Nevim jestli mam byt zrovna nadseny...asi spis koupim neco holciciho. Samec by ji mohl stacit a mohl by to ridit i malej...
Na fotkach mam akorat Tomase v defiku, jak se rochni v doliku... ...az budu u kompu a u fotaku zaroven, hodim to sem...
Zítra (tedy v sobotu) jedu s dvěma prcky a ženou blbnout do Milovic. V poledne si tam opečeme něco na ohni a pak pojedeme zpět. Kdybyste tam někdo byl, chtěl z nějaké díry vytáhnout, nebo případně vytáhnout mě až zapadnu, můžete se ozvat na 777 910 550. Jirka
Ahoj, zatim je v planu ze v utery jedem, nicmene nam se doma meni situace z hodiny na hodinu... ...kazdopadne Leonardo poudal, ze v utery je volno, takze trat je k dispozici...
Já tam dorazím tak v 9:30. Počítám, že budeme jezdit do oběda, pak opečeme klobásky a tak kolem druhé pojedeme zpět. Mám vínovou D1. Budu mít sebou ženu, kluka 5 let a holku 3 roky. Rádi se tam s někým setkáme.
Nevim přesně v kolik hodin dorazíme. Ale do desíti tam budeme určitě. Spíš dříve. Buď se do té doby potkáme (budu koukat po zeleném Defu 110, ty koukej po omlácené D1 jako mám na profilovce) a nebo se potkáme v 10:30 u toho bunkru co se na něj dá vyjet nahoru. Případně mám telefon 777 910 550. OK?