Moderátor: Miky_CZ
musis volit Paroubka, ten slibuje, ze zrusi ranni kocovinu.Kangaroo píše:Taky děkuji, a hodnotím velmi pozitivně! Jen kdyby tolik nebolela po ránu hlava
Tak za to Luboš nemůže, to se stalo proto, že jsem seděl na místě spolujezdce a jak jsem byl nakrmenej tím prýma masenkem, tak to na té straně bylo krapátek těžší a trošičku se to zamáčko do bláta až nás museli trošičku víc tahat ven.Dusan píše:A jedna malá nestastna nehoda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
low píše:musis volit Paroubka, ten slibuje, ze zrusi ranni kocovinu.Kangaroo píše:Taky děkuji, a hodnotím velmi pozitivně! Jen kdyby tolik nebolela po ránu hlava
co po vas chteli ti "chranici"?bobf píše:Byla to moje první cesta v terénu a ještě v rodném kraji. Zjistil jsem, že bez úpravy do terénu to nepůjde. Asi oslovím Meškyho.
Akce dopadla na 100%. Přidáván pár fotek, Bobík F.
http://picasaweb.google.cz/frydrychovsk ... fb96tiu3AE#" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakto, že jsem Tě nikde nevidělmacejky1 píše:Taky dekuji organizátorum, byla to velmi príjemne strávená sobota s partou super lidí.
já jsem te asi vydel - cerný Free2 tam bylo urcite jen jedno. Prijel jsem v sobotu kolem 9 a parkoval jsem, jako vzdy, na horní strane tam co startoval trial. Ale byl jsem trochu schovanej za náspemmoon13 píše:Jakto, že jsem Tě nikde nevidělmacejky1 píše:Taky dekuji organizátorum, byla to velmi príjemne strávená sobota s partou super lidí.![]()
Nebo jsme se minuli?![]()
Já jsem teda zmizel v sobotu někdy ve dvě a na žádných hromadných projížďkách jsem nebyl.
Jezdil jsem si v sobotu dopoledne jen tak sám a občas jsem potkal další soukromníky.
MOPADŽI píše:Pěkné, povedné a super parta !
Velkou spoustu lidiček už vůbec neznám, bo nás je už jak psů...
Příště to chce, aby při registraci na akci, každý dostal jmenovku, kam si napíše svůj nick.
Někdy jsem vůbec nevěděl, s kým mluvím![]()
Low+Tatar ok orgazicion
Miky_CZ píše:co po vas chteli ti "chranici"?bobf píše:Byla to moje první cesta v terénu a ještě v rodném kraji. Zjistil jsem, že bez úpravy do terénu to nepůjde. Asi oslovím Meškyho.
Akce dopadla na 100%. Přidáván pár fotek, Bobík F.
http://picasaweb.google.cz/frydrychovsk ... fb96tiu3AE#" onclick="window.open(this.href);return false;
vsechno zapru:-Dwill.26 píše:ps:za to muže miky bo mě furt nabízel nějaké barevné vody
Wille, jsem netušil na co ty pneu chcešwill.26 píše:a takhle to dopadá když se člověk zboří a má v hlavě zafixované že do postele jedině s gumoups:za to muže miky bo mě furt nabízel nějaké barevné vody
bodejť by né když jsi byl na tom stejně jako jáMiky_CZ píše:vsechno zapru:-Dwill.26 píše:ps:za to muže miky bo mě furt nabízel nějaké barevné vody