživateli tohoto fóra, při debatách atd.).
Petře, chci aby jsi to nebral osobně, napsal bych stejně jakémukoli adminovi, který by to tu měl nastarosti.
Tebe, jak jsem tu již psal, mám za kamaráda se kterým bych se nebál jet kamkoli ( i když by jsme se na cestě párkrát poslali dopryč...), vím, že by jsme jeden druhého nenechali ve štychu. Jsi pro mně člověk, který vždy vše připraví tak jak má a ostatní se jenom vezou. Dělej to tu tedy stejně a všichni budou spokojení. Takových to pacientů/kamarádů tu není mnoho (já jich tedy zatím za ty léta více nepoznal), ale jsi to právě TY, MilošII, Tatar, Jenda, Karel, Cyril, Mešky, PavelU, Ken, LandJirka, Kangaroo, Ken, erik, DanoDef, Dudo, eliott, RudaK, Stavros(Toy :Ale fuuj: ) a další kluci, kteří přišli od motorek, protože už je bolí věkem kolena, což je Mrož, Honzan, Rosi, Ivan M., Fráňa a doufám, že jsem na nikoho nezapoměl.
Nenapsal jem ti to SZ, ale sem, jak se to má správně dělat.
Ahoj, tímto ukončuji svou debabatu v tomto vláknu, pro další aktéry :Pohoda: :Pohoda:
:twisted: mno nevím jestli jsi provokatér ale zapomněl jsi minimálně na Slamáka protože Karlů je tu několik a z Mrože, Honzana, Rosiho, Ivana M.,Šimiho, Fráňi, Cyrila a dalších jsi udělal nenápadně dědky co se na těch svejch Simsonech už neudržej ale mi jsme fandové Landrovrů a né domov důchodců tak že žádám admina o vyloučení všech bývalých babetistů z našich řad džentlmenů LR :twisted: :D :twisted:
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od low » 11 dub 2010 17:40

Rover dnes na svoji zadost prestal byt moderatorem.

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MOPADŽI » 11 dub 2010 17:54

Ach jo. Už tady budeš za chvilku zase sám.
Vlastně, budete dva :time

Zamčeno