Dobrou chuť !§!§!§
http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane ... opyta.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátor: Miky_CZ
Doufám ,že pak zveřejníš výsledekfugín píše:Trochu odbočím... Jelikož sme se s kolegy z práce nějak nemohli u piva dohodnout čí auto má lepší průchodnost terénem,tak sme se u šestýho piva domluvili na společným testování. Auta: Subaru Forester 2.0D,Suzuki Grand Vitara a můj Free. Oba kolegové neupravené (sériové) já lehce nazvedaný. Držte friťákovi palce
![]()
![]()
Tak to hned utikej kamarádům koupit kapesníčky.fugín píše:Trochu odbočím... Jelikož sme se s kolegy z práce nějak nemohli u piva dohodnout čí auto má lepší průchodnost terénem,tak sme se u šestýho piva domluvili na společným testování. Auta: Subaru Forester 2.0D,Suzuki Grand Vitara a můj Free. Oba kolegové neupravené (sériové) já lehce nazvedaný. Držte friťákovi palce
![]()
![]()
Tak to je síla!!! Dlouho sem se tak nenasmálmasar píše:Něco podobnýho už si prožil asi každý kdo někdy něco opravoval a u LR obzvlášťhttp://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo" onclick="window.open(this.href);return false; - stojí za shlédnutí (zap. zvuk
)
Hlavně si nezapomeň utěsnit to víko nad svíčkama aspoň lepící páskou aby tě podloudně neznehybnili v kalužifugín píše:Trochu odbočím... Jelikož sme se s kolegy z práce nějak nemohli u piva dohodnout čí auto má lepší průchodnost terénem,tak sme se u šestýho piva domluvili na společným testování. Auta: Subaru Forester 2.0D,Suzuki Grand Vitara a můj Free. Oba kolegové neupravené (sériové) já lehce nazvedaný. Držte friťákovi palce
![]()
![]()
No tak už sem z toho malýho soukromýho testování doma a hned na úvod musím říct že Free ostudu značce neudělal,spíš naopak. Místo konánígoodlift píše:Doufám ,že pak zveřejníš výsledekfugín píše:Trochu odbočím... Jelikož sme se s kolegy z práce nějak nemohli u piva dohodnout čí auto má lepší průchodnost terénem,tak sme se u šestýho piva domluvili na společným testování. Auta: Subaru Forester 2.0D,Suzuki Grand Vitara a můj Free. Oba kolegové neupravené (sériové) já lehce nazvedaný. Držte friťákovi palce
![]()
![]()
testu![]()
Držím palce L R
Dík,ono hodně udělaly ty gumy. A jak to vypadá s tím tvým? Spojka už spojkuje??Mysliveček píše:![]()
![]()
Jsem ti to říkal. Gratuluju.
Mám podobné zkušenosti a to i s těžšíma offama.
fugín píše:Dík,ono hodně udělaly ty gumy. A jak to vypadá s tím tvým? Spojka už spojkuje??Mysliveček píše:![]()
![]()
Jsem ti to říkal. Gratuluju.
Mám podobné zkušenosti a to i s těžšíma offama.