Ještě pro lowa.
Vše co jsem napsal, bylo proto, aby se to tady zase pohlo a kvalita fóra se ubírala dále tím správným směrem. Vadilo mně, že tady se nic nedělo, ale na offroad fóru, jsi se do diskuzí zapojoval, jako by se nic nedělo(?). Jsou pryč doby, kdy tu bylo 200 uživatelů, dnes je jich tu přez 1800 a tomu se musí přizpůsobit i správa fóra (můj názor, podložený ale od loňského léta na L.R. akcích mnoha uživateli tohoto fóra, při debatách atd.).
Petře, chci aby jsi to nebral osobně, napsal bych stejně jakémukoli adminovi, který by to tu měl nastarosti.
Tebe, jak jsem tu již psal, mám za kamaráda se kterým bych se nebál jet kamkoli ( i když by jsme se na cestě párkrát poslali dopryč...), vím, že by jsme jeden druhého nenechali ve štychu. Jsi pro mně člověk, který vždy vše připraví tak jak má a ostatní se jenom vezou. Dělej to tu tedy stejně a všichni budou spokojení. Takových to pacientů/kamarádů tu není mnoho (já jich tedy zatím za ty léta více nepoznal), ale jsi to právě TY, MilošII, Tatar, Jenda, Karel, Cyril, Mešky, PavelU, Ken, LandJirka, Kangaroo, Ken, erik, DanoDef, Dudo, eliott, RudaK, Stavros(Toy

) a další kluci, kteří přišli od motorek, protože už je bolí věkem kolena, což je Mrož, Honzan, Rosi, Ivan M., Fráňa a doufám, že jsem na nikoho nezapoměl.
Nenapsal jem ti to SZ, ale sem, jak se to má správně dělat.
Ahoj, tímto ukončuji svou debabatu v tomto vláknu, pro další aktéry