Free 1 repas visko
Moderátor: Safraporte
Re: repas visko
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
tagr: Viem viem ze vela jazdis,len som zartoval. Ale ak takto budes jazdit,tak niekedy v lete budeme repasovat znovu,a to uz musis mat zlavu

http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok pisu si.. "Nekdy v lete tagr koupi novou visco a ja dostanu slevu na repas misto nej"zalab píše:tagr: Viem viem ze vela jazdis,len som zartoval. Ale ak takto budes jazdit,tak niekedy v lete budeme repasovat znovu,a to uz musis mat zlavu![]()
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
A jaká je zatím spokojenost s free
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- zalab
To nevie posudit,presiel som na nom 200 metrov,nema cisla ,je poskodeny silentblok z. difu.
Robili sme uz repas visko,pri com nas pristihol Jaromir.Je to dovoz z Talianska,teda bez korozie
Emil
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Aha a motorizace? ten silenblok je drobnost,ale většinou se strhne pokud je visco ,,stará a pak je lepší i zkontrolovat diferák včetně oleje, to je potíž.Nevím, ale co říkali kluci tak italové moc na údržbu nejsou 
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- zalab
majkro:Kazda spojka ma evidencne cislo,a v nasej evidencii je tiez,tak
:
Je to diesel,a ten silentblok je samozrejme dosledok zatuhnutej visko ako pise tagr.
Emil
Zdravím všechny Land Roveristy.
Mám podobný problém s visko na mém Espasu.
A protože je přímo mezi vámi odborník na repasi, nedalo mi to, abych se ho neoptal.
Zalabe, prosím Tě je možné u Tebe repasovat visko na Renault? Potřebuji ji pouze na sníh, nikoliv do terénu, tudíž s lehčím prokluzem. ( originál měl mít 65 : 35 ).
Pokud máš zájem mi pomoci, prosím o bližší info ( cena,platba při zaslání poštou,nebo PPL).
Dík Quadra
Mám podobný problém s visko na mém Espasu.
A protože je přímo mezi vámi odborník na repasi, nedalo mi to, abych se ho neoptal.
Zalabe, prosím Tě je možné u Tebe repasovat visko na Renault? Potřebuji ji pouze na sníh, nikoliv do terénu, tudíž s lehčím prokluzem. ( originál měl mít 65 : 35 ).
Pokud máš zájem mi pomoci, prosím o bližší info ( cena,platba při zaslání poštou,nebo PPL).
Dík Quadra
- zalab
Visko z tohoto typu sme este v pazuroch nemali.Je to na principe gebuziny?Vlado mal take auto posli mu SMS nech sa pripoji,ked uz tu takto keciame. Lebo Kango 4X4 nema gebuzinu. Cena za prepravu k tebe je asi 500 korun to je uz aj prepoctom meny.
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Je to presne ten isty princip, lamely-gebuzina, cela spojka je mozno o polovicu mensia a je namontovana pred zadny dif. - perlicka: kardanova tyc je v kuse od predu do zadu, je hrubsia a je z laminatu! (kevlaru?) na tie roky revolucne auto 
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Vsak to neva, to doveze tagrzalab píše:majkro:Kazda spojka ma evidencne cislo,a v nasej evidencii je tiez,tak![]()
![]()
:
Je to diesel,a ten silentblok je samozrejme dosledok zatuhnutej visko ako pise tagr.
Vlado: Dakujeme za info,takze Quadra moze demontovat visko.
- Distruptor
- auto: Freelander, D4?
Da sa povazovat za relevantny aj test ked zaradim neutral naplno vytocim kolesa a tlacim auto dopredu (malo by sa nim dat lahko pohnut)?
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat
Pokud neuklouznes na ledu aDistruptor píše:Da sa povazovat za relevantny aj test ked zaradim neutral naplno vytocim kolesa a tlacim auto dopredu (malo by sa nim dat lahko pohnut)?
V dnešních zasněžených dnech můžete si dopřád radost z jízdy po uježděných plochách a přitom si vyskoušt jestli máte a nebo nemáte visco v pořádku. Při rychlejší jízdě do zatáčky špatná visco vyžene auto bokem ven. Dobrá při jizdě do zatáčky se přidá když přední kola mají snahu jit do smyku.V zápětí se přidá zadek, který to vše dorovná. Nutno lehce si pohrád z plynem.Ve středu v těch největších sračkách jsem po 14hod odjížděl z Plzně přez Rožmitál ,Tábor Pacov/u Kámene havárka 2 kamionů/, Humpolec, Havl.Brod, Žďár n. S do Letovic, asi 300km zdržení na kávě asi 2hod, doma v 20.45hod. Doporučuji pokud máte najeto kolem 100 000 km vyměnit nebo repasovat visco včetně ložisek. Jen záleží na váší kapse zda novou nebo repas.Přeji pěknou sněhovou zábavu.
Naposledy upravil(a) Jaromír dne 05 pro 2010 13:04, celkem upraveno 1 x.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Správně není co dodat
další co ví a dělá 
Podívejte se na vlákno PRVNÍ SNÍH stana 7 ze 4.12 video od Majkra jak má správně fungovat visco při projíždění zatáčkama.
Naposledy upravil(a) Jaromír dne 05 pro 2010 14:22, celkem upraveno 1 x.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo chce to držet otáčky motoru, aby se vše aktivovalo a je to paráda 
Jaromír píše:Podívejte se na vlákno PRVNÍ SNÍH stana 7 ze 4.12 video od Majkra jak má správně fungovat visco při projíždění zatáčkama.
To me potesilo, jestli se to video zalibilo
-
Ladislav Hynek
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
visco a co s tím souvisí
Před 3 dny jsem psal o visco spojce a teď řeknu co je dobré asi udělat pokud má Freelander cca 90 - 110000 km. Ne že by to auto zlobilo ale já poznám,že to není 100% a tak jsem to zvedl
vyměnil domečky přední i zadní na kardanu, 3 silentbloky na diferáku a když již byla visco venkou tak jsem ji zrepasoval . Mohu říci, že je to snad nové auto jak se chová na cestě.
celkový náklad na tuto opravu bez práce cca 4 950 Kč včetně náplně do visca což není moc , takže mohu jen doporučit to udělat zavčas. Hynek
vyměnil domečky přední i zadní na kardanu, 3 silentbloky na diferáku a když již byla visco venkou tak jsem ji zrepasoval . Mohu říci, že je to snad nové auto jak se chová na cestě.
celkový náklad na tuto opravu bez práce cca 4 950 Kč včetně náplně do visca což není moc , takže mohu jen doporučit to udělat zavčas. Hynek