policejní kontrola
Moderátor: Miky_CZ
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Re: policejní kontrola
S tim, jak je to - kdyz clovek sedi na miste ridice - nevim... Co se tyka toho vylezeni z auta a reseni veci u domu je to asi tak, ze policajti museji mit nejaky dukaz, ze jsi to auto ridil (takovy dukaz tezko sezenou). Staci rict, ze jsi to auto neridil - ridila ho osoba blizka a udaje o teto osobe udavat nemusis. Bohuzel je to takhle debilne v zakonu. Takze treba pojedes jak hovado, policajti se za tebe povesi (ted nemyslim ze pojedou 10m za tebou ale treba 200m), rychle zastavis u hospody, zalezes do hospody - vylezes a reknes jim to samy - ze jsi to neridil ty ale osoba blizka (pokud nemaji dukaz ze jsi to ridil ty tak s tim proste nemaji sanci nic udelat)... To nema byt zadny navod - jen ukazka dalsiho propracovaneho zakona 

Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Tohle bude v nějaké úpravě, co přichází v platnost, zrušeno.
Chválabohu.
Myslím, že každý by měl zodpovídat za své auto. A pokud s ním udělá problém někdo, komu ho půjčil, ať si to s ním pořeší a nedoplácí na to jiní.
Chválabohu.
Myslím, že každý by měl zodpovídat za své auto. A pokud s ním udělá problém někdo, komu ho půjčil, ať si to s ním pořeší a nedoplácí na to jiní.

Discovery je životní styl.
V USA takhle kámoš řešil svou depku. Jel k jezeru a dal si tam pár pivek a v autě usnul. To byl i jeho plán, tam zůstat a ráno odjet. Ani nastartováno neměl a přijela hlídka. Kluka zbalili a pustili až za tři dny po zaplacení několika tisícidolarové kauce.mpowl píše:To by mne taky zajimalo casto spim nalitej v aute a obcas si pustim motor aby mne nebyla zima, kdyby mne v tu chvili brali jako ridice tak sem bez papiru.
Samozřejmně jiný kraj, jiný mrav. Ani spolujezdec nesmí za jízdy v autě požívat alkohol. Už otevřená flaška v autě z tebe dělá za volantem někoho kdo požil.
Disco mi zachránilo život
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad USA - to je proto, že k nim ještě nedorazili ani trubičky, tak se dohodli, že jim otevřená flaška jako důkaz stačí. No prostě policejní stát jak vyšitý.
A že je to policejní stát vidím pokaždý, když od nich objednávám nějaké elektronické součástky, co v evropě sice normálně koupím ale s kurzem 1USD = 60Kč, v USA zase vyplňuju nesmyslný dotazníky, že to nedám do rakety nebo biologické zbraně. Ale to ještě jde, po 11. září to do Evropy 3 roky vůbec odmítali posílat, a já jsem neměl z čeho vyrábět. Tak se kupovalo přes prostředníka v Německu, ti žádné omezení neměli.
A že je to policejní stát vidím pokaždý, když od nich objednávám nějaké elektronické součástky, co v evropě sice normálně koupím ale s kurzem 1USD = 60Kč, v USA zase vyplňuju nesmyslný dotazníky, že to nedám do rakety nebo biologické zbraně. Ale to ještě jde, po 11. září to do Evropy 3 roky vůbec odmítali posílat, a já jsem neměl z čeho vyrábět. Tak se kupovalo přes prostředníka v Německu, ti žádné omezení neměli.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Madtom, pokud máš živnost na výrobu výbušnin do letadel tak se nedivím že ti to nechtěli posílat 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Skoro jsi se trefil
- bylo to do jedné z věcí co jsme vyvinuli kolem roku 1998 - aktivní část pasivního radiolokátoru - použití je civilní řízení letadel, namontované je to na cca 20ti velkých letištích po celém světě, mimo jiné i na Ruzyni.
Jo a od jisté doby letadlem nelítám.
PS. teď děláme věci pro řízení provozu vlaků. A vlakem už taky nejezdím.

