to je jasný, na ničení jsem tam jáBebop píše:klidně i buřty.. já musím jen vpořádku dojet domů. V neděli pojedeme na hory, potřebuju auto v kondici .. ale to se s tebou bát nemusím, že jo..

Moderátor: Miky_CZ
to je jasný, na ničení jsem tam jáBebop píše:klidně i buřty.. já musím jen vpořádku dojet domů. V neděli pojedeme na hory, potřebuju auto v kondici .. ale to se s tebou bát nemusím, že jo..
Bylo chvíli docela teplo, teď kolem nuly to by nemuselo být tak strašný.. doufám, že to nebude moc vymrzlý.. Zkusím Pajama jak to tam vypadáMartin_Černý píše:Ahoj chlapi, podle teploty venku to na velké bahno nevypadá, bude to spíš pro icebrakery
Diky moc a stastny fotolovpajam píše:Byl jsem tam naposled v neděli a to tam bylo spousta louží s plovoucím ledem. Protože je tak pěknĕ, tak za chvíli pojedu fotit zvířátka. Písnu jaký je stav.
Pájo, díky moc za super info a moc hezký fotkypajam píše:Tak poslední zprávy: vyjížděl jsem za -6°C a přijel za 0. Tyto změny teplot asi vydrží do soboty a bude to tam podle toho vypadat fotečky jsou tu:
http://pajam1.rajce.idnes.cz/rusko_07022013
Je to dost zmrzlé, ale jestli bude v sobotu svítit slunko, tak to při vašem příjezdu již budou místa na slunci rozměklá a bahnitá. Všechny kaluže co jsou ve stínu, tak mají poměrně silný led, hlavně ty které jsou neprojeté (hliník je měkký). Cesta s kalužemi na fotkách (ta na východní straně co vede k rokli) je téměř netknutá, takže určitě zážitek. Cesta na druhé straně (západ, od rohu lesa jak přijíždíte), tou jsem v neděli projížděl a ledu, vody a bahna tam bylo opravdu hodně. Zapomeňte na čistá auta
![]()
. Jo a ještě jedna věc: vemte něco na dřevo - přes cesty je spousta stromů, stromků...
Bebop: zatím nevím ještě písnu
Pořád nevím jak to zítra bude (uvidim co rýmička, jestli polevi), ale jestli dorazím, tak si vás někde najdu (CB 1).Bebop píše:Přesně tak, v 10 na začátku dálnice na Mladou Boleslav. První benzínka za Černým mostem.. CB kanál 1.