Moderátor: Miky_CZ
Počkej, já to ráno udělám s Friťáčkem a nafotím, to budete koukatSláma Karel píše:Pro Mammuťátko by to chtělo větší rampu.
A pak jedna vzpomínková. To Mammut ještě neměl ani rozšířené lemy. Si myslím, že to byl tak rok 1998-99. Kvalita foto a moje postava tomu také odpovídá
Tak to je senGreddy píše:Jedno z netu![]()
DefinitivněTim píše:Já nikde nanašel tak vysokej sud, tak jsem to s friťákem vzdal
Tak to je škoda, to musí být brutalita. Kdyby se ti to povedlo hoď fotoSláma Karel píše:No ta Camelka má o jeden level nižší typ podvozkové sady od Equipe než mám já na Mammuťáku.
A třeba Hokulia tady z fora má ještě o jeden level vyšší typ než já na Mammuťátku, takže o dva levely vyšší než tahle Camelka![]()
Akorát nemám takové pěkné nájezdy, aby to takhle vyniklo.![]()
K
masku k ni mel, kupoval svetla, blinkr, naraznikJohny R píše:Jo jo, je to kamarád a stojí mu to před barákem asi čtrnáct dní! Hádám že kupoval masku, bo jsem jí na tom neviděl. Ale ještě jsem s ním nemluvil, tak jsem si nebyl jistý jestli ti před barákem Pick up nechybí! Stojí hned vedle (spíš pod) hlavní cesty v zatáčce pod kinem, jde z cesty pěkně vidět.