Lubosu uz nehul to svinstvo co Ti Dusan prodava

matooo

Moderátor: Miky_CZ
tak nejak to bude. a kde konci moznosti stroje zacina odvaha a nasazeni ridiceairbilly píše:Myslím ze s tou DIII to bola myslená priechodnosť v snehu a nie terénu všeobecne. A tu si dovolím tvrdiť, ze v štandardnej sériovej výbave ma DIII oproti starému defu bez abs a tc len s medzinapravovou uzávierkou dosť výhodu. Pokiaľ viem svetlú vysku maju bezuprav plus mínus rovnakú. Dnes som na freecku vytiahol auto, ktoré defender včera nevytiahol. Mal obuté zlé gumy....
AJAJAAAAAJ.....pavelvach píše:Musím se Luboše zastat: gumy má super, ale vytáhl jsem ho z polní sesty kterou chtěl přeject napříč a ta je zhruba o 1- 1,3 m níž než tohle pole a samozřejně byla zafoukaná sněhem. Takže hups a už tam ležel na břížku.
a pojazdily ste všetko ? plne suhlasim že km2ky beru v snehu užasne - mal som pohustene na 1,5. bol s nami kamarat na grande , obute mal T3 a mal docela problemy - na oboch autach mame prednu aj zadnu uzavierku .visby píše:v nedelu mierne pokrosovanie v krasnej zimnej prirode, zaciatok vsak pripominal extreme offroad (jeden potok nam patrik slusne rozjazdil)
bfg AT su absolutne nevhodne na hlboky sneh, kym sa prehrabu na podklad, tak su plne stuhnuteho snehu a necistia sa. naproti tomu maryanove mt km2 sli uplne nekompromisne vpred, dokonca aj ked tahal jedno disco za sebou:-)
takze malo plynupavelvach píše:Musím se Luboše zastat: gumy má super, ale vytáhl jsem ho z polní sesty kterou chtěl přeject napříč a ta je zhruba o 1- 1,3 m níž než tohle pole a samozřejně byla zafoukaná sněhem. Takže hups a už tam ležel na břížku.
Honza Špatňas to vzpomněl na jiném fórufidzi píše:Proto já už netahám. Zjistil jsem, že pro dobrotu na žebrotu. Když jsem pánovi v Audi přetrhl tu jeho originální prádelní šňůru a chtěl to po mě zaplatit, tak jsem si řekl, že na ně kašlu
Já si najdu na každém autě včetně špatných věcí i ty dobré. Defíků jsem měl již požehnaně a tak bych mohl snad hodnotit jak se chová ve srovnání oproti DIII. Vůbec nejhorší průchodnost terénem hodnotím DII na MT bez uzávěrky a to když v Jihlavě Radek (na DIII) lítal na letních pneu stejnou cestu bez zaváhání. Na srazech jsem DIII trochu nastudoval a opravdu leze nehorázně i na letních pneu. Proč chválíš pouze to co máš doma a ostatní je šunt. Je třeba si udělat náhled i na ostatní verze od LR a třeba i od jiných značek. Je spousty dobrých 4kolek a nejstřízlivější názor na věc má Stavrost, ten aspoň není vypatlanej tou nemocí co se jmenuje LR.¨Rover píše:Tak přesně tohle mně tvrdil nějaký maník s Embéčkem Skautem... když jsem ho tahal ze závěje, říkal "normálně ten Scout projde minimálně tolik jako ten váš džíp, spíš víc...", když jsem se ho ptal proč ho teda tahám, tak říkal, že tohle se nepočítá. Takže teď už znám dva supermegaofroudy... DIII a Skaut... Kam se hrabe Def...low píše:...to opravdu projede minimalne stejne jako defik, mozna i vic
Zajímavý je, že najednou přestávají platit takové ty klasické parametry jako nájezdové úhly, světlá výška, atd., když tam je elektronika tak tyto parametry nejsou ale vůbec důležitý a vlastně jsou i zbytečný...
Je asi nesmysl o tom debatovat, to by bylo na dlouho a každý by měl svou pravdu. Osobně bych Defa za DIII nikdy nevyměnil a nikdy nevyměním, zrovna jako nikdy nebudu mít TD5..., moje hardcore názory mně nikdo nerozmluví. A srovnávat Defa a DIII je hlavně úplná blbost, to je přece úplně o něčem jiném. A Def nemusí nikomu nic dokazovat, tyhle auta od roku 48 toho dokázaly až až. Až bude DIII někdy takovou ikonou jako Def tak se o tom můžeme bavit.
Hele debilové, já mám zase defíka i když 130 pick-up a kromě toho že je shnilej jak prase je to žebřinák na kolech a myslím že mám s čím srovnávat.matooo píše:Hele myslím že když na DIII dáš pořádný kola tak Defík nemá šanci. Tohle auto jede opravdu jako tank. Samo že tady ve sněhu by asi zůstalo skoro každé težké auto.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubosu uz nehul to svinstvo co Ti Dusan prodava![]()
![]()
matooo
Hlevně že tobě ten milášek furt sloužíDusan píše:takze malo plynupavelvach píše:Musím se Luboše zastat: gumy má super, ale vytáhl jsem ho z polní sesty kterou chtěl přeject napříč a ta je zhruba o 1- 1,3 m níž než tohle pole a samozřejně byla zafoukaná sněhem. Takže hups a už tam ležel na břížku.
))))
....se nesmím rozčilovat mám to od doktora zakázanýPavelU píše:Jestli měl vůbec dobře navolený terrain response, to v defenderu neměl...