Jo a od jisté doby letadlem nelítám.

PS. teď děláme věci pro řízení provozu vlaků. A vlakem už taky nejezdím.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
tak vlak aspoň nespadne a co se týče letadla, tam je 100% jistotota že se vždy vrátí na zem 

koukám Jarys, na tebe taky něco spadlo
Dneska prvni boticka
neplatil jsem nic bo moje zena panu mestskemu policistvy rekla ze musela jit curat protoze je tehotna a chodi casto,policista boticku odmontoval a rekl muzete jet
NECHAPU

- Přílohy
-
- boticka.JPG
- (138.39 KiB) Staženo 467 x
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak on ti to ložisko rozbil policajt ?
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Když tam budeš sám,tak řekni,že máš nabouranou prostatu - třeba tě taky pustí

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Když tam budeš sám,tak řekni,že máš nabouranou prostatu - třeba tě taky pustí

Naposledy upravil(a) RudaK dne 02 lis 2010 23:19, celkem upraveno 1 x.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Bohuzel sem to na ne hodit nemohRudaK píše:Tak on ti to ložisko rozbil policajt ?![]()

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
To je pekna blbost a nevim jak takovou zhovadilost muzes napsat, az to zrusej tak se dostaneme zas o krok bliz k pr*eli. Nechapu jak to pak chces resit v rodine, zvlast kdyz nevis kdo z rodiny ten prestupek udelal. Predstav si, ze ty sam nechces prijit o body a nevis koho mas napraskat. To auto je tvoje, ale nevis kdo ho tou dobou mel pujcene (byl jsi treba v praci). Jedina prijatelna moznost je, ze ti daji vyssi pokutu, ale nedostanes trest - trestne body. Pokuta se proste zaplatit musi, to jak si to vyridis doma je tva vec. Kdyby ti meli dat i trestne body a nepatrily ti urcite potom dotahnes syna za ucho na fizlarnu a nechas je na nej prepsat,ze? Ale kdyz myslis, ze bude lepsi vypadat pred rodinou jako praskac, nez abys vyplazl pokutu 500 za spatne parkovani, tak prosim... Predem dekuji, ze nebudes chodit k volbam a nebudes se nikdy ucastnit zadneho referenda.Steve píše:Tohle bude v nějaké úpravě, co přichází v platnost, zrušeno.
Chválabohu.
P.S. Kdyby si tu nekdo z vas ten zakon precetl, najde v nem takove kouzelne slovicko, ktere nerika nic pouze o osobe blizke, ale vztahuje celej odstaveci na vas samotne. Rict policistovi, ze nebudete vypovidat v neprospech osoby blizke je blbost, odkazujte se pouze na paragraf 11...., necitujte obsah, pokud ho neznate doslovne. Ten paragraf se casto pouziva u ridicu a dost lidi to ani jinak nezna, ale vztahuje se kompletne na obecni policii a podani vysvetleni.
Oprávnění požadovat vysvětlení
(4) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.
suhlasim, je to hlupost z viacerich dovodov.
Ked ti ukradnu auto a spravia s nim x priestupkov budes ich platit? alebo este lepsie, ked s nim niekoho zabiju a pachatel sa nenajde, pojdes sediet ty???
Okrem toho priestupky sa z pravnickeho hladiska nemozu vztahovat na auto. Auto je predmet a ako taky sam o sebe nemoze vykonat priestupok, to by bola kravina. Priestupok moze vykonat iba osoba, takze pri prejednavani / postihovani sa moze vztahovat iba na osobu.
Ked ti ukradnu auto a spravia s nim x priestupkov budes ich platit? alebo este lepsie, ked s nim niekoho zabiju a pachatel sa nenajde, pojdes sediet ty???
