Hranolku jsem nechal rovnou udelat 20ks, tak kdyby pak nekdo potreboval, budou nejake k dispozici.
Moderátor: Acon
Hovez píše:Tak jsem v sobotu taky spíchnul zahrádku, jen takovou tu dozadu na střechu...
Náklady na materiál pár stovek ale drbačka s tím jakás je
Teď ještě musím zahrádku doměřit na střeše a musím spáchat ukotvení k střešnímu žlábku.
No původně jsem měl taky tu představu ale aby to sedělo a bylo trochu symetrické tak jsem to bodnul přímo na střešeHovez píše:Teda svarovat primo na strese by mne ani nenapadlo![]()
Ja mel na mysli hodit navrch, zmerit odstupy a pak zas na dilne dodelat...
Defík píše:Taky se me libí ale jak rikáš. Vzhled neni vše a preferuji hlinik,dural a tak aby se na ni dalo i chodit,ležet jak píšeš. Často používam kurty s hákama a ocel se rychle odře a koroduje. Nevíte o nějaké cenově přijatelné dle popisu na defa 110 nová i použitá? Nejlépe čechy nebo německo? Mam nové auto a zatím bohužel bez.
Tahle zahrádka je origo na transita. Asi bych jí měl ještě za lepší peníze kdyby někdo chtěl. Není to na sto procent alezeptám se.zbynek píše:Náhodou jsem objevil toto http://www.aukro.cz/item526840708_stresni_nosic.html Není to žádné maso, třeba by se někomu hodila.