Bohužel není v Blansku chtějí za gumu 50Kč kus bez ohledu na to zda platí místní poplatek nebo nikoliv.Benjamin píše:Já tomu vůbec nerozumím, u nás je sběrný dvůr na takové věci zdarma. Takhle je to už skoro v každém okresním městě, nebo ne? I kdyby nebyl tak to nechápu, ale takhle mi to nejde do hlavy už vůbec...
Celkově je problém legálně se odpadu zbavovat sice to lidi neomlouvá, ale i města by se měla zamyslet nad poplatky co po lidech chtějí.

Na jedný mimoúrovňovce asi kilák od baráku je tu pod mostem za svodidlama teď čerstvě po zimě možná přes 50 pneu
  Na jedný mimoúrovňovce asi kilák od baráku je tu pod mostem za svodidlama teď čerstvě po zimě možná přes 50 pneu   a myslím, že jsem se moc nespletl, v okruhu 2 km od baráku bych dokázal naplnit možná vagon pneumatik
 a myslím, že jsem se moc nespletl, v okruhu 2 km od baráku bych dokázal naplnit možná vagon pneumatik  

. Na to že je sucho, tak jsem přijel zabahněn až k vokýnkům
. Na to že je sucho, tak jsem přijel zabahněn až k vokýnkům 

.
 .

Loni jsem s ním nalítal přes 20 tis a letos má trošku přes 10 tis a je to prostě spolehlivej stroj.
  Loni jsem s ním nalítal přes 20 tis a letos má trošku přes 10 tis a je to prostě spolehlivej stroj.  
 ty jsi daval liftoví podvozek?? a o kolik pokud ano
  ty jsi daval liftoví podvozek?? a o kolik pokud ano   

člověče ti to tu můžeš přejmenovat na sluneční venčení d1.Máš to pěkný
 člověče ti to tu můžeš přejmenovat na sluneční venčení d1.Máš to pěkný