NEVÁŽNĚ
Moderátor: Miky_CZ
Re: NEVÁŽNĚ
V Chánově na sídlišti vlivem uniku plynu vybuchne v pondělí v deset hodin dopoledne panelák,
ve kterém bydlí devatenáct rodin Romů a jedna rodina bílých gadžů.
Všichni Romové zahynou pod troskami, jenom bílí gadžové přežijí. Pozůstalí cikáni z okolních paneláků
jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují
vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý kurvy přežily ....
Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil : Kdyby jste všichni chodili do práce jako ty "bílý kurvy" a vaše
děti byly ve škole, tak se Vám taky nic nestalo !!!
ve kterém bydlí devatenáct rodin Romů a jedna rodina bílých gadžů.
Všichni Romové zahynou pod troskami, jenom bílí gadžové přežijí. Pozůstalí cikáni z okolních paneláků
jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují
vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý kurvy přežily ....
Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil : Kdyby jste všichni chodili do práce jako ty "bílý kurvy" a vaše
děti byly ve škole, tak se Vám taky nic nestalo !!!
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Já ty ženský nechápu... Šel jsem na procházku se psem a ta moje mi povídá, že když je to jaro, mam jí natrhat nějaký kočičky. Tři hodiny běhám se psem kolem vesnice jak debil a když konečně myslím, že už jich mám dost a hodím jí je v pytli před barák, začne šíleně ječet a teď se mnou nemluví. Vysvětlíte mi to někdo???
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Time Ty sebevrahu
To bude náraz 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Humor sice za hranou, ale TIm se tady do nikoho netrefuje a nekope kolem sebe jako nezmineny Pidibi a je snad jasny, ze to Tim nemysli zle vuci nekomu z nas, tak bych rekl, ze to snad projde. Mame nakonec tu svobodu.
BeerRudolf píše:Time Ty sebevrahuTo bude náraz

http://www.vtp.ic.cz/vecere.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vtp.ic.cz/baca.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vtp.ic.cz/jehovisti.swf" onclick="window.open(this.href);return false;
To je docela ubohý Time... možná bys si mohl uvědomit, že mezi Land Roveristy je spousta lidí, kteří mají zvířata fakt dost rádi, je tady spousta těch, kteří pomáhají útulkovým a týraným zvířatům a to nejen finančně, ale i fyzicky, ze samolepek fora se přispívá na provoz zvířecích útulků.
Takže aspoň u mně si dost klesl a vypadá to, že myslivecké geny fungují i přes ty řeči o lovech beze zbraní... docela mně to mrzí, myslel jsem, že jsi v pohodě, realita je zřejmě poměrně smutná. Tímto se k tomu dále nebudu vyjadřovat.
Takže aspoň u mně si dost klesl a vypadá to, že myslivecké geny fungují i přes ty řeči o lovech beze zbraní... docela mně to mrzí, myslel jsem, že jsi v pohodě, realita je zřejmě poměrně smutná. Tímto se k tomu dále nebudu vyjadřovat.
Country boy...
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...dost pres caru rek bych Time
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- Tim
Ách joRover píše:To je docela ubohý Time... možná bys si mohl uvědomit, že mezi Land Roveristy je spousta lidí, kteří mají zvířata fakt dost rádi, je tady spousta těch, kteří pomáhají útulkovým a týraným zvířatům a to nejen finančně, ale i fyzicky, ze samolepek fora se přispívá na provoz zvířecích útulků.

Já věděl, že některým to nebude úplně po chuti ale tohle??? Já myslím Rovere, že Tvůj výplod o mysliveckých genech je mnohem ubožejší. Myslíš, že ty moje lovy beze zbraní jsem sem dával jen abych si u zdejších členů udělal image? Doufám, že jsi tenhle blud napsal pouze v nějakém momentálním rozhořčení a že už je to dobrý

