Mikrosraz LR a špekáček
Moderátor: Miky_CZ
Re: Mikrosraz LR a špekáček
Haha prý Fabia a v minulosti jste tu psali AT dobrý ale lepší MT. Jojo je mi to jasný chcete si dělat prču z Free.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ono to trošku záleží na počasí, ale směrem "k ohništi" je to doopravdy z kopce, a místní tam jezdí normální neterénním autem. A to dokonce oběma směry. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Že by? No bude li možnost... Tak bych se také stavil.... 

Land Cruiser 120 D4D
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Zabavnejsi je cesta nahorou loukou[emoji6] ja to nemohl vyskplhat sportem. Pravda bylo trosku po snegu a trosku po desti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kdo bude chtít, sraz na benzince na Varšavě v 10 h může být.
- Lenon
- tel.: 774334911
- auto: Free2 td4 aut.
To bude teda pěkná zajížďka když to vemem přes Polsko 

a co je s Jiřinou? Doufám, že tam bude též
Ja sa tento rok nedostavím.....mame v SR locdown a a musel by som isť do karantény.....škoda, lebo posledných 5 rokov som nechýbal...

Ahoj všichni. Tak jsme s Jurou tak nějak usoudili, že bohužel asi nemá cenu kvůli tomu debilnimu Covidu provokovat a přesunuli bychom akci na první víkend v Únoru. To už ten slavný PES snad chcípne a bude volněji. A snad už budou moct přijet i bratři Slováci aby nemuseli do karantény. Moc nás to mrzí a moc jsme se těšili ale asi to tak bude lepší. Díky za pochopení. Honza.
Jo, a samozřejmě, pro Zlíňáky a okolí jsem myslel benzinku na Vršavě 

hmm, škoda, ale rozumím vám.janhyza píše: 29 pro 2020 16:37 Ahoj všichni. Tak jsme s Jurou tak nějak usoudili, že bohužel asi nemá cenu kvůli tomu debilnimu Covidu provokovat a přesunuli bychom akci na první víkend v Únoru. To už ten slavný PES snad chcípne a bude volněji. A snad už budou moct přijet i bratři Slováci aby nemuseli do karantény. Moc nás to mrzí a moc jsme se těšili ale asi to tak bude lepší. Díky za pochopení. Honza.
Přátelé,
doba je zlá a ikdyž mi je nějaký Covid víte kde, nechce se mi prát s nějakým reporterem z Novy nebo jiné televize a ani s nějakým "poctivým" občanem, který by nás svým "uvědomělým" činem mohl prudit.
Navrhuji ten náš Mikrosraz LR odložit na neurčito.
Třeba se nám do té doby i oteplí a budeme moct u nás ve Skale i něco ugrilovat, vypít a i přespat.
Díky za pochopení a ať se vám Covid vyhýbá. Honza.
doba je zlá a ikdyž mi je nějaký Covid víte kde, nechce se mi prát s nějakým reporterem z Novy nebo jiné televize a ani s nějakým "poctivým" občanem, který by nás svým "uvědomělým" činem mohl prudit.
Navrhuji ten náš Mikrosraz LR odložit na neurčito.
Třeba se nám do té doby i oteplí a budeme moct u nás ve Skale i něco ugrilovat, vypít a i přespat.
Díky za pochopení a ať se vám Covid vyhýbá. Honza.
- Lenon
- tel.: 774334911
- auto: Free2 td4 aut.
Jasnačka, bdělých občanů se v naší společnosti asi nezbavíme.
-
Blbý občané by akorát zavolali blbou Novu nebo jiného chytrolína, a ti dnes vysílají online, aby náhodou něco neprošvihli, takže je není možné ani uložit do bláta, aby si náhodou sami cestou do kluzkého konce neublížili.
Takže až bude lépe.

Takže až bude lépe.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Leda je zavést na nějakou pěknou blátivou cestu a tam je nechat
utopit.

-
To v žádném případě, žádné násilí. Je potřeba jim ve všem vyjít vstříc a to doslova. Samozřejmě v rozsahu platných zákonů. Nesmíme je přece nechat v blátě uklouznout, takže jim bude doporučeno a budou požádání, aby zůstali an nejbližší zpevněné komunikaci. Nemůžeme přece riskovat, že zatíží naše už tak přetížené nemocnice. 

Díky všem za pochopení. 

Ahoj kamarádi.
Tak myslím že by to šlo. Ikdyž nemrzne a teploty jsou jiné než v lednu, Skala má své kouzlo i v létě. Navrhuji, vím začínají dovolené, abychom odložený Mikrosraz Špekáček v Komarovicich udělali 3.7. v odpoledních hodinách a protáhli to klidně až až. Od rady starších jsem dostal informaci že tráva je posečená, takže můžeme klidně i zakempovat. A pokud bude chuť , a věřím že je vždycky, dokázal bych zajistit i sud piva. Tak dejte prosím vědět jestli mám o tomto termínu uvažovat. Díky.
Tak myslím že by to šlo. Ikdyž nemrzne a teploty jsou jiné než v lednu, Skala má své kouzlo i v létě. Navrhuji, vím začínají dovolené, abychom odložený Mikrosraz Špekáček v Komarovicich udělali 3.7. v odpoledních hodinách a protáhli to klidně až až. Od rady starších jsem dostal informaci že tráva je posečená, takže můžeme klidně i zakempovat. A pokud bude chuť , a věřím že je vždycky, dokázal bych zajistit i sud piva. Tak dejte prosím vědět jestli mám o tomto termínu uvažovat. Díky.
Hmmm,
škoda, my vyrážíme na celý prodloužený víkend někam za hranice.
škoda, my vyrážíme na celý prodloužený víkend někam za hranice.
- TBG
- tel.: 774tři448pět8
- auto: D2 + Iseki TU155
- Kontaktovat uživatele:
Mrzí mně to... taky jsem na víkend u severních sousedů....