Neni, jen blba fotka plete se tam ten kotouc na napraveMiky_CZ píše:to chce lepsi foto ja nevim jak je to mozne ale mi pripada ze rameno je nad napravou?

Moderátor: Miky_CZ
Neni, jen blba fotka plete se tam ten kotouc na napraveMiky_CZ píše:to chce lepsi foto ja nevim jak je to mozne ale mi pripada ze rameno je nad napravou?
To sem blazenMiky_CZ píše:no a ja mam dvou palcovy lift a jeste 2cm podlozky a zadny problem nemam akorat mam teda pry predni kardan z defika ale diferak mam o hodne rovneji
ja tam mam jeste bodylift 2,5cm:-D ale zkusim zitra zmerit pokud nezapomenupowl píše:To sem blazenMiky_CZ píše:no a ja mam dvou palcovy lift a jeste 2cm podlozky a zadny problem nemam akorat mam teda pry predni kardan z defika ale diferak mam o hodne rovnejiAsi nevis kolik mas priblizne vejsku od stredu kola na uroven kapoty? Ja cca 80 cm.
adej uz rovnou ty korekcni silentbloky naprpowl píše:No, kazdopadne dekuji vsem za ucast. Dosel jsem k tomu, ze to stejne sam nevyresim takze v utery davam vozidlo do mistni offroad dilny. Zkusime dat nove predni silentbloky do ramen a kdyz to nepomuze tak uvidime co dal.
to se pouziva jako levnejsi reseni korekcnich ramen, ono diferak srovna takze by to uz nemelo vibrovat:-)pidibi píše:pokud to ma prodluzovat zivotnost kardanovych krizu, tak me to pri cene tech krizu prijde jako zbytecne drahy
Jenze uz mam doma nove origo tak zkusime nejdriv ty. Ty korekcni silentbloky se mne nezdaj je tam malo gumy na ty vybrany strane to uz spis prevarit ty drzaky jako to udelal Hubert.odkaz jsem dal jenom at vi jak to vypada
netusim, tohle se resi az pokud to vibruje ale z principu je jedno jestli zvednes DI nebo DII, obe maji tuhe napravy na ramenech takze se to taky vyosi ale asi to tak nevadi jak na DIpidibi píše:jinak az ted me doslo ze to je cely o DIna DII se nic nekoriguje nebo ano?
Cely ne je to i o kardanu z DIIpidibi píše:jinak az ted me doslo ze to je cely o DIna DII se nic nekoriguje nebo ano?
Pokud už máš kardan s dvojkřížem tak je to teď asi to nejlevnější řešení.powl píše:Jenze uz mam doma nove origo tak zkusime nejdriv ty. Ty korekcni silentbloky se mne nezdaj je tam malo gumy na ty vybrany strane to uz spis prevarit ty drzaky jako to udelal Hubert.odkaz jsem dal jenom at vi jak to vypada