Příspěvek
od Jenda » 01 dub 2013 14:54
Ja to nechapu, tady v mem oboru mi uz nekolik poslednich let rikaj jak jsou madari super a makaj bez remcani a jaky to jsou machri v oboru.Realita byla ale silena,sice maj krasny obri supermoderni aleliery ale z dotaci. Infrastruktura je horsi.
Chtit k tomu nejakej servis kterej je v CR samozrejmosti bylo opravdu jako u nas pred 15ti lety. Tady se ale lidi alespon snazili,tam mi to prislo dost ,,balkan".Vse je to o tom ze jsou levnejsi nez my v cechach a nechaj na sobe stipat drivi.
Kousla se nam rucni brzda na VW transporter T5,tak jsem je pozadal, zda by v Budapesti nesehnali nekoho kdo prijede a opravi to.Byla totalne kousla. Ze pry neni problem.Po 4hodinach na dotaz co s tim , neprisla zadna odpoved a k veceru ze od toho nemaj klice a ze ten co je ma nekam jel a ze ten servisak rikal ze to je blby a ze to pujde opravit az za dva dny(auto jsme potrebovali uz ten vecer po nataceni). Kdyz jsem zjistil ze je auto odemceny,tak jsem mezi zaberama sundal kolo,odhaknnul lano rucky(bylo slisovane) a to vse do 15minut. Pak uz jsem jen chtel klice zpet,coz se stalo az vecer.
Asi to nepatri do NEVAZNE ale do sekce ,,NECHAPU,HLAVA MI TO NEBERE".
H.