mno, já spíš reagoval na větu, že účast na akci v Přesticích, je něco jako morální povinnost každého fandy LR - teď zpětně si říkám, že to asi tak nějak klidně může být, ale v tý chvíli jse to prostě nepobral , strašně nerad se nechám do něčeho nutit , ale blbě jsem si to vyložil, no
Nejhorší na celé té situaci je, že jsem se tam opravdu chystal, jen mi to kvůli špatné konstelaci v rodině prostě nevyšlo. Takže mi to přišlo v tu chvíli i trošku nespravedlivý, jak jsem to schytal za ostatní D3 .No a pak, jak psal Luboš M, jsem se tam už neukázal. (i když jsem potichu nakukoval , tam a hlavně sem)

Takže asi takhle.
Tak už mě necupujte
Myslim, že podstatný je, si to uvědomit.
TO - HOVEZ: působím celorepublikově, páč mám uzavřevnou dlouhodobou smlouvu s ČEZem na dodávky hadic, gumy a (tkaninových kompenzátorů) do jejich elektráren, které jsou skoro všude

Dneska neni problém cokoliv kamkoliv . Jestli potřebuješ i tlakový rozvod vzduchu, kompresory nebo třeba plastikářské rychlospojky, taky jsem k dispozici.Pošli mi svou adresu, nebo mejla, domluvíme víc, pokud bys chtěl. Nebo můžu poslat balík katalogů, CD,+ pro vážné zájemce máme výtečnou GUMOVICI

posílám SZ s mejlem na mě.
TO můj sortiment pro členy fora: hadice, silikonové propoje do aut, klíňáky, nerez vlnovce na turba, prostě cokoliv , stačí se ozvat, najdem nějakou lepší cenu, jasnačka, stačí písnout do SZ