kto bol v TV??
Moderátor: Miky_CZ
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Re: kto bol v TV??
Já to asi špatně chápu
! Na jedné straně ožrala při noční jízdě bez značek městem! Na straně druhé policisté, a já nemám důvod nevěřit že zkušení a proškolení, a pořád tady má někdo pocit že zasáhli neoprávněně zbraní kterou asi nosí jen tak pro to aby se v noci na služebně nebáli. Když už jí týpek tasil, tak i kdyby střílel jen do pneumatik, tak riskoval minimálně vyhazov ze zaměstnání! Což je dneska docela průser sám od sebe, natož pak tahání po soudech a mediální pozornost "vrahovi v uniformě"! Řekl bych že on ve službě byl střízlivý a s tímhle vším musel počítat! Takže předpokládám že byl vážný důvod střílet a policista se rozhodl správně!

Přesně komin... a Johnny...
Zábavné jsou ale příspěvky místních střeleckých odborníků jako je třeba MadTom...
)) někteří si to dokonce už i zkusili...
))
Zábavné jsou ale příspěvky místních střeleckých odborníků jako je třeba MadTom...

Country boy...
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Já si také myslím, že zásah policie byl v pořádku. Když si zkusím představit jak bych přemýšlel na jejich místě - pokud jsem policista a pronásleduji auto bez SPZ které nehodlá zastavit, vystřelím nejprv do vzduchu, což si myslím že udělali - tak tupej aby střílel hnedka "do živého" snad žádný policajt není. No a pokud tohle nestačí k tomu, aby to šoféra donutilo zastavit, tak by mne určitě nenapadlo že jde jen o hru opilých puberťáků a střílel bych natvrdo, protože bych si určitě myslel, že půjde o něco závažnějšího.
Já prostě myslím, že i když to třeba nebylo úplně podle policejních učebnic, tak to bylo pochopitelné
Já prostě myslím, že i když to třeba nebylo úplně podle policejních učebnic, tak to bylo pochopitelné

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Z části musím dát za pravdu "protistraně" v tom ohledu, že v tom mohl sedět prostě kdokoliv... zloděj, vrah, někdo tu zmínil snad i teroristy
, ale policajt by měl být pořád schopný posoudit jak moc reálný riziko hrozí okolí a podle toho zasáhnout, tady jim ujíždělo auto lesem nebo někde po poli - proč policie nedisponuje zastavovacím pásem? Zátaras, alespoň jsem to tak pochopil z reportáže, použili dřív než začali střílet 

Land Rover Discovery 2 Td5
Sice běžně netasí policajti zbraně, ale dělají podobný hovadiny se stejnýma následkama a prochází jim toJohny R píše:Já to asi špatně chápu! Na jedné straně ožrala při noční jízdě bez značek městem! Na straně druhé policisté, a já nemám důvod nevěřit že zkušení a proškolení, a pořád tady má někdo pocit že zasáhli neoprávněně zbraní kterou asi nosí jen tak pro to aby se v noci na služebně nebáli. Když už jí týpek tasil, tak i kdyby střílel jen do pneumatik, tak riskoval minimálně vyhazov ze zaměstnání! Což je dneska docela průser sám od sebe, natož pak tahání po soudech a mediální pozornost "vrahovi v uniformě"! Řekl bych že on ve službě byl střízlivý a s tímhle vším musel počítat! Takže předpokládám že byl vážný důvod střílet a policista se rozhodl správně!

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/po ... t-a-mlzit/
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
No sak skus zalozit neaku novu temu o aute a zbadas preco sa tu riesia taketo veciPavel píše:Začína to tu vypadat jako diskuse na hovinky.czA Rover má tradičně duševní pohnutí v šestinedělí, když se naváží do ostatních

- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Nebolo to mierene na teba len sa my zda ze toto forum neni zrovna o takejto teme a sudit policiu ci faganov by sme mali nechat na tych co otom vedia viac a nie len z tv.Pavel píše:

- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Trochu to odlahcim. Policia na Sovensku ma vo vozovom parku Land Rover. Akurat pri tejto nahanacke musel tiezvy japonsky ochranca zakona chytit ozraleho anglana. 

