Moderátor: Miky_CZ
nemusi, vylosoval sem jedno auto na zahrade a z toho sem ji vyskubnulforester píše:Hrobař
ti ju daruje.Len to nepovedz LC- čkárom.
Ne, ale stačí na chvíli propojit kontakty relátka...Navi píše:Jen bych se chtěl zeptat jestli je ten odvzdušňovací cyklus i u P38 a jak na to? Slyším to tu prvně a když jsem čistil palivový filtr, tak jsem pak skoro vymlátil baterku než se to chytlo.
Pokud ale funguje podávací čerpadlo v nádrži. Co je tak 50/50eliott píše:Ne, ale stačí na chvíli propojit kontakty relátka...Navi píše:Jen bych se chtěl zeptat jestli je ten odvzdušňovací cyklus i u P38 a jak na to? Slyším to tu prvně a když jsem čistil palivový filtr, tak jsem pak skoro vymlátil baterku než se to chytlo.
a ako si ho dotrepal k Pešlíkovi ? pokazilo sa na dialnici nie ?disco70 píše:Odvzdusnovaci proces nepomohol no nastastie je auto uz u Peslika a verim ze on si uz poradi.
To mám starý necelých 30.000km. Takže v něj věřímSláma Karel píše:
Pokud ale funguje podávací čerpadlo v nádrži. Co je tak 50/50![]()
K
Zase tak hrozné to není, a stojí od 1500, tak to není taková rána, akorát ta práceSláma Karel píše:Pokud ale funguje podávací čerpadlo v nádrži. Co je tak 50/50![]()
K
odtahdisco70 píše:a ako si ho dotrepal k Pešlíkovi ? pokazilo sa na dialnici nie ?
MadTom píše: Docela dobré je, že jsi toho Pešlíka měl již předem domluvenýho na celkovou kontorlu auta, tak jenom jestli se auto neleklo a nezačalo kvůli tomu trucovat.To by ho Pešlík musel nejenom opravit, ale-i odnaučit.
Dakujem pekne no nevedel som o tom. Odtah mi poslal Peslik a este aj zaplatilBalú píše:ak si ten odťah nemal za pánboh zaplať,tak som ti mohol trochu pomôcť .