omar píše:Mimo jine 8ks snehovych retezu na V3Sku,plnej plechovej kbelik orechu na golu,cca 10 retezu aj shakama kazdej minimalne 2 metry,2 baterky z nakladaku............a milion dalsich picovin.
no tak to se nedivim

omar píše:Mimo jine 8ks snehovych retezu na V3Sku,plnej plechovej kbelik orechu na golu,cca 10 retezu aj shakama kazdej minimalne 2 metry,2 baterky z nakladaku............a milion dalsich picovin.
Jen se smej ale cim vic jezdim tim vic se nestacim divit naposledy kdy kamarad se stejne upravenym autem jako ja tedy spery T3 nazvedano predtim vyjel vic nez ja a ted v prudkych vyjezdech jsem to vyjel a on ne (on tomu neveri a vahu neresi a ted bude mit o 300-500kg vicnez ja) A ja jsem presvedcenej ze je to prave o te vazepowl píše:Jeste si napust kola heliem![]()
Ještě ho naváděj, nevíš, čeho je schopnejpowl píše:Jeste si napust kola heliem![]()
To zas verim, fyzika platiskritekcrx píše:Jen se smej ale cim vic jezdim tim vic se nestacim divit naposledy kdy kamarad se stejne upravenym autem jako ja tedy spery T3 nazvedano predtim vyjel vic nez ja a ted v prudkych vyjezdech jsem to vyjel a on ne (on tomu neveri a vahu neresi a ted bude mit o 300-500kg vicnez ja) A ja jsem presvedcenej ze je to prave o te vazepowl píše:Jeste si napust kola heliem![]()
myslis ze by to fungovalo ? kde se tady da sehnat helium?eliott píše:Ještě ho naváděj, nevíš, čeho je schopnejpowl píše:Jeste si napust kola heliem![]()
Aby nedopadnul jako LZ 129 HindenburgMadTom píše:Vodík bude lepší, a mají ho třeba kolotočáři na foukání balonků.