RudoK ura to není k smíchuRudaK píše:ALF píše:Dík za upozornění. Opravuji pro případného zájemce. Auto je nebourané, pouze havarované přes střechu v malé rychlosti. No, snad už jsem to teď nespletl.
![]()
![]()
Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
Tak jsem včera byl na v Sosnové abych doladil pár věcí k našemu srazu s panem majitelem a nafotil pár snímků z areálu.Domluvili jsme se že stan nechá na stejném místě jako byl při závodech tedy je krytý pod stromy, což je lepší než ho dát na planinu k rybníku, navíc je to hned u vjezdu do areálu takže by nikdo neměl bloudit.Budou nám přistaveny 2 větší zásobníky s užitkovou vodou pro případné umytí auta i pomocí WAPKY-když si ji někdo doveze
a pitnou vodou pro vaření a umytí se.
Co se týká trati, tak nezalesněné úseky jsou prašné, ale v lese je díky soustavě potůčků bahno a voda, pokud dnes nebo zítra příjdou slibované bouřky bude to jen dobře.Rybník, který se běžně jezdí je momentálně skoro plný cca 120 cm, ale kluci od Krnova ho v sobotu projížděli.Asi nejzajímavější bude rokle, která je zatím taky dost blátivá
Co se týká trati, tak nezalesněné úseky jsou prašné, ale v lese je díky soustavě potůčků bahno a voda, pokud dnes nebo zítra příjdou slibované bouřky bude to jen dobře.Rybník, který se běžně jezdí je momentálně skoro plný cca 120 cm, ale kluci od Krnova ho v sobotu projížděli.Asi nejzajímavější bude rokle, která je zatím taky dost blátivá
- Přílohy
-
- Rybník Sosnová.JPG
- (168.04 KiB) Staženo 1220 x
-
- Lesní úseky.JPG
- (198.68 KiB) Staženo 1220 x
-
- Centrální tábor.JPG
- (200.89 KiB) Staženo 1220 x
Naposledy upravil(a) karel dne 23 čer 2008 07:03, celkem upraveno 1 x.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Tak snad to jako ochutnávka stačí 
- Přílohy
-
- zadní jámy.JPG
- (192.7 KiB) Staženo 1215 x
-
- nad rybníkem.JPG
- (208.3 KiB) Staženo 1215 x
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
ty blaho ja lestenkar budu asi jen ve stanu...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- malda (maldama)
mnam...skoda ze mame u nasich juznych susedov akciu...
dufam ze si to poriadne uzijete. teren vyzera vyborne. 1.5m v jazere je celkom dost...to by som musel vybrat aj koberce
( robim si srandu. do tak hlbokej bahnovej vody by som bezdovodne neliezol)
dufam ze si to poriadne uzijete. teren vyzera vyborne. 1.5m v jazere je celkom dost...to by som musel vybrat aj koberce
( robim si srandu. do tak hlbokej bahnovej vody by som bezdovodne neliezol)
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem si dneska pořídil cbčko (sice ručku, ale snad bude OK, Intek H520+), takže budu moct žvanit po cestě v koloně (doufám, že kolona z Prahy stále platí
). Ale teda ty fotky... Pro nás leštěnkáře je to trochu důvod k nervozitě
))).
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- malda (maldama)