Moderátor: Safraporte
tagr píše:jasně tomu rozumím a budu rád když to uděláš já budu mít práce i tak dost jen s těma pevnostníma prahama a celkovým zpevněním a doladěním. jak budu něco vědět dám informace, jinak si tedy Maci udělej o 1 kus víc pro mně ju
a co říkáš gumám 225/70 R 17
ty by se tam po rozšíření o 3 cm a Tvém zvednutí měli vejít ne ?
Jestli se nepletu tak ten Come-up bere pri plný zátezi z baterie asi 450A takze tam dej baterku která má alespon 700A. Treba VARTA silver dynamic 77Ah/ 780A se tam vejde i bez upravy kastlíku.tagr píše:Aha tak o jsem nevěděl, puju do kvality snad to elektrikya vydrží, nebo radši trochu silnější alternátor a baterie?DV9000 12V 13500+dph zkusím tenhle
ju , máš pravdu že si kolama budu stejně pomáhat tak nebude potřeba tolik síly
Pozink by jsem využil moc rád, nevíš jak je to s lakováním hliníku na černo?
![]()
Jinak já myslel že ten rám nechám na autě pořád, proto tam dáváme ty zátěžové pružinya navy jen připojím když budu ,,čuchat" nějaký problém
![]()
![]()
neboj nepřetrhnu asi až budu preventivně vše dělat tak zesílím i nosné části na předním rámu motoru , aby to vydrželo i nějaký ten š´touchanecvčetně předního nárazníku, ale vše bude schováno a a nebude to vidět
jinak zadek je myslím tuhý dost tam dám jen ochranu na nádrž a výfuk - když by si to někde sedlo, to co tam drží nádrž je fakt forovinka tak by jsem to zkusil spevnit a spodní 3 mm ocelový plech přidělaný právě i k těm prahům by měl dost pomoci .
stejné je to ve předu pod motorem , en plast ničí i obyčejný sních tak budou změnyasi tak 100 kg celkem přibyde, ale vydrží nesrovnatelně víc
Kur.a chlape to me tesí, ani nevís jakou jsi mi ted udelal radost. Uplne jsi mi zlepsil celej dnesní denMylda píše:Tagr, Macejky1: Vy z toho budete mít teda pevnosti![]()
Jinak už máme nandané podložky, v servisu tvrdili, že to šlo uplně v pohodě. Bohužel při výměně silenbloků na ramenech náprav se jim nepodařilo rozšroubovat ty šrouby, tak je ufikli a ted se jen čeká na nový. Příští tejden bude fáro doma. Takže zašlu foto, ale myslím, že to asi nebude na fotce znát, těch 42mm.
Takže dík za super odvedenou práci Macejky!