btw. v roce 1990 jsem půl roku točil pííívo ve Pcherách , v hospodě dole u parkuGobey píše:no tak to na dalším Workshopu uděláme barZanzibar píše: Budu ready, dej vědět : 602286657 , doplním zásoby
Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
V tý době jsem ještě obýval rodné Valašsko a o Pcherách jsem neměl ani ponětíZanzibar píše:btw. v roce 1990 jsem půl roku točil pííívo ve Pcherách , v hospodě dole u parkuGobey píše: no tak to na dalším Workshopu uděláme barkaždej musel nějak začít
![]()
to byla ještě pod Jednota wings . Občas se zasteskne
Stav se někdy na panáka
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Mas SZ, at to tady nezaplacavam OT.Jenda píše:Zdar Honzo,chtel bych se jen zeptat ohledne meny na frontrunner.Honza_offroad píše:sprava majetku a ve volnym case prodej doplnku na defiky a jine LR -> www.Nakatanenga.de a www.frontrunner.co.za
Honza
Nasel jsem tam peknej kryt diferaku na defa ale je tam castka 465![]()
Dik, Honza
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Gobey píše:V tý době jsem ještě obýval rodné Valašsko a o Pcherách jsem neměl ani ponětíZanzibar píše: btw. v roce 1990 jsem půl roku točil pííívo ve Pcherách , v hospodě dole u parkukaždej musel nějak začít
![]()
to byla ještě pod Jednota wings . Občas se zasteskne
Stav se někdy na panáka
v té době jsem obýval jednu Valašku ( Zlín ) , ale to už je dávno . Stav se někdy na panákav Bělči u rybníka
![]()
![]()
H.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Hosi nedela tu nekdo do dreva
Potrebuju udelat knihovnu a shanim nejake fosny a prkna.Nejspis smrk.Nejlip Pragl a stredni cechy.
Dik, Honza
Dik, Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
1. Chlapy a nedělá někdo do realit. Potřebuju se někam s vrakáčem přestěhovat. Nějaký statek nebo stodolu nebo kravín nebo halu nebo něco takového. Nájem nebo koupit. Nevíte někdo o něčem?
2. Nedělá někdo do autodopravy? Potřeboval bych si na stěhování půjčit za nějaké rozumné peníze na pár dní návěs. Asi mezi Vánocema a Silvestrem. Klidně nějakej starej. Potřebuju něco velkého na stěhování. Klidně kdyby to i někdo odtahal, ale kozlíka když tak mám.
3. Sháním nějaké lodní kontejnery nebo stavební buňky. Na rozměrech nezáleží až do 12ti metrů délky.
Dík K
2. Nedělá někdo do autodopravy? Potřeboval bych si na stěhování půjčit za nějaké rozumné peníze na pár dní návěs. Asi mezi Vánocema a Silvestrem. Klidně nějakej starej. Potřebuju něco velkého na stěhování. Klidně kdyby to i někdo odtahal, ale kozlíka když tak mám.
3. Sháním nějaké lodní kontejnery nebo stavební buňky. Na rozměrech nezáleží až do 12ti metrů délky.
Dík K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
KarleS přestěhuj se do krásného prostředí kousek od Hradce nad Moravicí a tady kolega prodává halu s kanceláří z r. 92 za 1.3 mil. Na Moravě je pěkně.Sláma Karel píše:1. Chlapy a nedělá někdo do realit. Potřebuju se někam s vrakáčem přestěhovat. Nějaký statek nebo stodolu nebo kravín nebo halu nebo něco takového. Nájem nebo koupit. Nevíte někdo o něčem?
Dík K
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se a dám Ti vědět, jestli něco nemajSláma Karel píše:1. Chlapy a nedělá někdo do realit. Potřebuju se někam s vrakáčem přestěhovat. Nějaký statek nebo stodolu nebo kravín nebo halu nebo něco takového. Nájem nebo koupit. Nevíte někdo o něčem?
....
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
rád bych časem učinil office depotu neodolatelnou nabídku našich produktůPiskot píše:... Product Manager a ředitel Divize Technický servis ve spol. Office DEPOT, dříve PAPIRIUS - jinak prakticky vše co si můžete představit pro kancelář od kafe až po kopírku, zásobování do 24 hodin až na stůl.
www.officedepot.cz
díky
P.
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Jestliže někdo budete potřebovat jeko vánoční dárek koupit mobilní telefon, nebo navigaci rád nabídnu a udělám cenu, zabalím a pošlu. Neumím konkurovat internetu a prodejnám, kde dělají šedý dovoz. Moje zboží je určeno jen pro český trh a reklamaci uznají a poškou v každém solidním obchodě nebo ve značkové prodejně. Jsem plátce DPH a vše je vč. dokladu. Ceny pro zde přítomné skoro velkoobchodní
. V případě mi kontaktujte přes SZ, ceny pošlu.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Ahoj pane, není problém, tento sortiment má v kompetenci moje kolegyne. Posílám Ti SZ.Zanzibar píše:rád bych časem učinil office depotu neodolatelnou nabídku našich produktůPiskot píše:... Product Manager a ředitel Divize Technický servis ve spol. Office DEPOT, dříve PAPIRIUS - jinak prakticky vše co si můžete představit pro kancelář od kafe až po kopírku, zásobování do 24 hodin až na stůl.
www.officedepot.czwww.monin.cz , můžu se na tebe obrátit ??
díky
P.
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
děkuji , budu neskutečně zavázánPiskot píše:Ahoj pane, není problém, tento sortiment má v kompetenci moje kolegyne. Posílám Ti SZ.Zanzibar píše: rád bych časem učinil office depotu neodolatelnou nabídku našich produktůwww.monin.cz , můžu se na tebe obrátit ??
díky
P.
-
omar
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Zdar ogari,toz asi nedelam nic zvlastniho zajistuji dovoz ojetin z nemecka,jejich opravy,evidencky,stk.......... ,ale uz jenom telefonicky na pracu mam lidi,no abych se nenudil tak se motam kolem jednej pily a takze kdyz nekdi bude potrebovat prkna,fosny,tramy,palivove drevo piliny a podobne tak se ozvete
omar píše:Zdar ogari,toz asi nedelam nic zvlastniho zajistuji dovoz ojetin z nemecka,jejich opravy,evidencky,stk.......... ,ale uz jenom telefonicky na pracu mam lidi,no abych se nenudil tak se motam kolem jednej pily a takze kdyz nekdi bude potrebovat prkna,fosny,tramy,palivove drevo piliny a podobne tak se ozvete
Netaháš náhodou za Diskotékou pojízdný katr? Jednou jsem v Loučce takovou soupravu potkal.
Free 1.8, 5dv, r.v. 2000
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Uzuz jsem se nadejchnul ze napisu sz a pak tam byl tem N.Jicin
Skoda ale uz se mi neco rysuje
Honza
Skoda ale uz se mi neco rysuje
Honza
It´s not broken, it´s british !