Ono je vic variantMiloš II píše:No záleží v jaké variantě.......co nejrychlejší...... nebo jakou máš představu....jinak v té jednoduché, aby to fungovalo...se to dá zmáknout za dopoledne, ale to asi nebude to pravé ořechové. Miloš II

Moderátor: Acon
Ono je vic variantMiloš II píše:No záleží v jaké variantě.......co nejrychlejší...... nebo jakou máš představu....jinak v té jednoduché, aby to fungovalo...se to dá zmáknout za dopoledne, ale to asi nebude to pravé ořechové. Miloš II
U autorizovaného servisu na Ateso mi naúčtovali za kompletní montáž s digiovládáním 12 normohodin x 390,- a 1.800,- za další materiál. Což vyšlo cca 6.500,- bez daně.Miloš II píše:No....jinak v té jednoduché, aby to fungovalo...se to dá zmáknout za dopoledne, ale to asi nebude to pravé ořechové. Miloš II
No já nevím. Vyříznutí koberce, provrtání podlahy, montáž topení, protažení a zapojení elektriky, umístění hodin, napíchnutí nádrže, přívod paliva, odvod spalin z pod auta, ošetření podvozku po vrtání, zatmelení okolí sací jehly (pro jistotu), nastavení a test topení + vypínání termostatu a zaškolení obsluhy. To imho udělá za 2 hodiny u atypického auta a podle přání majitele a kvalitně, jedině Děda mráz. A pokud na to vše dá i záruku a atest tak už to je Ježíšek.Stavros píše:to docela jde, normalne to trva dve hodiny. Ja jsem si nechaval montovat webasto air top za 20 tis. vc. montaze.
Nějak se vydělávat musí ....Stavros píše: Jen se mi tech dvanact hodin zda prehnany, ale co nadelas, obcas se podari neco levne, obcas ne.
Take it easyStavros píše:to je jasny Pavle, to chapu. Me jen prekvapila ta delka montaze, jinak o nic neslo.
pablo.gs píše: Taky jsem to přistavil ráno a odpoledne odjel ..... výsledná cena 4.600,- za práci
diky za odkaz, akorat mi staci tak 5A, tohle je zbytecne moc a levnejsi tam nemaji:-(pidibi píše:miky_cz
http://www.elektroeden.cz/menic-stejnos ... +dp123329/" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo postavit
taky si ho budu montovat sam, uz to vidim pulden mereni, pulden rozebirani pak vrtani sroubovani pri tom zahodim pet sroubovaku a to vsechno na mrazu:-D ale co aspon se nenudimStavros píše:dyt si to muzes namontovat sam, zas tak slozity to neni.