Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Poslyš to je ten stroj co prý nadělá málo paseky v lese, že prý díky těm pneumatikám je citlivější k lesním terénu ??????
Před lety něco podobného kupoval národní park České Švícarsko a mluvili o čásce několika desítek milionů. Když jsem to slyšel, představoval jsem si něco mezi stíhacím bombarderem a bůldozerem, aspoň tak nějak to bylo prezentováno. Známe český styl výběrového řízení.
Před lety něco podobného kupoval národní park České Švícarsko a mluvili o čásce několika desítek milionů. Když jsem to slyšel, představoval jsem si něco mezi stíhacím bombarderem a bůldozerem, aspoň tak nějak to bylo prezentováno. Známe český styl výběrového řízení.
Všechno má svůj čas........
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
To je pořádná a pěkná, mašina
A zase ta "krásná" velká kola

A zase ta "krásná" velká kola

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
[quote="zbynek"]Poslyš to je ten stroj co prý nadělá málo paseky v lese, že prý díky těm pneumatikám je citlivější k lesním terénu ??????
Nadělá sice málo paseky v lese, ale dovede rychle udělat paseku z lesa.
Nadělá sice málo paseky v lese, ale dovede rychle udělat paseku z lesa.

Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...a tezari nemaj co zratzbynek píše:No mašina to je parádní.

To FOX,nic ve zlem,enem jsme takhle prisli o kseft.
Zdar, Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- radek-free
zdravím tě Foxy jak to de se zelenou já jsem u modrý (servis) tak konečně coby kolega tak hodně kubíku dneska jedu na lipno tam odtut jseš nebo ne čau radek[/quote čau radku teď zrovna dělám taky na modrý (F9 u Vyššebrodskejch) tak se možná někdy potkáme.radek-free píše:FOX píše:Zdravim ve spolek - Těžba a přibližování dřeva
- radek-free
jak dlouho jseš u vyššebrod. a náhodou nejezdí tam tvuj pan otec na F9FOX píše:radek-free píše: zdravím tě Foxy jak to de se zelenou já jsem u modrý (servis) tak konečně coby kolega tak hodně kubíku dneska jedu na lipno tam odtut jseš nebo ne čau radek[/quote čau radku teď zrovna dělám taky na modrý (F9 u Vyššebrodskejch) tak se možná někdy potkáme.
- radek-free
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
já prodávám hadice.
Jakékoliv. Od zahradních, přes hydraulické, potravinářské , odsávací, horkovodní až po kryogení. A příslušenství k nim.
A komplet hydrauliku - manometry, filtry, rozvaděče, válce.
A řemeny - veškeré, klínové, násobné, polyuretanové, na auta, stroje, klimatizace ....
a tak
Jakékoliv. Od zahradních, přes hydraulické, potravinářské , odsávací, horkovodní až po kryogení. A příslušenství k nim.
A komplet hydrauliku - manometry, filtry, rozvaděče, válce.
A řemeny - veškeré, klínové, násobné, polyuretanové, na auta, stroje, klimatizace ....
a tak
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)