mas to krasnewill.26 píše:tak jsem se trochu rozšířil (10cm) sedí dobře ale jak mě chytí cajti tak asi bude průser

musim se nekdy objevit kouknout na toho dedka ale ja ted kucham diskarnu a zas delam nake upravy

Moderátor: Miky_CZ
mas to krasnewill.26 píše:tak jsem se trochu rozšířil (10cm) sedí dobře ale jak mě chytí cajti tak asi bude průser
nemámmoon13 píše:Ty vole, dyť ty tam pořád nemáš to zrkádko, ten kryt?!will.26 píše:tak jsem se trochu rozšířil (10cm) sedí dobře ale jak mě chytí cajti tak asi bude průser![]()
no ja si říkal že ani obraz ani zvukMiky_CZ píše:mas to krasnewill.26 píše:tak jsem se trochu rozšířil (10cm) sedí dobře ale jak mě chytí cajti tak asi bude průser![]()
musim se nekdy objevit kouknout na toho dedka ale ja ted kucham diskarnu a zas delam nake upravy
jojo do jihlavy chcu mit uz neco hotove, co ty jedes na jihlavu?will.26 píše: no ja si říkal že ani obraz ani zvuktak hezky kuchej ...bo se to začíná hemžit akcemi
ja mám pocit že jsme se párkrát viděli na omv na rudné (aspoň myslím že jsi to byl ty podle tvojeho obrázku teda pokud máš ve předu naviják a máš stříbnou trojku)Radek D3 píše:Jo máš to moc hezký hned to vypadá lépe.
Tak snad se někdy v Ostravě potkáme. A nebo v Jihlavě.
will.26 píše:tu jihlavu jsem už našelvypadá to lákavě ale dědkem to určitě nestihnu jedině fryčkem
Krtku zapoměl jsi na sluníčkokrtek007 píše:Clovece, to je to ARO, co se opravuje nalitim kanystru vody do rozdelovace?!:)))
To jsem zvedav jak budes opravovat diskarnu:) Jinak samozrejme gratulace, dobra volba
nemáš náhodou červeného RR(asi nový) a nestál jsi dneska ráno kolem osmé na omv na rudné s D3 ?Radek D3 píše:Jo máš to moc hezký hned to vypadá lépe.
Tak snad se někdy v Ostravě potkáme. A nebo v Jihlavě.
pavelvach píše:Koukám že se Arem pěkně bavíte!! Ale vždy, překvapilo kam až to za ty koruny dojelo![]()
Na opravu stačil kanystr s vodou, sluníčko. kladivo a pajcr, ale LR se nebojím má taky motor a 4 kola