Okrem toho priestupky sa z pravnickeho hladiska nemozu vztahovat na auto. Auto je predmet a ako taky sam o sebe nemoze vykonat priestupok, to by bola kravina. Priestupok moze vykonat iba osoba, takze pri prejednavani / postihovani sa moze vztahovat iba na osobu.
Vodic je vodicom vtedy,ak vedie motorove vozidlo.Ak ho hliadka ZASTAVI / to znamena,ze vozidlo je evidentne v pohybe a vodic evidentne soferuje,tak je ucastnikom prevadzky a tudiz mozu na takehoto cloveka skusat vsetko co im umoznuje predpis. Ale pokial je auto zaparkovane,a stoji na mieste,kde nie je zakaz,tak clovek - majitel vozidla ma pravo si v nom robit co chce a teda aj pit a spat a to aj s nastartovanym motorom.Vtedy sa s policajtom vobec nemusi bavit,jedine ak ide o inu zalezitost,nespojenu s vedenim motoroveho vozidla. Ak je auto nastartovane, ide iba o to,ci nie je / mne sa zda,ze je/ uvedene v nejakom ochranarskom zakone to,ze auto nesmie byt bezdovodne dlhsie nastartovane kvoli emisiam,ale vtedy robia problemy mestski policajti,ktori mozu ulozit za to pokutu.
A na zaver,pokial hliadka nezastavi vodica a neoslovi priamo za volantom , nema ziadnu sancu debatovat o nejakej cestnej kontrole. Cestna kontrola je od slova cesta a vykonava sa zasadne na ceste.Takze pite v klude ak nejdete na jazdu a uzivajte si,aj v teple.
A na zaver,pokial hliadka nezastavi vodica a neoslovi priamo za volantom , nema ziadnu sancu debatovat o nejakej cestnej kontrole. Cestna kontrola je od slova cesta a vykonava sa zasadne na ceste.Takze pite v klude ak nejdete na jazdu a uzivajte si,aj v teple.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
moje zkušenost z Dubaje kde bydlí ségra, tam odpovědnost za auto funguje docela dobře. Soukromé auto může řídit jen osoba s dubajským řidičákem, auto z půjčovny osoba s mezinárodním řidičákem (bez něj Vám ho prostě nepůjčí). S autem se jde jednou za rok na technickou kontrolu, kde Vám sečtou i všechny přestupky které máte za rok nashromážděné v databázi a jako majitel auta buďto zaplatíte nebo příjdete o registraci a nejezdíte a je jedno jestli to řídila manželka syn nebo majitel. Jsi majitel tak zodpovídáš za to jak je s tvým majetkem nakládáno.-tak nějak mi to vysvětlovali........... a systém docela dobře funguje.raven.99 píše:suhlasim,
Pokud ti ukradnou auto, je to jiná verze pokud jsi to nahlásil, nemůžeš zodpovídat za to, co se s autem děje.raven.99 píše:suhlasim, je to hlupost z viacerich dovodov.
Ked ti ukradnu auto a spravia s nim x priestupkov budes ich platit? Okrem toho priestupky sa z pravnickeho hladiska nemozu vztahovat na auto. Priestupok moze vykonat iba osoba, takze pri prejednavani / postihovani sa moze vztahovat iba na osobu.
Ale zneužívat toho, že uděláš přestupek a "hrdinsky" se schováš za to, že šlo o osobu blízkou....

alebo este lepsie, ked s nim niekoho zabiju a pachatel sa nenajde, pojdes sediet ty???
Když už to používáš/srovnáváš, že je to jako předmět, s nímž lze zabít, srovnej to se situací, kdy máš doma zbraň a díky tomu, že ji dobře neschováš, s ní někdo blízký (třeba tvůj malý syn) někoho zabije, nebudeš za to zodpovědný?
Auto je predmet a ako taky sam o sebe nemoze vykonat priestupok, to by bola kravina.
Samozřejmě. Nebo jsi snad někde četl, že bylo potrestáno auto???????
Jde o to, jestli potrestat toho, kdo přestupek způsobil a nebo majitele, který dovolil někomu svým autem způsobit přestupek.