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
taky to mohlo dopadnout takhle...
https://www.facebook.com/photo.php?v=511107388962621
místní hrdinové co urážejí práci policistů by si měli uvědomit, že bez práce policistů by to u nás mohlo zanedlouho vypadat jako na tomhle videu...
místní hrdinové co urážejí práci policistů by si měli uvědomit, že bez práce policistů by to u nás mohlo zanedlouho vypadat jako na tomhle videu...
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Este im aj puta dali miesto prvej pomoci unas nemyslitelne =-O
LR DEFENDER 110 SW
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
krasny priklad, aj ked z filmu (end of watch);-) videl si, ze by po nich strielali pocas nahanacky?Tonny píše:taky to mohlo dopadnout takhle...
este raz spytam, myslis, ze je nebezpecnejsie ked niekto soferuje ako hovado v obci alebo ked ho zacne este hecovat policajt prenasledovanim? strielanie pocas jazdy vobec nemusime riesit, podla mna je to podstatne vacsie ohrozenie okolia ako hociktory magor za volantom...
velmi dobry priklad je ghost rider a jeho nahanacky, staci si spocitat kolko nehod sposobil on a kolko sposobili policajti ked sa ho snazili dobehnut...
reakcia policajtov musi byt primerana, mali by byt na to skoleni, aby vedeli odhadnut situaciu a podla toho sa zachovat, pripadne situaciu skludnit a nie eskalovat napatie.
pochybujem, ze zijeme v state, kde je bezne ze ludia za volantom maju zbrane a nevahaju ich pouzit a policajt by s tym mal ratat. je vobec znamy pripad, kedy niekto vytiahol v aute na policajtov zbran a zacal strielat?
opacny pripad sa stal nedavno, link
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Tony ty jsi nějak přísnejTonny píše:taky to mohlo dopadnout takhle...

Myslíš i tuhle práci?Tonny píše:taky to mohlo dopadnout takhle...
... on si chce pořádně zajezditinjaaa píše:Tony ty jsi nějak přísnejTonny píše:taky to mohlo dopadnout takhle...
místní hrdinové co urážejí práci policistů by si měli uvědomit, že bez práce policistů by to u nás mohlo zanedlouho vypadat jako na tomhle videu...chystáš se ke sboru?

http://www.novinky.cz/koktejl/322958-vy ... ntera.html
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- eveUSO
- tel.: mám
- auto: Discovery II Td5
Pánové, slovenská policie má bohaté zkušenosti s pronásledování vozidel bez SPZ (RZ), kdy se z ujíždějícího nakonec vyklubal nějakej ukrainec, který vytáhl Vz.58 a oba policisty zastřelil....
Zásah samozřejmě prošetří policejní inspekce a ta rozhodne, zda bylo vše dle zákona
Subjektivní pohled: Jsem na straně policie, rozsvítím VRZ (maják), vyzvu VRZem (megafonem) vozidlo k zastavení, upozorním, že když nezastaví bude použita střelná zbraň, do toho do mně tuknou svým vozem, použiju varovný výstřel(y), když všechny tyto opatření nestačí, tak mi zbývá poslední a to je střelba přímo na prchajícího. To, že kabina byla prošperkovaná.... není to o tom jestli je profesionál nebo není, ale za jízdy (neideální vozovka) ty kulky lítají opravdu všude (argument: ,,zkusil jsem si to, ale jsou to přece profesionálové" neberu!!! kolikrát jste si to zkusili ? až vystřílím 5000 nábojů z jedoucího auta na pohyblivý cíl, tak sice budu v tom jistější, ale stále nedokážu garantovat, že včely pujdou do pneumatik a mohu být profesionál jaký chci...) Nezlobte se na mě, ale 2t terenák bez RZ ujíždějící a narážející do vozidla policie, nereágující na žádnou policejní výzvu ... opravdu musím čekat to nejhorší ( a když vím, že už se to i stalo). Mohl tam sedět magor se samopalem a udělat mnohem větší paseku.
Kdyby některý z těch kluků to včelu opravdu dostal a nerozchodil to.... dobře mu tak, průměrně inteligentní člověk po varovném výstřelu pochopí, že sranda už dávno skončila, pokud ne, zaslouží si ji! Jedinýho koho by mi bylo líto by byl dotyčný policista, že by s tým musel 1. žít a za 2. že by ho inspekce roztrhala po psychické stránce.
Mimochodem kdo z vás žije v Praze, tak víte jak to tam je, PMJečko v průměru jednou do měsíce střílí na ujíždějící vozidlo a je to zcela v pořádku, auto nerespektující značení, předpisy aj... je veřejným ohrožením
Filip
Zásah samozřejmě prošetří policejní inspekce a ta rozhodne, zda bylo vše dle zákona

