Moderátor: Miky_CZ
Aha já právě myslel že za 24 hodim se nechá třeba 300km ujet?Miky_CZ píše:dekujem, klasicky offroadmaraton, jezdi se sestihodinovky, jedna dvanacti a jedna 24 hodinovkaLuboš M. píše:Miky blahopřeju k dobrému výsledku!!!!!!
...co to bylo za závody? Já myslel že jedete 24hous?
za 24 hodin se jezdi i 800km, ted na sestihodinovce byl nejvetsi najezd tusim 220kmLuboš M. píše: Aha já právě myslel že za 24 hodim se nechá třeba 300km ujet?
Na Baje jsem najel za 6 hodin 250km a druhý den to samé.
Spotřeba 250L 100 oktanového benzínu na dva dny
sme si to myslel, no nic aspon cast okna se nebude mlzitFrana píše:Jo jde.... vymenit sklo. Bohuzel je to tak.
Miky_CZ píše:sme si to myslel, no nic aspon cast okna se nebude mlzitFrana píše:Jo jde.... vymenit sklo. Bohuzel je to tak.
no prave ze se obcas mlzi okno, timhle by to bylo vyreseno a kdyz uz to tam je proc to nezapojit ze:-)Discovery1 píše:
Na závoďáku nepotřebná věc ne?
To je pravdaMiky_CZ píše:no prave ze se obcas mlzi okno, timhle by to bylo vyreseno a kdyz uz to tam je proc to nezapojit ze:-)Discovery1 píše:
Na závoďáku nepotřebná věc ne?
Miky doufám že se někde na závodech potkáme, momentálně taky intenzivně makáme i když ne na LR.Miky_CZ píše:ještě dvě tři drobné dodělávky a auto je na sobotní závod v mohelnici připraveno.
Ja se teda bohužel závodu nezúčastním, jsem zrovna na akci land rover road show ale kluci jedou