jdeKubaVondal píše:Můžu se jen zeptat?? Dnes jsme řešili takovou blbost. Jestli jde za jízdy u automatu zařadit neutrál.. Prostě blbost, akorát nás to jen zajímalo.. Tak jak to je teda??![]()

Moderátor: Miky_CZ
jdeKubaVondal píše:Můžu se jen zeptat?? Dnes jsme řešili takovou blbost. Jestli jde za jízdy u automatu zařadit neutrál.. Prostě blbost, akorát nás to jen zajímalo.. Tak jak to je teda??![]()
Ale nedelej toKubaVondal píše:Super, děkuju. Měl sem teda pravdu..![]()
V žiadnom prípade to nepraktikovať. Pozri http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... +automatom" onclick="window.open(this.href);return false;Benjamin píše:jdeKubaVondal píše:Můžu se jen zeptat?? Dnes jsme řešili takovou blbost. Jestli jde za jízdy u automatu zařadit neutrál.. Prostě blbost, akorát nás to jen zajímalo.. Tak jak to je teda??![]()
Kluci ti radí dobřeBenjamin píše:Jj a nedělej to
Čo myslíš?KubaVondal píše:.... A jde tím spotřeba dolů?? když to běží jakoby naprázdno?
nie, spotreba stupa lebo auto nebrzdi motorom. tym padom musi motor pohanat palivo a nie zotrvacnost auta samotneho. v reale to spravi mozno az 0.5% na spotrebe:-)KubaVondal píše:Jo, přesně tak. Otáčky jdou na volnoběh při puštění plynu. To se mě moc líbí. A jde tím spotřeba dolů?? když to běží jakoby naprázdno?
vsetky auta s elektrickym vstrekovanim maju pri brzdeni motorom spotrebu 0, ci je to CR, PD, EFI, FSI...Acon píše:Na voľnobehu má motor spotrebu tak 0,6-0,9l podľa toho, či je zapnutá klíma lebo nie. Navyše u PD motorov ak je motor čo len trochu poháňaný zotrvačnosťou tak je spotreba 0 na rozdiel od CR.
urcite nie, nema na to dovod. prejde do ineho rezimu prevadzky a prestane vstrekovat. tak vravelo nase skolenie:-)Acon píše:CR určite nemá. Stále prepúšťa minimálne množstvo paliva. Ako je to s benzínovým palivovým systémom neviem, no CR nikdy nejde za 0. Už si nepamätám dôvod, na školení som bol v čase keď sa CR zavádzal do série čo bolo v 98-00"
visby píše:urcite nie, nema na to dovod. prejde do ineho rezimu prevadzky a prestane vstrekovat. tak vravelo nase skolenie:-)Acon píše:CR určite nemá. Stále prepúšťa minimálne množstvo paliva. Ako je to s benzínovým palivovým systémom neviem, no CR nikdy nejde za 0. Už si nepamätám dôvod, na školení som bol v čase keď sa CR zavádzal do série čo bolo v 98-00"
su specialne situacie, ked ti tam vstrekuje aj pri volnobehu, ale vtedy sa vacsinou jedna o regeneraciu filtrov.
tie otacky mi pridu trochu vysoke ale moze byt.raven.99 píše:CR ide na zotrvačnosti za nulu, pokial neklesnú otáčky pod 1500-1800 rpm, potom začne vstrekovať velmi malé množstvo kvoli vyrovnaniu chodu motora
to mi pride strasne vela, skusim si najst k tomu detaily...Acon píše:No, pri maloobjemových motoroch do cca 3L, je to cca 0,2l/h