Moderátor: Rover
Svatá pravda. Také se musím tísnit na levé sedačce jako na levném záchodku. Jen nerozumím tomu vyndavání chladiče, já jsem zrovna před týdnem měnil olej v tom pomocném čepu a šel jsem na to přes přední masku.Land Jirka píše:Ještě pár argumentů pro volant vpravo:
Vpravo je u série daleko víc místa
U levostraného řízení je ke všemu co je předělaný na levo daleko horší přístup než u praváka (Váleček spojky, brzd a třeba kvůli pomocnému čepu řízení sem musel vydělat chladič což se u praváka nestane)
Mám naftu 2,25 výkon nic moc, ale stačí to. Spotřebu na silnici mám okolo 10 l.
Rover píše:Kocur: 10-12 litrů... Moje osobní zkušenost s Weberem je špatná, auto jede hůř a spotřeba je větší, budu dávat nazpátek Zenith...
Není. Jsem aktivní člen ve veterán klubu a ono se to pak kouká pod kapotu trochu jinak, když tam nahlíží kamarád převlečený za komisaře. Já mám to auto hlavně pro běžný provoz a kdybych ho jednou chtěl dát do 1a klasického stavu, nebude to velký problém. Ale ta doba je zatím ještě daleko. Mimochodem, věřte nebo nevěřte, ale jezdím cca za 8 litrů, i když 10 až 12 bych spolknul také (jako že by mi ta spotřeba až tak nevadila, ale ta osmička je příjemná).Kocur píše:Tak to je krasnej clanekMam drobnou otazecku ohledne toho motoru, co na nej rikaj pri veteranskejch testacich? neni s tim problem?