*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha
jo ta moje hard core zabíjacká kudla je Viktorinox..... stoji stovku ale parády nadělá víc něz xkrát dražší kudly...... 

Siki, zbytek foto hotovo, tady máš mnoho fotek defa z pískovny, některý se myslím povedly. Pro ostatní to moc není, je tam jenom siki dokolaThe Siki píše:Byl to pohodový víkend, ohýnek super, zajímavá debata, teoreticky už umím přistávat s vrtulníkem![]()
HST dík za foto ten Def je opravdu nějakej pěknejale tvoje D3 je taky kus pěknýho železa, pohodlná, tichá, rychla.............
![]()
Dnešní ježdění v pískovně - velká paráda
![]()
Dal bych sem taky nějaký foto ale neumím to zkomprimovat ten muj malý mrzácký foťáček dělá nějaká objemová fota sáákryš![]()
Zkrátka s touhle partičkou vyrazíme rádi zase kdykoliv, kamkoliv Siki + Ivana

Probral jsem jenom duplicity a technicky špatný fotky, pls stáhni si to k sobě a sám si vyber co se ti bude líbít (čudlík vpravo nahoře Download), já to pak z dropboxu (online úložiště) zase smažu ať jim nezabírám místo.
Link na fotky na dropboxu
Vlastně ta 1. fotka je ale ten karavan ze kterýho jsem ztopil židle a matraci... že sem ho měl do tý pískovny vzít, žejo

H.
Naposledy upravil(a) HST dne 21 črc 2013 21:19, celkem upraveno 1 x.
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
K té lednici... jasně Engel je Engel jako že Def je Def, o tom žádná. Je to top. Lepší je snad už jenom ARB (a to tím že za pár tisíc navíc má dole díru že se dá propláchnoutThe Siki píše:Dělej dělej už teď se těšíme...... jinak ani nekoukej jinam - kompresorová lednice Engel..... a máš klid a pořád studený pivo ehm pokud ho tam předtím dáš

Když jsem kupoval lednici tak jsem dělal docela research. Vyšla mi dobře IndelB TB31A viz tady treba. Není tak cool jako Engel, nemá tak super heavy duty kompresor, nemá garantovaný chod ve 45% náklonech /Indelka mi ještě nikdy nevynechala/. Ale cena... plus zvenku je o dost menší uvnitř je o dost větší než engel - ne na úkor izolace, ale má tu kompresorovou část trochu menší. Plus ma digitální štělování teploty ... ne Nezatupuji prodejce ani nemám provizi

Btw mám na ní sepaté 55Ah baterku a dle propočtů by na ní měla jet asi 3 dny - to bude s tou Engelkou podobný. Zatím jsem ale nikdy nechladil v kuse tak dlouho bez nastartování

Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
To HST: Presne na tu jsem koukal:) 30l staci bohate. Tu druhou baterku mas trakcni?
To Siki: Victorinox si pamatuju, ale kdes ji kupoval? Ja nasel na netu jenom ty multifunkcni
To Siki: Victorinox si pamatuju, ale kdes ji kupoval? Ja nasel na netu jenom ty multifunkcni
- The Siki
HST - Hm koukám na tu ledničku cos na ní poslal link je dobrá, ten muj Engel nemá ochranu baterie proti vybití (to jsem musel koupit zvlášť) nemá teploměr kolik je uvnitř teplota (před 14 dny mi všechno uvnitř zmzlo -kuuvaa) ale zase se tam vejde X 2l lahví nastojáka. a opravdu funguje i téměř vzhůru nohama ...... 

- The Siki
To Wobl hele na netu to asi nemají, dojdi do Globudu na Blekáč (ehm Černý Most) tam je krámeček Viktorinoxu a tam ho mají..... nekupuj si ale zelenej ať si je nepleteme..... 

To wobl: Ano, trakční (varta, téměř stejná cena jako normální. Není to ale ta AGL (elektrolyt ve vatě, nevylitelná), ta je drahá. Ale zase jsem dělal research a namlouvají ti že AGL do offu potřebuješ že se nevyleje blabla... kravina. to bys to musel hodit na budku a nechat to tak půl dne. Nicméně duléžitý je ze AGL neplynuje (a nepotřebuje větrání) takže do karavanu třena pouze tuto.
To Siki: JJ, na to jsem právě u tebe koukal. To je dobrý. Obejdeš se bez toho, ale je to škoda. Sou to hovada - chybí tam 2cm na výšku. Resp hovada nejsou mají to promyšlený, prodávaj i větší modely, kdo má místo v autě koupí model 41, je o dost vyšší a uvnitř větší a stojí o pár kaček víc.
To Siki: JJ, na to jsem právě u tebe koukal. To je dobrý. Obejdeš se bez toho, ale je to škoda. Sou to hovada - chybí tam 2cm na výšku. Resp hovada nejsou mají to promyšlený, prodávaj i větší modely, kdo má místo v autě koupí model 41, je o dost vyšší a uvnitř větší a stojí o pár kaček víc.
To Siki: dik, neboj vezmu si svitive oranzovou:)
- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
A hlavně mi ty příboráky už nedávejte do ruky. Jsem sundal náplast a zjistil, že mi kus prstu chybí, tak snad to doroste do původního tvaru
Každopádně i tak se těšim na další greenlaning 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad. lednice - mám TB41 a velmi spokojenej.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- The Siki
To Afterburner: máš dávat pozor co říkám..... jsem říkal že to je strašlivá zbraň 

