dava píše:JJ, prolezl jsem tyhle věci, akorát jsem ještě nebyl pod víkem, jinak vše celkem asi v pohodě, filtry nový, olej v kabelech a ECU byl, tak očištěno, napruženo... Modulátor waste jsem dal novej a chodí, egr zaslepil... Nejlepší výsledek ale je teď po očištění snímače tlaku turba, to se auto citelně probralo, už to jede i dole a sbírá se i na těch kolech od cca 1400, což je ok. Dnes jsem zase táhl vlečku s hnojem od koní, (traktorovou) a bylo to o dost lepší. Na redučku už se dá i couvat na volnoběh s vlečkou...Jenda píše:Je to bohuzel kolecko ktery si musi(nemusi)absolvovat kazdy kdo ma Td5.
Jen dodam ze tam samozrejme muze byt i neco jineho.Olej v kabelovem savzku,klapka bajpasu u turba,hadice,starej vzduch.filtr a td.
Az budes mit navic remap, bude to jezdit jako osobak![]()
H.
Takže až bude jistý že vše fakčí jak má, zajedu za některým z vás na remap.
Kdybych aspoň věděl, co tam kdo už udělal, auto vypadá že na něm nebylo šetřeno, ale poslední majitel už dělal jen údržbu a najel za 4 roky asi 35 tisíc, moc o tom neví. Třeba ta přídavka mi přijde , že na redukci je fakt hodně pomalá, což je super, je to tak u všech LR?? Na 5-ku tak max. 60, kolem 3500 otáček. U jiných aut je ten rozdíl menší, u Patrola se ale upravovaly takhle přídavky na velký kola pro trial, ten RD 28 taky není žádnej rafan.
D2 td5 nejede
Moderátor: Miky_CZ
Re: D2 td5 nejede
60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.
if it ain't broke, don't fix it
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Tohle takhle tezko od klavesnice porovname ale az se sejdem nekde v Jihlave treba, muzem si na chvilku prohodit auta.Rosi píše:Ahoj JendoJenda píše:Je to bohuzel kolecko ktery si musi(nemusi)absolvovat kazdy kdo ma Td5.
Jen dodam ze tam samozrejme muze byt i neco jineho.Olej v kabelovem savzku,klapka bajpasu u turba,hadice,starej vzduch.filtr a td.
Az budes mit navic remap, bude to jezdit jako osobak![]()
H.![]()
Pokaždé premyslim, co mám jinak, když čtu o nutnosti precipovani, protože můj starecek td5 z rv 1999 jede bez chippu s hloupou jednotkou v uvozovkách dokonale a v zásadě je to fakt to poslední co bych řešil. Přitom mám pocit, ze ty první td5 byly fakticky ještě o par kw slabší...
Pravda jezdit 150 s defikem fakt nepotrebuji (i když s příznivým větrem v zádech na 255tkach)
Ja zrovna ten muj remap resim zase ale muze to byt i neco jineho

Ja to auto vyuzivam denne,je to misto osobaku a pro me bylo jezdit jen s,,holou" mapou paliva dost entusiasmus

Pak ale prislo privni premapovani a byl to opravdu citelnej rozdil na denni jezdeni.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
[quote="petmic"]60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.
Já taky nejezdím 60, jen zkouška
Japonci mají tu redučku rychlejší, to jsem tím myslel. Tak pátrám, jestli je to upravený, nebo to tak maj LR všechny ?? Pocitově se podobá 1H a 3L (rozjezd na malá 3 jako na velkou jedna, zhruba) ... Musím najít někde tabulku s převodama
Já taky nejezdím 60, jen zkouška

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Ano je to v pořádku tak to anglán vymyslel.dava píše:petmic píše:60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.
Já taky nejezdím 60, jen zkouška![]()
Japonci mají tu redučku rychlejší, to jsem tím myslel. Tak pátrám, jestli je to upravený, nebo to tak maj LR všechny ?? Pocitově se podobá 1H a 3L (rozjezd na malá 3 jako na velkou jedna, zhruba) ... Musím najít někde tabulku s převodama
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Tak to anglán dobře udělal, další plus pro disco
No road? No problem...