D2 td5 nejede

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
petmic
auto: D2

Re: D2 td5 nejede

#41 Příspěvek od petmic » 07 dub 2013 13:35

60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.
dava píše:
Jenda píše:Je to bohuzel kolecko ktery si musi(nemusi)absolvovat kazdy kdo ma Td5.
Jen dodam ze tam samozrejme muze byt i neco jineho.Olej v kabelovem savzku,klapka bajpasu u turba,hadice,starej vzduch.filtr a td.
Az budes mit navic remap, bude to jezdit jako osobak :wink:
H.
JJ, prolezl jsem tyhle věci, akorát jsem ještě nebyl pod víkem, jinak vše celkem asi v pohodě, filtry nový, olej v kabelech a ECU byl, tak očištěno, napruženo... Modulátor waste jsem dal novej a chodí, egr zaslepil... Nejlepší výsledek ale je teď po očištění snímače tlaku turba, to se auto citelně probralo, už to jede i dole a sbírá se i na těch kolech od cca 1400, což je ok. Dnes jsem zase táhl vlečku s hnojem od koní, (traktorovou) a bylo to o dost lepší. Na redučku už se dá i couvat na volnoběh s vlečkou...
Takže až bude jistý že vše fakčí jak má, zajedu za některým z vás na remap.
Kdybych aspoň věděl, co tam kdo už udělal, auto vypadá že na něm nebylo šetřeno, ale poslední majitel už dělal jen údržbu a najel za 4 roky asi 35 tisíc, moc o tom neví. Třeba ta přídavka mi přijde , že na redukci je fakt hodně pomalá, což je super, je to tak u všech LR?? Na 5-ku tak max. 60, kolem 3500 otáček. U jiných aut je ten rozdíl menší, u Patrola se ale upravovaly takhle přídavky na velký kola pro trial, ten RD 28 taky není žádnej rafan.
if it ain't broke, don't fix it

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#42 Příspěvek od Jenda » 07 dub 2013 13:44

Rosi píše:
Jenda píše:Je to bohuzel kolecko ktery si musi(nemusi)absolvovat kazdy kdo ma Td5.
Jen dodam ze tam samozrejme muze byt i neco jineho.Olej v kabelovem savzku,klapka bajpasu u turba,hadice,starej vzduch.filtr a td.
Az budes mit navic remap, bude to jezdit jako osobak :wink:
H.
Ahoj Jendo :grin:
Pokaždé premyslim, co mám jinak, když čtu o nutnosti precipovani, protože můj starecek td5 z rv 1999 jede bez chippu s hloupou jednotkou v uvozovkách dokonale a v zásadě je to fakt to poslední co bych řešil. Přitom mám pocit, ze ty první td5 byly fakticky ještě o par kw slabší...
Pravda jezdit 150 s defikem fakt nepotrebuji (i když s příznivým větrem v zádech na 255tkach :yx ) :grin:
Tohle takhle tezko od klavesnice porovname ale az se sejdem nekde v Jihlave treba, muzem si na chvilku prohodit auta.
Ja zrovna ten muj remap resim zase ale muze to byt i neco jineho :wink:
Ja to auto vyuzivam denne,je to misto osobaku a pro me bylo jezdit jen s,,holou" mapou paliva dost entusiasmus :grin:
Pak ale prislo privni premapovani a byl to opravdu citelnej rozdil na denni jezdeni.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

dava
auto: DII Td5 v origoši

#43 Příspěvek od dava » 07 dub 2013 14:12

[quote="petmic"]60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.

Já taky nejezdím 60, jen zkouška :mrgreen: :mrgreen: Japonci mají tu redučku rychlejší, to jsem tím myslel. Tak pátrám, jestli je to upravený, nebo to tak maj LR všechny ?? Pocitově se podobá 1H a 3L (rozjezd na malá 3 jako na velkou jedna, zhruba) ... Musím najít někde tabulku s převodama
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

habakuk
auto: Discovery II

#44 Příspěvek od habakuk » 07 dub 2013 14:54

dava píše:
petmic píše:60 na redukciu?? rychlejsie ako 40 som na nu tusim nikdy ani nesiel.

Já taky nejezdím 60, jen zkouška :mrgreen: :mrgreen: Japonci mají tu redučku rychlejší, to jsem tím myslel. Tak pátrám, jestli je to upravený, nebo to tak maj LR všechny ?? Pocitově se podobá 1H a 3L (rozjezd na malá 3 jako na velkou jedna, zhruba) ... Musím najít někde tabulku s převodama
Ano je to v pořádku tak to anglán vymyslel.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy

dava
auto: DII Td5 v origoši

#45 Příspěvek od dava » 07 dub 2013 21:16

Tak to anglán dobře udělal, další plus pro disco
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

Odpovědět