Tome, že ty chceš zničit auto ještě před dovolenouBebop píše:jo opravdu to bylo včera, nakonec jsme byli jen s Tomášem a skončili v Milovicích, myslím, že to bylo pěkné.. Tomovi se sice rozsvítila po průjezdu rybníčkem jakási kontrolka na jeho V8, ale jinak asi vše ok, možná přibudou i nějaká videa..
*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
to bylo jen lehké testování.. já jsem opatrnej
I když jednou mě Tom musel vytáhnout z takové díry, kde jsem se nějak zašprcnul a nešlo to ani jedním z 5 výjezdů
Ale jinak vpohodě..
Tomáš
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
jeejda tak to závist..... kdyby se zase něco domlouvalo na příští tejden tak se hlásim.... snad už bude Def v pořádku.... ahooj Siki
- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
Tak příště zase můžu vyrazit, závada EFI odstraněna otočením bateriového vypínače tam a zase zpátkyBebop píše:jo opravdu to bylo včera, nakonec jsme byli jen s Tomášem a skončili v Milovicích, myslím, že to bylo pěkné.. Tomovi se sice rozsvítila po průjezdu rybníčkem jakási kontrolka na jeho V8, ale jinak asi vše ok, možná přibudou i nějaká videa..
Tome super.. to jsem rád.. A nějaké video nemáš?? nebo fotku?
Tomáš
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Video bude, ale jsem teď docela ve skluzu se spisováním, takže asi nejdřív příští týden.
Mno a co dát nějaké organizačně lehké poježdení tento týden?
Kdy a) středa podvečer b) čtvrtek podvečer c) neděle
Kam a) Milovice b) Bělá c) Lom Homolák d) ???
PS: Nikde jsem nebyl, nikoho a nic neznám, v terénu havaruju a jenom tak provokuju
D
Honza
Kdy a) středa podvečer b) čtvrtek podvečer c) neděle
Kam a) Milovice b) Bělá c) Lom Homolák d) ???
PS: Nikde jsem nebyl, nikoho a nic neznám, v terénu havaruju a jenom tak provokuju
Honza
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Já tenhle týden skoro určitě nestíham a pokud ano, tak by se mi hodily dny, které HST zrovna nezmínil, čili možná pátek nebo sobota
Ale pokud pojedete, tak věřim, že to zvládnete i beze mě
Jinak na Homolák bych někdy vyjel třeba i přes noc, na dlouhý ježdění to tam neni, ale lehce zakempit a dát tam pár piv - úplně ideální lokalita.
- The Siki
tyyjo Homolák?? Třeba ze soboty na neděli?? má bejt hezky..... Siki
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
dá se u toho lomu dostat až k vodě? Že bych se tam i zanořil, kdybych jel 
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Doufam, že nemyslíš zanořit s autem
K vodě se dojet dá, s dobrým vozem, a je to i hezká provokace pro ty, co si od břichoplazů nosí deky a basy v rukách
Jinak viděl jsem i stany přímo na břehu u vody a je to tam fakt hezký. A ve vodě sice plavou rybky, ale aspoň je to důkaz, že je zdraví neškodná.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Auto necham na brehu, pujdu bez nej 
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
v tomhle počasí tam bude hafo lidí a budou prudit, že tam jezdíte autem )
P.
P.
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by se vidělo podle situace. Samozřejmě můžeme rozbít tábor i kousek opodál nebo nahoře nad jezírkem, já myslim, že zase tolik lidí tam nebude, abychom si nenašli vhodný místo. A ze soboty na neděli bych asi taky mohl.
To je dobrej point... Jezdit mezi lidma / stanama je blbý.injaaa píše:v tomhle počasí tam bude hafo lidí a budou prudit, že tam jezdíte autem )
P.
Jinak Tome jsem s tím časem docela ok, můžu i ty dny který jsem nepsal, jenom až v podvečer.
Zakempování dobrý
Jinak Siki tebe bych rád viděl. Máme ten pokec o Islandu nebo obdobným...
Ho.
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem to pozoroval, tak i za hezkýho počasí se lidi stahujou jenom k vodě, ale přímo u ní se samozřejmě nejezdí. Trochu terénu je spíš nahoře, viz foto homolak_nahore
Takže myslim, že se to v zásadě navzájem nevylučuje. A hlavně většina lidí přijde k vodě přes den a na noc zůstane jen pár nadšenců, teda pokud se tam náhodou nekoná nějaká technopárty
Ale i "ve špičce" za hezkýho počasí v pátek kvečeru jsem tam dohromady napočítal tak 20, max. 30 lidí.
- The Siki
Ahoj Tome koukám se to tam hodně změnilo. Před pár lety z tý první terasy bylo k hodě cca 4 -5 m. K vodě se šlo pěknou pěšinkou mezi stromama... ted vše zavezené nějakým jílovým sajrejtem který znečištuje i tu kdysi nádhernou vodu......Nahoře jsem nikdy nebyl, dle tý tvý foto koukám že tam jsou jen nějaké hrbolky nebo se mejlím??
To víš mám nové čepy řízení tak machruju
To HST ahoj rád pokecám Island je moje velké přání, ted tam byl kolega z práce a jedním slovem - nááádhera. Jedinej problém jsou ty krutý prachy co to stojí se tam vůbec dostat
Ahoooj Siki
To HST ahoj rád pokecám Island je moje velké přání, ted tam byl kolega z práce a jedním slovem - nááádhera. Jedinej problém jsou ty krutý prachy co to stojí se tam vůbec dostat
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Já to tam historicky neznam, ale podle lidí, co mě tam zavedli se to tam mění průběžně pořád. A jako nějakej velkej a náročnej terén tam opravdu nejde čekat, takže jet tam jenom kvůli poježdění by asi bylo zklamání. Ale ve spojení s pobytem je to tam fajn. A i na hrbolkách se toho dá hodně zk...it. Já jsem si tam jen tak lehce skočil a novej silentblok na panhardce byl tak na kaši, že jsem musel jet domů čtyřicítkou 
- The Siki
hahah noo toe dobrý!! Tak uvidíme jestli se to tady nějak domluví, já bych mohl mám ještě možnost jet na kolo tak uvidíme.....
Tak ja s tim budu predbezne pocitat, pojmu to spise jako kempovacku a v sobotu jsem z Phy schopen vyrazit -+ kolem 6 vecer... a uvidime co se do ty doby jeste zmeni - vymysli