Ale spokojenost nejvetsi

Moderátor: Safraporte
Moc hezký autohabakuk píše:Tak tu máme facelift a vypadá moc pěkně.
http://www.auto.cz/land-rover-freelande ... oque-69135" onclick="window.open(this.href);return false;
BiGGiE2P5 píše:ale zere nejak vic nez ste tu udavalii kdyz je mi to tak nejak jedno, tak pod 10l ten zmetek nejde
![]()
Ale spokojenost nejvetsi
Taky jsem nad tím nedávno dumal proč to nežhaví tak aby byla vidět ikona.... Ale Rav4 má rychložhavení a kolikrát když je motor teplejší tak se nerozsvítí. Problikne pouze když je hodně velká zima. Tak předpokládám ze to bude u Freečka podobnýPlesky píše:Ta špirála sa kedy rozsvieti??
BiGGiE2P5 píše:Zdar
Mám na vás prosbu otázku ... Neví zde někdo jak se mění baterka v dálce k autu ??? Jedná se o tu dálku bez klíče mám strach abych ji nerozlomildík předem za odpověď
BiGGiE2P5 píše:nevim co se stalo a s prichodem mrazu spadla spotreba a to jezdim porad stejne
No 7,6 podle počítače bude tak 7,8 reálně a jestli bude následovat několik pokusů o regeneraci DPF filtru, tak z toho bude 8,5BiGGiE2P5 píše:nevim co se stalo a s prichodem mrazu spadla spotreba a to jezdim porad stejne
no k dnesnimu dni je s toho opet 10l a porad to leze pri kazdym nastartovani o 0,1lHýta píše:No 7,6 podle počítače bude tak 7,8 reálně a jestli bude následovat několik pokusů o regeneraci DPF filtru, tak z toho bude 8,5BiGGiE2P5 píše:nevim co se stalo a s prichodem mrazu spadla spotreba a to jezdim porad stejne
tak uz se mi rozsvitila byly 3° teda aspon to hlasil teplomer v autePlesky píše:Chlapi ako to je so žhavením u diesla? Ta špirála sa kedy rozsvieti??