Všechna auta mimo Off a SUV
Moderátor: Miky_CZ
Re: Všechna auta mimo Off a SUV
To bude nejspíš nějaká kachna. I když je to S3 V12, která není zdaleka tak cenná jako S1 a je také o dost levnější než S2, tak pořád v předrenovačním stavu bude mít hodnotu minimálně kolem 15-ti tisíc a to prosím v librách. E-čka jsou v kurzu, ty nejlepší S1 jdou přes sto tisíc liber. V USA je obchod s klasickými auty natolik etablovaný (ta nejcennější auta planety často končí v rukou amerických sběratelů), že se mi nechce věřit, že by E-type za necelých tisíc eur byla pravda.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Jasná hovadina,není čas, strácet čas...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
preklep, alebo podvod, alebo oboje
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Acon
Škoda 720. Krásne auto. http://automix.atlas.sk/koncepty/802237 ... pitalistom" onclick="window.open(this.href);return false;

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
pre mna velke prekvapenie:

po kratkom povozeni husia koza, v ruke saltpaka a volant ktory sa toci tazko! po dlhej dobe oldschool!

po kratkom povozeni husia koza, v ruke saltpaka a volant ktory sa toci tazko! po dlhej dobe oldschool!
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem byl ve Švýcarsku na vrakovišti u známého a nyskytl se mi tam velmi smutný pohle - Jaguar E-type ve špičkovém původním stavu omotaný levými dveřmi o sloup nebo strom , z auta půjde použít jen pár dílů. Tomu řidiči je to už asi jedno ... 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
To je hodně smutný... a zřejmě dvojnásob...eliott píše:Dnes jsem byl ve Švýcarsku na vrakovišti u známého a nyskytl se mi tam velmi smutný pohle - Jaguar E-type ve špičkovém původním stavu omotaný levými dveřmi o sloup nebo strom , z auta půjde použít jen pár dílů. Tomu řidiči je to už asi jedno ...
Country boy...
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Lidí je dost...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
Chtěl jsem být společensky korektní, ale když jsi to nakousl tak se shodneme, lidi jsou kurevsky přemnožený, kvantita dávno předhonila kvalitu... pardon pro útlocitnéeliott píše:Lidí je dost...
Country boy...
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Cos ... =endscreen" onclick="window.open(this.href);return false;
- Acon
Za mňa
na tom aute snáď nie je nič, čo by ma zaujalo, alebo sa mi páčilo. Ak by som aj bol v stave kúpiť si X áut v podobnej cenovke, nad týmto by som určite neuvažoval. Skrátka, úplne sa to minulo môjmu vkusu.
Ale predsa niečo
ten zasúvací mechanizmus na sošku by som potreboval na moju X308

Ale predsa niečo

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
hlavně se mi nějak nelíbí ten interiér... jak ze špatnýho americkýho filmu
takový divný uspořádání, no celkově nic moc i když jen ta palubka bude mít větší cenu než moje auto 

ja bych teda při trose dobry vule byl ochoten ho vlastnit, mne se docela libi, nastesti nemam dostatecny mnozstvi kacaku
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
Naživo je to pecka,interiér je jak v pohádce. Na stropě svítí i hvězdy,jak na noční obloze. Je pravda,že v té černé to není ono,ale ve světlehnědé metalíze s tmavěhnědým interiérem bych ho bral. Nejraději v provedení coupé. Technika je BMW,oproti starším modelům to i rychle jede. V interiéru zůstaly i pěkné staré prvky,což se mi moc líbí.
Pokud bych vyhrál balík,tak si ho koupím.
Však on se k tobě časem dostaneViolka píše:Naživo je to pecka,interiér je jak v pohádce. Na stropě svítí i hvězdy,jak na noční obloze. Je pravda,že v té černé to není ono,ale ve světlehnědé metalíze s tmavěhnědým interiérem bych ho bral. Nejraději v provedení coupé. Technika je BMW,oproti starším modelům to i rychle jede. V interiéru zůstaly i pěkné staré prvky,což se mi moc líbí.

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
Mně se taky vždycky moc líbil a prý kupodivu není úplně tupý na řízení, ačkoli limuzína není určena k tomu, aby si ji vlastník řídil. Souhlasím s Violkou, Coupé je nejkrásnější, včetně hvězdné oblohy na stropním podhledu. A právě ta přístrojovka je podle mě krásná - typicky podle tradic Rollsů. A vůbec mi nepřipadá americká. Ono není moc z čeho v této kategorii vybírat. Bentley vlastní VW a Rollse BMW... a žádná jiná konkurence vlastně není. Ani kdybych nevěděl co s prachama, tak nebudu cílovou skupinou zákazníků, k tomu bych musel mít zděděný šlechtický titul, ale to mi nebrání, abych tato auta obdivoval.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ono to prejde slusne veci i ve dvojkolce, kdyz byl clovek mlady, projelo to hodne. Kdyz nas potkavali monster 4X4 uprostred islandu, tak lezli pod auto a ukazovali si mezi zadni kola, ze tam neni diferak. Dost lidi si nas tam fotilo. Golf II mi zustane v
- no a v ctyrkolce by mne bavil urcite i dnes.

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
country je kapitola sama o sobě 

To je teda kapitola - každý sa ma pýta,ako som to takto dokázal prerobiť - a policajti mi nechceli veriť,že je to origo kusBigBang píše:country je kapitola sama o sobě

Ale zábava je na ňom preveliká

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD