Mirko
Moderátor: Miky_CZ
Ze Svitávky (podle tvé fotky) do Chrudichrom a dál na sever to jde projet až do Cetkovic (20km) Na srazech, které pořádáme, tam někdy vede trasaMirko píše:Najel jsem v Chrudichromech a jelikož to na sever nešlo (s mýma gumama), tak jsem to hrnul směrem na jih až do Voděrad. Je to docela hezká trasa a po tom déšti i záživná. Určitě se to dá projet i dál směrem na Třebovou.
Pokud je mokro, nejlépe hned po dešti, je trasa a svezení skutečně záživné a následná očista polního bahna s absolutní adhezí je zaslouženou odměnou. Jednou jsme tudy zkoušeli najet orienťák na enduro-moto a úsek cca 2 km jsme bojovali snad hodinu, zablokovaný přední kolo, styl sněžný skůtr... pekloLand Jirka píše: Ze Svitávky (podle tvé fotky) do Chrudichrom a dál na sever to jde projet až do Cetkovic (20km) Na srazech, které pořádáme, tam někdy vede trasa
macronera píše:10m trámů 10x10cm a 80 m střešních latí a pak že ta střecha nic neunese
Bohužel pleteš, protože ten stan prázdnej váží cca 50 kilo. Za jízdy v něm většinou lidi nespí, takže rázy ta střecha dostává právě těma 50 kilama. Statický zatížení je vcelku jedno, to ta střecha unese moc. Rány jsou blbě....macronera píše:je to asi 0,29m3 sušeného jehličnatého dřeva. tzn podle tabulky 120-150kg. když máš střešní stan ve kterým se vyspí 2 lidi tak v tom nemůže být větší rozdíl jestli se nepletu ne?
jj na tom spořilově jsem byl tak ještě jednou zdravím Pavel
Ja som to nemyslel nijako zle. No aj tak to jedno nie je. Jednak to popísal tkala a jednak je to ešte horšie tým, že to drevo je dlhé, tvorí páku a tak tie rázy nie sú rovnomerné ale sa prenášajú bodovo raz na prednú, raz na zadnú časť. Ešte, keby boli viac naložené do zadu, tak zadné stĺpiky myslím, že nemajú problém, no predné...Ale ako som povedal, klobúk dolu ako dokáže LR pomôcť, no ako povedal Patrik, toľko sa chodí s džbánom po vodu až sa rozbije. A my by sme boli neradi, keby sa Ti Disco rozbilo.macronera píše:je to asi 0,29m3 sušeného jehličnatého dřeva. tzn podle tabulky 120-150kg. když máš střešní stan ve kterým se vyspí 2 lidi tak v tom nemůže být větší rozdíl jestli se nepletu ne?
prsne tak - ked auto stoji je to ine ako ked s nakladom jazdiš .tkala píše:Bohužel pleteš, protože ten stan prázdnej váží cca 50 kilo. Za jízdy v něm většinou lidi nespí, takže rázy ta střecha dostává právě těma 50 kilama. Statický zatížení je vcelku jedno, to ta střecha unese moc. Rány jsou blbě....macronera píše:je to asi 0,29m3 sušeného jehličnatého dřeva. tzn podle tabulky 120-150kg. když máš střešní stan ve kterým se vyspí 2 lidi tak v tom nemůže být větší rozdíl jestli se nepletu ne?
Tom
Brácha si takhle urval žlábek na Patrolu a to má zahrádku chycenou na 4 místech na každé straně. Zajímavý je, že ho urval směrem nahoru.macronera píše:ok. díky za rady . tady to bylo popojetí asi 15km od pily ale napříště si dám pozor co kde povezu
no tak ale to bolo na Patroletkala píše:Brácha si takhle urval žlábek na Patrolu a to má zahrádku chycenou na 4 místech na každé straně. Zajímavý je, že ho urval směrem nahoru.macronera píše:ok. díky za rady . tady to bylo popojetí asi 15km od pily ale napříště si dám pozor co kde povezu
Tom
teslo píše:Nove papucky a disky
patrik píše:to tam maš najmenšie auto pre robotou.