Já osobně mám zvířátka taky rád, ze zdejšího útulku mám psa a kocoura, v rámci možností jsem mu také pomáhal.
Prostě jsem jen doufal, že když je to ve vlákně s názvem "NEVÁŽNĚ" , tak to tak taky budete brát. Jestli jsem vás tím hodně pohoršil, tak se samozřejmě omlouvám a souhlasím se smazáním příspěvku.
PS. Ani v tomto, ani v mých případných jiných blbých vtipech NEBYLO A NEBUDE UBLÍŽENO ŽÁDNĚMU ZVÍŘETI.
- Tim
DěkujiHanys_a_Kaca píše:Humor sice za hranou, ale TIm se tady do nikoho netrefuje a nekope kolem sebe jako nezmineny Pidibi a je snad jasny, ze to Tim nemysli zle vuci nekomu z nas,
Time, to je v poho
Ten vtip už dlouho znám, ale s tou fotkou je prostě docela dost drsnej
a dalo se očekávat, že někteří citlivější jedinci to nerozdýchají.
Už aby tu bylo to jaro. Pak zas bude všude klid a mír

Ten vtip už dlouho znám, ale s tou fotkou je prostě docela dost drsnej

Už aby tu bylo to jaro. Pak zas bude všude klid a mír

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
ja si tiež myslím,že je to v pohode...netreba to zase brať tak vážne,aby ste si nemysleli,tak zvieratá mám rád,dokonca dcéra má značkového kocúra,ktorý je náš miláčik,skrátka treba sa zasmiať a nerozmýšľať príliš nad tým...
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Zajímavé, jak si lze o někom obrátit mínění na základě jednoho příspěvku 

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Izer by vam rekl, jak je tenhle for starej:
"Micinko, Lízinko kde jste... ...šéfe, tady jsem vám natrhal kočičky... ježišmarjá Maňas, co to je za chlupatý maso?..
Vtipnejsi je, ze se bavime o kockach a z pytle kouka ruka, ktera ma nejspis palec protilehly ostatnim prstum.
Zadna panika, neni tam zviratko, je to asi jen dite.
"Micinko, Lízinko kde jste... ...šéfe, tady jsem vám natrhal kočičky... ježišmarjá Maňas, co to je za chlupatý maso?..
Vtipnejsi je, ze se bavime o kockach a z pytle kouka ruka, ktera ma nejspis palec protilehly ostatnim prstum.
Zadna panika, neni tam zviratko, je to asi jen dite.
- Tim
To mi taky mrzífidzi píše:Zajímavé, jak si lze o někom obrátit mínění na základě jednoho příspěvku

Vubec se nad tim nepozastavujTim píše:To mi taky mrzífidzi píše:Zajímavé, jak si lze o někom obrátit mínění na základě jednoho příspěvku

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
v ostrave se neposouvaly hodiny o hodinu dopredu ale o tri mesice dozadu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Mě by to nemrzelo, já bych spíš přemýšlel jestli je to normální a jak je to vůbec možnéTim píše:To mi taky mrzífidzi píše:Zajímavé, jak si lze o někom obrátit mínění na základě jednoho příspěvku

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
- Tim
[quote="fidzi]Mě by to nemrzelo, já bych spíš přemýšlel jestli je to normální a jak je to vůbec možné
[/quote]
Neuděláš nic...
Já nevím, jak je to v Ostravě, ale tady u nás jsou Velikonoce na sněhu docela normální věc. Nejlepší je, že tu každý rok začne koncem října nebo začátkem listopadu sněžit, každý rok se ještě na přelomu března a dubna chodí na běžky a každý rok se všichni jak pitomci diví, jak je ta zima dlouhá
U nás ale hlavně rezignovali silničáři. Začíná se tu praktikovat systém "co neprojedeš, to nemáš"

Miky_CZ píše: v ostrave se neposouvaly hodiny o hodinu dopredu ale o tri mesice dozadu
Já nevím, jak je to v Ostravě, ale tady u nás jsou Velikonoce na sněhu docela normální věc. Nejlepší je, že tu každý rok začne koncem října nebo začátkem listopadu sněžit, každý rok se ještě na přelomu března a dubna chodí na běžky a každý rok se všichni jak pitomci diví, jak je ta zima dlouhá

U nás ale hlavně rezignovali silničáři. Začíná se tu praktikovat systém "co neprojedeš, to nemáš"
fidzi píše:Mě by to nemrzelo, já bych spíš přemýšlel jestli je to normální a jak je to vůbec možné

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.