To je pekna blbost a nevim jak takovou zhovadilost muzes napsatmajkro píše:To je pekna blbost a nevim jak takovou zhovadilost muzes napsat, az to zrusej tak se dostaneme zas o krok bliz k pr*eli. Nechapu jak to pak chces resit v rodine, zvlast kdyz nevis kdo z rodiny ten prestupek udelal. Predstav si, ze ty sam nechces prijit o body a nevis koho mas napraskat. To auto je tvoje, ale nevis kdo ho tou dobou mel pujcene (byl jsi treba v praci). Jedina prijatelna moznost je, ze ti daji vyssi pokutu, ale nedostanes trest - trestne body. Pokuta se proste zaplatit musi, to jak si to vyridis doma je tva vec. Kdyby ti meli dat i trestne body a nepatrily ti urcite potom dotahnes syna za ucho na fizlarnu a nechas je na nej prepsat,ze? Ale kdyz myslis, ze bude lepsi vypadat pred rodinou jako praskac, nez abys vyplazl pokutu 500 za spatne parkovani, tak prosim... Predem dekuji, ze nebudes chodit k volbam a nebudes se nikdy ucastnit zadneho referenda.Steve píše:Tohle bude v nějaké úpravě, co přichází v platnost, zrušeno.
Chválabohu.
P.S. Kdyby si tu nekdo z vas ten zakon precetl, najde v nem takove kouzelne slovicko, ktere nerika nic pouze o osobe blizke, ale vztahuje celej odstaveci na vas samotne. Rict policistovi, ze nebudete vypovidat v neprospech osoby blizke je blbost, odkazujte se pouze na paragraf 11...., necitujte obsah, pokud ho neznate doslovne. Ten paragraf se casto pouziva u ridicu a dost lidi to ani jinak nezna, ale vztahuje se kompletne na obecni policii a podani vysvetleni.
Oprávnění požadovat vysvětlení
(4) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.
Čoveče, mám pocit, že můžu napsat svůj názor.
To se tak chováš vždycky? Že nadáváš někomu, kdo má jiný názor, než ty????
Nechapu jak to pak chces resit v rodine, zvlast kdyz nevis kdo z rodiny ten prestupek udelal. Predstav si, ze ty sam nechces prijit o body a nevis koho mas napraskat. To auto je tvoje, ale nevis kdo ho tou dobou mel pujcene (byl jsi treba v praci).
Proč bych měl někoho napráskat? V normální rodině se dozvíš, kdo s tím jel. Alespoň u nás.

Ale kdyz myslis, ze bude lepsi vypadat pred rodinou jako praskac, nez abys vyplazl pokutu 500 za spatne parkovani, tak prosim... Predem dekuji, ze nebudes chodit k volbam a nebudes se nikdy ucastnit zadneho referenda.
Proboha, na to jsi přišel sám? Co to má společného s volbami? Nesouhlasím s tebou a tak nemám volební právo? Nebo bych volil "špatně"? Nebo co jsi tím myslel? Nějak jsem tě nepochopil.....
Ty se mnou nesouhlasíš a já tě taky tedy mám urážet? Nebo doporučovat, aby jsi nechodil k volbám a k referendu?
Přemýšlel jsi třeba nad tím, jaké budeš mít pocity, až ti například někdo nabourá tvého miláčka, způsobí ti škodu v řádu desetitisíců a budeš mít smůlu a nic nedostaneš, protože se neprokáže, kdo přesně (která blízká osoba majitele) ti ho nabourala? I když se bude vědět, kterým autem to bylo?
Nebo když tě někdo třeba srazí na přechodu a pod?
Nějak nechápu tvůj útok vůči mě.
měj se.
Nenadavam tobe, nijak jsem te neoslovil a uz vubec ne vulgarne... Vyjadril jsem se jen k tvemu nazoru, ackoliv trosku bezprostredne.
Rodinu nemam, jsem trosku horkokrevnej mladej kluk
Dozvis se to v rodine, ale proc by se to meli dovidat policiste zprostredkovane pres tebe?
Nemas chodit nikam hlasovat o necem dulezitem, protoze si neuvedomujes socialni nasledky takove moznosti, kterou bys schvalil a nerad bych aby nekdo takovy rozhodoval o me budoucnosti.
Kdyz se bude vedet, kterym autem to bylo, tak mi to zaplati z pojistky, ktera se vztahuje na auto.. Nebo u vas ma kazdej clen rodiny svoji pojistku na jedno auto?
Kdyz me nekdo srazi na prechodu a bude se vedet co za auto, tak to uz neni prestupek, ale trestny cin a na to se ten zakon nevztahuje prece
Takze to ridic bud vyklopi a nebo pujde sedet majitel auta.. Odskodne bych mel dostat tak jako tak, ostatne za neci vezeni si kryplLR nekoupim.
Jeste neco?
POkud ne, tak si laskave uvedom, ze co jsem napsal byl jen muj sverazneji napsany nazor.. Utok na tebe bez tveho osloveni to nebyl a kdybych te oslovil, tak napisu neco jako "mily priteli".. O vsem ostatnim se muzeme bavit dal normalne, jen toto me trosku vehnalo krev do oci.. Ovci tu v republice mame dost, nepridavej se k nim
Pekny vecer kamarade v LR.
Rodinu nemam, jsem trosku horkokrevnej mladej kluk

