Predtim a potom :-)
Moderátor: Miky_CZ
Re: Predtim a potom :-)
A je to tu. Pokracujem.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Wow

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- auto: DiscoII V8
Ja to nechápem, ako je možné spraviť na "defe" také brutál kilometre a ešte v tak krátkom čase 

Seriový LR Discovery II V8 s mnohými závadami, ale je to láska na prvé naštartovanie.
Tak už až tak sériový nie je: podvozok od TF +2" a k tomu Hankook DynaPro M/T RT03 265/75R16 a konečne uzávierka medzidifu
Tak už až tak sériový nie je: podvozok od TF +2" a k tomu Hankook DynaPro M/T RT03 265/75R16 a konečne uzávierka medzidifu
Gratulace! Ještě tak 2 až 3 roky a JLR to odkoupí za účelem propagace dlouhověkosti a budou tim trumfovat všechny ty Hiluxy a jiné Toyoty 

... tak zas o kúsok ďalej:
Ja som to prešvihol a samé "nuly" som nestihol
...ale dedo mal tiež dôležité jubileum 

Defender 110 Tdi 1998
Toto je rarita ja osobne som sedel vo veľa defoch, ale s väčším nájazdom km som ešte nevidel. Len tak ďalej

Defender 110 Tdi 1998
Ked tvoj je dedo tak moj je pradedo? Uz nemam taky km najazd ako niekedy. Teraz snad padne 8... .
Môj je dedo lebo je starší ale tvoj je skúsenejšíDanoDEF píše: 30 bře 2025 11:01 Ked tvoj je dedo tak moj je pradedo? Uz nemam taky km najazd ako niekedy. Teraz snad padne 8... .

Defender 110 Tdi 1998