Subjektivní pohled: Jsem na straně policie, rozsvítím VRZ (maják), vyzvu VRZem (megafonem) vozidlo k zastavení, upozorním, že když nezastaví bude použita střelná zbraň, do toho do mně tuknou svým vozem, použiju varovný výstřel(y), když všechny tyto opatření nestačí, tak mi zbývá poslední a to je střelba přímo na prchajícího. To, že kabina byla prošperkovaná.... není to o tom jestli je profesionál nebo není, ale za jízdy (neideální vozovka) ty kulky lítají opravdu všude (argument: ,,zkusil jsem si to, ale jsou to přece profesionálové" neberu!!! kolikrát jste si to zkusili ? až vystřílím 5000 nábojů z jedoucího auta na pohyblivý cíl, tak sice budu v tom jistější, ale stále nedokážu garantovat, že včely pujdou do pneumatik a mohu být profesionál jaký chci...) Nezlobte se na mě, ale 2t terenák bez RZ ujíždějící a narážející do vozidla policie, nereágující na žádnou policejní výzvu ... opravdu musím čekat to nejhorší ( a když vím, že už se to i stalo). Mohl tam sedět magor se samopalem a udělat mnohem větší paseku.
Kdyby některý z těch kluků to včelu opravdu dostal a nerozchodil to.... dobře mu tak, průměrně inteligentní člověk po varovném výstřelu pochopí, že sranda už dávno skončila, pokud ne, zaslouží si ji! Jedinýho koho by mi bylo líto by byl dotyčný policista, že by s tým musel 1. žít a za 2. že by ho inspekce roztrhala po psychické stránce.
Mimochodem kdo z vás žije v Praze, tak víte jak to tam je, PMJečko v průměru jednou do měsíce střílí na ujíždějící vozidlo a je to zcela v pořádku, auto nerespektující značení, předpisy aj... je veřejným ohrožením
Filip
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''
rz, vrz vrzem, pmječko, včela, nerespektující??? Jsi jasný....eveUSO píše:Pánové, slovenská policie má bohaté zkušenosti s pronásledování vozidel bez SPZ (RZ), kdy se z ujíždějícího nakonec vyklubal nějakej ukrainec, který vytáhl Vz.58 a oba policisty zastřelil....
Filip
... Slovensko je policejní stát o tom žádná.....
...take it easy....
- eveUSO
- tel.: mám
- auto: Discovery II Td5
Lukes: nejsem polda 

-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Rover píše:Pokud se chovám protiprávně, pokud je moje chování v rozporu se zákonem, pokud ještě k tomu zaútočím na Policii (autem jako zbraň) musím počítat s následky a to i fatálními, tedy smrtí. Takhle to je v civilizovaném světě zařízené a není na tom nic divného.
Některé příspěvky mně přijdou jak z nějakého klubu všeobecné anarchie...
Naposledy upravil(a) honza_b dne 28 pro 2022 17:00, celkem upraveno 1 x.
LR D2 Td5
rz, vrz vrzem, pmječko, včela, nerespektující??? Jsi jasný....
... Slovensko je policejní stát o tom žádná.....[/quote]
no jasně pokud se někdo orientuje a nenadává na policajty taj je jasnej......
Slovensko policejni stat?
... Slovensko je policejní stát o tom žádná.....[/quote]

Slovensko policejni stat?

LR D2 Td5