Classic meets...
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Classic meets...
tak sem dneska rano zjistil ze potrebuju RRC V8, protoze nakopnout ty turbokamna to byl orisek a to bylo jenom -10
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
MIKI nepropadej depresím - chytlo a vo tom to je ....Miky_CZ píše:tak sem dneska rano zjistil ze potrebuju RRC V8, protoze nakopnout ty turbokamna to byl orisek a to bylo jenom -10

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
startovaci spray mam ale to je az jako posledni zachrana, ted jsem odsrouboval vycistil a prostriknul vsechny kontakty od baterek, ukostreni aji ukostreni starteru tak snad to s tim motorem bude zitra rano tocit ochotnejiRudaK píše:MIKI nepropadej depresím - chytlo a vo tom to je ....Miky_CZ píše:tak sem dneska rano zjistil ze potrebuju RRC V8, protoze nakopnout ty turbokamna to byl orisek a to bylo jenom -10spíš potřebuješ éter nebo nějaký startovací spray
pravda v takovém teple použít eter je úchylárna .......
mě to chytne i když v létě to chytá líp
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- RudaK
Mě to taky točí,jak když nechce a po chvíli ( pokud to nechytí ) i přestaloMiky_CZ píše: ukostreni starteru tak snad to s tim motorem bude zitra rano tocit ochotneji

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Rudo,
myslíš druhou vybitou baterku? Jako náhradní je taková baterka naprosto neocenitelná.
myslíš druhou vybitou baterku? Jako náhradní je taková baterka naprosto neocenitelná.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
MadTom píše:Rudo,

- StaraPakna
- tel.: +420602767865
- auto: LR SII 109
Naprosto se mi příčilo koukat jinam než na dědkovské vlákno
, klasika, veterán, tvary maska světla láska.... No samý super synonyma k dědkům. Jenoumže po několika fotkách, Neklanově bravůrním výkonu s RR a jeho znovuzrozením
se nedá nic jiného než koukat na vlákna DVĚ!
Dostali jste mě RRC přátelé, zasejc víc času na čtení tohodle fóra chjo

Dostali jste mě RRC přátelé, zasejc víc času na čtení tohodle fóra chjo

Koukám abych viděl a když už vidím nepřestávám snít.
Ja jsem v pondeli nenastartoval vubec,baterka KO,dneska jsem tam nahodil novou a startuje to jako das 
jo a pro zmenu me nesviti predni svetla
sem tam asi urval nejakej dratek zkur.....

jo a pro zmenu me nesviti predni svetla

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Na dvoře hospody se našla nabiječka do auta pro mobilní telefon (asi Nokia), zhruba v místech kde parkoval Mišák. Jestli je někoho z vás, tak se ozvěte, pošlu poštou.
Mirko
Mirko
Na této fotce bohužel není poznat to nejhorší... ne to zaseknutý auto, ale ten napadanej sníh za krkem!!!
To bylo šílený. Jak jsme lomcovali s tím stromem, tak se nám to sypalo za krk
To bylo šílený. Jak jsme lomcovali s tím stromem, tak se nám to sypalo za krk

- Přílohy
-
- 5771044.jpg (117.36 KiB) Zobrazeno 3978 x
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No kdyby jenon za krkem - někteří mi do auta říkali, že ho mají i na zádech.
Projevila se nectnost AT protektorů na přední nápravě - byly zmrzlé jak šutr. BFG ATčka na zadní nápravě na tom byly o kus lépe.
Tímto ještě jednou děkuji za vytlačení. Když jsem odjížděl od stromu, neměl jsem odvahhu zastavit a poděkovat, protože by se to nejspíš nerozjelo a tlačili by znovu. A to bych jim už doopravdy nevysvětlil.
Projevila se nectnost AT protektorů na přední nápravě - byly zmrzlé jak šutr. BFG ATčka na zadní nápravě na tom byly o kus lépe.

Tímto ještě jednou děkuji za vytlačení. Když jsem odjížděl od stromu, neměl jsem odvahhu zastavit a poděkovat, protože by se to nejspíš nerozjelo a tlačili by znovu. A to bych jim už doopravdy nevysvětlil.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
To jsem taky myslel... ne na zádech, ale až na pr*eliMadTom píše:No kdyby jenon za krkem - někteří mi do auta říkali, že ho mají i na zádech.
Projevila se nectnost AT protektorů na přední nápravě - byly zmrzlé jak šutr. BFG ATčka na zadní nápravě na tom byly o kus lépe.![]()

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Ahoj Mirko,
já nabíječku na slabou nokii sháním, ale myslím že, ještě dřív než byl sraz. Každopádně byla neoriginální a vhledem k její ceně se nevyplatí ani posílat.
Díky MKI
já nabíječku na slabou nokii sháním, ale myslím že, ještě dřív než byl sraz. Každopádně byla neoriginální a vhledem k její ceně se nevyplatí ani posílat.
Díky MKI
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Klidně mi napiš adresu do SZ a hodím to na poštu. Když tak ji máš do rezervy. Tato je neoriginální, a asi na slabou Nokií a taky ležela někde u zadního kola, takže možná si ji převážel už nějakou chvíli v podběhu.
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
To je v pohodě, možná pojedu ještě do vánoc služebně do Brna a nebo to necháme až na DVD s RRC movie.
MKI
MKI
Zdravím všechny, jsem tu nový, měl jsem RR z roku 1973, takovej pískovej, stál v Chomutovicích u Kupčíka, a pěkně mi s.. že jsem ho dal pryč, nyní se chystám si o5 pořídit to samé, třeba i novějšího, ale karburátor, protože je fakt, že jsem na něm kromě brzdové, benzínové pumpy a z. dílu výfuku nedělal nic a jezdil jak vítr. Když potom čtu ty peripetie s LSE, tak si říkám, není lepší mít pořádný starý třípojistkáč a na ježdění po silnici nějaké "normální" auto? Vždyť na co je terénní auto, které má plastový spoiler s mlhovkami a luxusní interier? Jinak samozřejmě LSE je paráda, ale já mám radši ten třípojistkáč, já tam neměl ani servo!! A když se mi pos.ala benzínová pumpa tak jsem přidělal kanistr na střechu a na samospád dojel domů. Sice pár kilometrů, ale jít kilák oranicí se mi fakt nechtělo..
4x4=RR, 6x6=138, 8x8=813 jiný počty jsou špatně, a proto RRC my. 75, několik Tatra 138, Tatra 813 S 1 8x8 originál drtikolka
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
No tak nechcu být práskač, ale na té vyjížďce zdechl jenom jeden motor, a ten měl karbec
Stříkačky nestávkovali, teda jo, jedna nechtěla ráno chytnout.
Spoiler si můžeš oddělat, je na 8 šroubech, včera jsem ho sundal abych ho nechal spravit, protože opravdu jsem si ho při přípravě srazu zlomil, jenže to jsem s ním kácel dvoumetrové smrčky.
No a luxusní interiér: Kůžu utřeš stejně dobře od bahna jako koženku...
Mirko

Spoiler si můžeš oddělat, je na 8 šroubech, včera jsem ho sundal abych ho nechal spravit, protože opravdu jsem si ho při přípravě srazu zlomil, jenže to jsem s ním kácel dvoumetrové smrčky.
No a luxusní interiér: Kůžu utřeš stejně dobře od bahna jako koženku...

Mirko