Rád sa pochválim. Dnes mi presne také priniesol MikulášRudaK píše:Todle je masírka na D1![]()
![]()
- ty hlavní světlomety

Aha, sorry, hlavné. Až teraz som si všimol, že sú znížené. Tak čo, aspoň som sa pochválil.
Moderátor: Miky_CZ
Rád sa pochválim. Dnes mi presne také priniesol MikulášRudaK píše:Todle je masírka na D1![]()
![]()
- ty hlavní světlomety
Já myslím,že na Islandu reduktory buď nemají vůbec,nebo jen někteří ......Honzan píše: Sice na pohled a asi na rovny nehluboky snih ty kola pomuzou, ale napravy a ram jsou dole, jak na seriovce - zustane viset...![]()
Souhlasim ze fungujou. O tom zadna, jen mi prijde skoda to takhle brutalne upravit a pri tom tak nejak napul...RudaK píše:Já mám jen 33" kola a určitě kde ty drhneš spodkem ,tak já mám ještě cca 30 cm volno pod rámem ....difec je sice níž,ale taky je tam víc místa, než u tebe
Ono je to podľa uhlu pohladu. Pre Islanďana je to to, čo potrebuje, takže úplná úprava. Tie autá zjavne nie sú určené na trial pod.Honzan píše:... jen mi prijde skoda to takhle brutalne upravit a pri tom tak nejak napul...
Honzan píše: No a jinak Rudo, neni to podle fotek az takovy problem - jdes do toho?
To akože podložené pružiny, alebo aké železo?RudaK píše:Honzan píše: ... Jinak lift je 2" + 10 cm navařené železo na nápravě( decentně ....
)
Ve předu U železo vysoké cca 10 cm navařené na nápravu a vzadu tuplované držáky pružin na sobě navařenéAcon píše: To akože podložené pružiny, alebo aké železo?
To ale není Discovera...diskous píše:Jeden ze Slovenska
Ramena standart ...teda aspoň si myslím ( zadní nevím ,bo je Jirka měnil - přední určitě orig )Acon píše:Aha, takže vo finále ako keby boli podložené pružiny. Máš ak predĺžené ramená?