p.s. bez SPDéček si to už ani nedovedu představit

RUDO LEPŠIE JE MAŤ STARÝ BICYKEL A NOVÉ AUTO AKO NAOPAK....

Moderátor: Miky_CZ
ROMOMAN píše: RUDO LEPŠIE JE MAŤ STARÝ BICYKEL A NOVÉ AUTO AKO NAOPAK....MYSLÍM,ŽE KOMBINÁCIA U TEBA JE O.K
....ČI?
Človeče, odkedy tam kope ALAS tak to riadne vybrakovali. No a klobúk dolu pred Tvojou odvahou. Ja by som sa tam sám neodvážil.airbilly píše:A druhy pokus dopadol podobne, akurat ze uz som mal gumaky a lopatku
http://www.youtube.com/watch?v=57Muuz-Y7Ns" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jsem to nechtěl větrat, ale první co mi blesklo hlavou když jsem viděl ty fotky, byl Moon na Valachách 2009moon13 píše:Další blázen, co trpí stejným problémem jako já: má freelandera a myslí si, že má defendera![]()
No na druhy krat by som to aj presiel, len prvy krat som to tak cele rozbagroval...Acon píše:Človeče, odkedy tam kope ALAS tak to riadne vybrakovali. No a klobúk dolu pred Tvojou odvahou. Ja by som sa tam sám neodvážil.airbilly píše:A druhy pokus dopadol podobne, akurat ze uz som mal gumaky a lopatku
http://www.youtube.com/watch?v=57Muuz-Y7Ns" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, zřejmě dobrej oddíl.MOPADŽI píše:Ty máš safra dobrou značku(RZ)
A co treba BA-ZOOKA a BA-STARD !!Acon píše:no u nás je to tak, že si priplatíte a máte SPZ/RZ podľa Vašich predstáv. Zachované musia zostať 1. dve písmená označujúce okres a musí byť zacovaný celkový počet miest. Takže ak sa zmestíte do 5 písmen alebo čísel a ich kombinácii tak za cca 170€čok sa môžete realizovať. Presnú cenu si už nepamätám. Tak napr. v Žiline jazdí nejaké luxfáro so značkou ZA-VODOU
MYSLÍM ,ŽE JE TO GM DODÁVKA,AK SA NEMÝLIM TAK MODREJ,ALEBO BIELEJ FARBY,PARKUJE NA SIDLISKU VLČINCE.ALE VIDEL SOM GOLFA A TEN MAL....,,ZA-SVOJE".....TIEŽ DOBRÉ NIE ?Acon píše:no u nás je to tak, že si priplatíte a máte SPZ/RZ podľa Vašich predstáv. Zachované musia zostať 1. dve písmená označujúce okres a musí byť zacovaný celkový počet miest. Takže ak sa zmestíte do 5 písmen alebo čísel a ich kombinácii tak za cca 170€čok sa môžete realizovať. Presnú cenu si už nepamätám. Tak napr. v Žiline jazdí nejaké luxfáro so značkou ZA-VODOU
ROMOMAN píše:MYSLÍM ,ŽE JE TO GM DODÁVKA,AK SA NEMÝLIM TAK MODREJ,ALEBO BIELEJ FARBY,PARKUJE NA SIDLISKU VLČINCE.ALE VIDEL SOM GOLFA A TEN MAL....,,ZA-SVOJE".....TIEŽ DOBRÉ NIE ?Acon píše:no u nás je to tak, že si priplatíte a máte SPZ/RZ podľa Vašich predstáv. Zachované musia zostať 1. dve písmená označujúce okres a musí byť zacovaný celkový počet miest. Takže ak sa zmestíte do 5 písmen alebo čísel a ich kombinácii tak za cca 170€čok sa môžete realizovať. Presnú cenu si už nepamätám. Tak napr. v Žiline jazdí nejaké luxfáro so značkou ZA-VODOU
HLAVNE ASI VÝSTIŽNÉ .KDE SA JA HRABEM S TÝM SVOJIM ....,,MT"...............ŽE SOM JA NEOSTAL BÝVAŤ V ŽILINE.
Acon píše:no u nás je to tak, že si priplatíte a máte SPZ/RZ podľa Vašich predstáv. Zachované musia zostať 1. dve písmená označujúce okres a musí byť zacovaný celkový počet miest. Takže ak sa zmestíte do 5 písmen alebo čísel a ich kombinácii tak za cca 170€čok sa môžete realizovať. Presnú cenu si už nepamätám. Tak napr. v Žiline jazdí nejaké luxfáro so značkou ZA-VODOU