A jak je hlucna? Mas ji pripojenou na druhou baterii nebo jede na startovaci?MadTom píše:Ad. lednice - mám TB41 a velmi spokojenej.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Hlučnost minimální - normálně na cestě je na zadních sedadlech uprostřed mezi dvěma dětskýma sedačkama - aspoň se děti za jízdy neperou. Při spaní v autě ji dávám na sedačku spolujezdce a taky to není problém.
Na napájením má v autě druhou baterku - "karavanovou" - tj. určenou pro cyklické vybíjení malým proudem - není to trakční baterka, od Banneru. Velikost jako 75Ah startovací baterka, kapacita při vybíjením malým proudem 100Ah, váha jako 100Ah baterka. Není plynotěsná, ale dolívací, a právě mi to připomnělo, že bych ji po roce mohl zkontrolovat. Namontovanou ji mám v motorovým prostoru, kde jinak bývá vodní webasto. Kupoval jsme ji vloni v Datartu - cena jako na webu a v klidu jsem si ji vyzvedl osobně.
Až trošku vyroste mladší dcera, a nebudeme ssebou muset vozit kočárek, tak chci upravit spaní v kufru tak, aby lednička byla v šuplíku, protože přehazování každej den je docela opruz, ona totiž tam lednička když je plná není zrovna lehká. Digitální nastavení teploty je super, mrazí v pohodě na -18, funguje i na 230V a automatické odpojování při podpětí je taky dobré, akorát je potřeba mít dost silní dráty od baterky, jinak je schopná se vypnout při rozběhu kompresoru. Dráty k originál zásuvce na zapalovač jsou totiž dost slabé.
Na napájením má v autě druhou baterku - "karavanovou" - tj. určenou pro cyklické vybíjení malým proudem - není to trakční baterka, od Banneru. Velikost jako 75Ah startovací baterka, kapacita při vybíjením malým proudem 100Ah, váha jako 100Ah baterka. Není plynotěsná, ale dolívací, a právě mi to připomnělo, že bych ji po roce mohl zkontrolovat. Namontovanou ji mám v motorovým prostoru, kde jinak bývá vodní webasto. Kupoval jsme ji vloni v Datartu - cena jako na webu a v klidu jsem si ji vyzvedl osobně.
Až trošku vyroste mladší dcera, a nebudeme ssebou muset vozit kočárek, tak chci upravit spaní v kufru tak, aby lednička byla v šuplíku, protože přehazování každej den je docela opruz, ona totiž tam lednička když je plná není zrovna lehká. Digitální nastavení teploty je super, mrazí v pohodě na -18, funguje i na 230V a automatické odpojování při podpětí je taky dobré, akorát je potřeba mít dost silní dráty od baterky, jinak je schopná se vypnout při rozběhu kompresoru. Dráty k originál zásuvce na zapalovač jsou totiž dost slabé.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
K te hlucnosti... indelku mam misto prostredniho zadniho sedadla. V noci kdyz tam spim tak v tichu obcas slysim jak se kompresor zapne a (relativne tise) prede. Je to uplne v pohode. Spani bez problemu. Kompresor v noci jede tak 1/10 casu tipuju (chladneji plus do lednicky se leleze).
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
Tady krátké videjko z posledního greenlaningu
Už se těšim na další, jen bych měl klasikovi taky věnovat trochu péče před další cestou. Jako kombajn funguje skvěle, ale u kombajnu jde zřejmě obilí z lišty jinam, než přímo do chladiče 
http://www.youtube.com/watch?v=dRfuMEywXU4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=dRfuMEywXU4" onclick="window.open(this.href);return false;
- The Siki
Doobrýý videjko...... 

Až na nějaky kufrování, to bylo vydařený. Siki-ho výbava v autě neměla chybu, má všechno i to co nepotřebuje 

- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Myslím, že pan zemědělec by z vás neměl radostAfterburner píše:Tady krátké videjko z posledního greenlaninguUž se těšim na další, jen bych měl klasikovi taky věnovat trochu péče před další cestou. Jako kombajn funguje skvěle, ale u kombajnu jde zřejmě obilí z lišty jinam, než přímo do chladiče

-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Já už se vůbec nedivím, že je na mě vobčas někde někdo hnusnej, když vidím, jak může nějakej idiot jezdit pro zábavu v obilí. Pak nás házej všechny do jednoho pytle. Fakt skvělý, můžete na sebe bejt hrdý.
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Zase bych to tak s těma idiotama nehrotil, víš prd stejně jako já jak dlouhej ten přejezd úplným krajem pole byl ani jestli tam nebyly už koleje od traktoru... zase tyhle rychlý soudy se silnejma slovama (samozřejmě takhle na dálkukovář píše:Já už se vůbec nedivím, že je na mě vobčas někde někdo hnusnej, když vidím, jak může nějakej idiot jezdit pro zábavu v obilí. Pak nás házej všechny do jednoho pytle. Fakt skvělý, můžete na sebe bejt hrdý.