Nemas chodit nikam hlasovat o necem dulezitem, protoze si neuvedomujes socialni nasledky takove moznosti, kterou bys schvalil a nerad bych aby nekdo takovy rozhodoval o me budoucnosti.
Kdyz se bude vedet, kterym autem to bylo, tak mi to zaplati z pojistky, ktera se vztahuje na auto.. Nebo u vas ma kazdej clen rodiny svoji pojistku na jedno auto?
Kdyz me nekdo srazi na prechodu a bude se vedet co za auto, tak to uz neni prestupek, ale trestny cin a na to se ten zakon nevztahuje prece

Jeste neco?
POkud ne, tak si laskave uvedom, ze co jsem napsal byl jen muj sverazneji napsany nazor.. Utok na tebe bez tveho osloveni to nebyl a kdybych te oslovil, tak napisu neco jako "mily priteli".. O vsem ostatnim se muzeme bavit dal normalne, jen toto me trosku vehnalo krev do oci.. Ovci tu v republice mame dost, nepridavej se k nim

Pekny vecer kamarade v LR.
Za ty roky, co jsem na světě už jsem se s pár věcmi setkal a věř mi, že jsem přesvědčený, že svůj rozum mám a vím, kdy a koho volit a kdy ne.
Není důvod si od někoho nechat radit, jestli mám jít k volbám
, snad jen v době, kdy se muselo volit a všichni museli volit stejně, to jsem ale válčil na vojně a pak už všechno bylo jinak.
Nicméně, za sebe můžu říct, že jsem pro to, abych nějakým způsobem zodpovídal za to, co se s mým autem děje. Když už jsem si ho pořídil, stejně jako bych měl zbraň, pitbula, ostře broušené vidle a nebo cokoliv jiného, čím můžu druhému způsobit újmu na zdraví či majetku.
Prostě nesouhlasím s tím, že když už já nebo někdo jiný způsobí něco "proti pravidlům", abych se pak spoléhal na to, že se schovám za formulku o osobě blízké.
Něco jsem provedl? Jsem chlap a přiznám to. Pokud to neumím, je něco špatně. I když se to evidentně v dnešní době a této společnosti vyplatí.
Nic ve zlém a hezký večer.

Není důvod si od někoho nechat radit, jestli mám jít k volbám

Nicméně, za sebe můžu říct, že jsem pro to, abych nějakým způsobem zodpovídal za to, co se s mým autem děje. Když už jsem si ho pořídil, stejně jako bych měl zbraň, pitbula, ostře broušené vidle a nebo cokoliv jiného, čím můžu druhému způsobit újmu na zdraví či majetku.

Prostě nesouhlasím s tím, že když už já nebo někdo jiný způsobí něco "proti pravidlům", abych se pak spoléhal na to, že se schovám za formulku o osobě blízké.
Něco jsem provedl? Jsem chlap a přiznám to. Pokud to neumím, je něco špatně. I když se to evidentně v dnešní době a této společnosti vyplatí.
Nic ve zlém a hezký večer.