taky je asi budu potrebovatMIRAS píše:Jo z 613 a ještě je budu cpát Bagetovi na disco.

Moderátor: Miky_CZ
taky je asi budu potrebovatMIRAS píše:Jo z 613 a ještě je budu cpát Bagetovi na disco.
Roloaded píše:taky je asi budu potrebovatMIRAS píše:Jo z 613 a ještě je budu cpát Bagetovi na disco.
taky chci a prodavam ale nikto nekupuje...tak nevim, ale kdyby dal bych si je do DI 3,9Dit si jí chtěl prodávat né.
Mirku z čeho máš ty lemy?MIRAS píše:Tak konečně už vypadá jako OFF.
Emile super...emo píše:Dik uz som na to prisiel
Nečteš nevíš.PavelU píše:Mirku z čeho máš ty lemy?MIRAS píše:Tak konečně už vypadá jako OFF.
Zlatá TatraMIRAS píše:Jo z 613 a ještě je budu cpát Bagetovi na disco.
Moc pěkný auto, vždycky sem si ho přál, ta mohutnost a nadčasovost, paráda. Když jsem studoval v Olomouci, potkával jsem jednu skoro každý druhý ráno, to se nedalo přehlédnout v dnešní době.J. Pavlovský píše:Časy dávno minulé... Soumarský most...
Paráda KubrtošiKubrtos píše:Tak můj Drobeček dostal o víkendu fólie na skla, samolepku fóra dopředu a tento týden se mu konečně opraví ten úraz z prosince...
Mapuju okolní lesy.Benjamin píše:No tak to jste si kluci mákli pěkně tedaHlavně, že to dobře dopadlo a je skvělé, že MadTom pomohl, na jedničku
Jak se to vůbec stalo?