Ale ne s D3.Na to to auto není.

Moderátor: Miky_CZ
protoprincess píše:low píše:a fotky z te grand turist???? mozna by jsem taky jel na vylet
Panove, prave jsem prijel z extrem expedice Ladoga 2008 a samozrejme jsme navstivili v Peteri offroadclub a Juraja Ovcinikova. Po prijemne stravenem odpoledni jsem ziskal kontakt na nej a pak nam poskytl pruvodce Alexandra- 52 let. Defenderistu, ktery Ladogu jel s Defikem 4x a jinak cely rok jezdi jenom expedice- jeho adres je jen e-mail , pevnou zadnou nema...Miloš II píše:protoprincess píše:nase vozidla sa pre neaku pricinu do Grand Tourist triedy nedali zahlasit
hehehehe
No a kdy je uzávěrkaVí se už nějaký konkrétní datumy atd.
Miloš II
Ano. Ta expedice se jmenovala "Extrem expedice Ladoga" a nazev ji dal Matador, ktery tuto expedici financoval...low píše:tak hlavne ze jste se z te extrem expedice vratili v poradku)))))))))))))))
Předpokládám Eriku, že v rámci propagace výrobků sponzora jste jeli na Wissentách, jak se osvědčilyerik píše:Ano. Ta expedice se jmenovala "Extrem expedice Ladoga" a nazev ji dal Matador, ktery tuto expedici financoval...low píše:tak hlavne ze jste se z te extrem expedice vratili v poradku)))))))))))))))
Karle,že bys požadoval sponzoring od " Vraníka ".karel píše:Předpokládám Eriku, že v rámci propagace výrobků sponzora jste jeli na Wissentách, jak se osvědčilyerik píše: Ano. Ta expedice se jmenovala "Extrem expedice Ladoga" a nazev ji dal Matador, ktery tuto expedici financoval...