kto bol v TV??

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

Re: kto bol v TV??

#41 Příspěvek od Johny R » 25 pro 2013 11:50

Já to asi špatně chápu :hmm: ! Na jedné straně ožrala při noční jízdě bez značek městem! Na straně druhé policisté, a já nemám důvod nevěřit že zkušení a proškolení, a pořád tady má někdo pocit že zasáhli neoprávněně zbraní kterou asi nosí jen tak pro to aby se v noci na služebně nebáli. Když už jí týpek tasil, tak i kdyby střílel jen do pneumatik, tak riskoval minimálně vyhazov ze zaměstnání! Což je dneska docela průser sám od sebe, natož pak tahání po soudech a mediální pozornost "vrahovi v uniformě"! Řekl bych že on ve službě byl střízlivý a s tímhle vším musel počítat! Takže předpokládám že byl vážný důvod střílet a policista se rozhodl správně!

Rover
tel.: 736173373

#42 Příspěvek od Rover » 25 pro 2013 11:52

Přesně komin... a Johnny...

Zábavné jsou ale příspěvky místních střeleckých odborníků jako je třeba MadTom... :))) někteří si to dokonce už i zkusili... :)))
Country boy...

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#43 Příspěvek od Tim » 25 pro 2013 13:12

Já si také myslím, že zásah policie byl v pořádku. Když si zkusím představit jak bych přemýšlel na jejich místě - pokud jsem policista a pronásleduji auto bez SPZ které nehodlá zastavit, vystřelím nejprv do vzduchu, což si myslím že udělali - tak tupej aby střílel hnedka "do živého" snad žádný policajt není. No a pokud tohle nestačí k tomu, aby to šoféra donutilo zastavit, tak by mne určitě nenapadlo že jde jen o hru opilých puberťáků a střílel bych natvrdo, protože bych si určitě myslel, že půjde o něco závažnějšího.
Já prostě myslím, že i když to třeba nebylo úplně podle policejních učebnic, tak to bylo pochopitelné :bandit
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#44 Příspěvek od masar » 25 pro 2013 13:17

Z části musím dát za pravdu "protistraně" v tom ohledu, že v tom mohl sedět prostě kdokoliv... zloděj, vrah, někdo tu zmínil snad i teroristy :bandit, ale policajt by měl být pořád schopný posoudit jak moc reálný riziko hrozí okolí a podle toho zasáhnout, tady jim ujíždělo auto lesem nebo někde po poli - proč policie nedisponuje zastavovacím pásem? Zátaras, alespoň jsem to tak pochopil z reportáže, použili dřív než začali střílet :think
Land Rover Discovery 2 Td5

masar

#45 Příspěvek od masar » 25 pro 2013 13:21

Johny R píše:Já to asi špatně chápu :hmm: ! Na jedné straně ožrala při noční jízdě bez značek městem! Na straně druhé policisté, a já nemám důvod nevěřit že zkušení a proškolení, a pořád tady má někdo pocit že zasáhli neoprávněně zbraní kterou asi nosí jen tak pro to aby se v noci na služebně nebáli. Když už jí týpek tasil, tak i kdyby střílel jen do pneumatik, tak riskoval minimálně vyhazov ze zaměstnání! Což je dneska docela průser sám od sebe, natož pak tahání po soudech a mediální pozornost "vrahovi v uniformě"! Řekl bych že on ve službě byl střízlivý a s tímhle vším musel počítat! Takže předpokládám že byl vážný důvod střílet a policista se rozhodl správně!
Sice běžně netasí policajti zbraně, ale dělají podobný hovadiny se stejnýma následkama a prochází jim to :hmm:

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/po ... t-a-mlzit/

petr pp
tel.: 0903790668
auto: def 90

#46 Příspěvek od petr pp » 25 pro 2013 19:21

Pavel píše:Začína to tu vypadat jako diskuse na hovinky.cz :grin: A Rover má tradičně duševní pohnutí v šestinedělí, když se naváží do ostatních :lol:
No sak skus zalozit neaku novu temu o aute a zbadas preco sa tu riesia taketo veci :talk {podla mna chalani si chcu pokecat ale maju obavu ze ked nieco skusia tak ich niekdo zdrbe ze to tu uz bolo} pzri si aj par dni dozadu ci si sa tu nieco zajimave docital okrem chalanov co tu davaju vlastne upravy a foto ostatne nema z autom lr nic .

petr pp
tel.: 0903790668
auto: def 90

#47 Příspěvek od petr pp » 25 pro 2013 23:27

Pavel píše::?:
Nebolo to mierene na teba len sa my zda ze toto forum neni zrovna o takejto teme a sudit policiu ci faganov by sme mali nechat na tych co otom vedia viac a nie len z tv. :smoke

fR4Nk
tel.: 0948028417
auto: LR Freelander
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od fR4Nk » 26 pro 2013 08:36

Trochu to odlahcim. Policia na Sovensku ma vo vozovom parku Land Rover. Akurat pri tejto nahanacke musel tiezvy japonsky ochranca zakona chytit ozraleho anglana. :grin:
Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.

Tonny
auto: Def 110

#49 Příspěvek od Tonny » 26 pro 2013 11:49

taky to mohlo dopadnout takhle...
https://www.facebook.com/photo.php?v=511107388962621
místní hrdinové co urážejí práci policistů by si měli uvědomit, že bez práce policistů by to u nás mohlo zanedlouho vypadat jako na tomhle videu...
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054

komin
tel.: 0904543118
auto: LR Defender 110 Td5
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od komin » 26 pro 2013 12:06

Este im aj puta dali miesto prvej pomoci unas nemyslitelne =-O
LR DEFENDER 110 SW

visby
auto: Disco 2
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od visby » 26 pro 2013 12:33

Tonny píše:taky to mohlo dopadnout takhle...
místní hrdinové co urážejí práci policistů by si měli uvědomit, že bez práce policistů by to u nás mohlo zanedlouho vypadat jako na tomhle videu...
krasny priklad, aj ked z filmu (end of watch);-) videl si, ze by po nich strielali pocas nahanacky?

este raz spytam, myslis, ze je nebezpecnejsie ked niekto soferuje ako hovado v obci alebo ked ho zacne este hecovat policajt prenasledovanim? strielanie pocas jazdy vobec nemusime riesit, podla mna je to podstatne vacsie ohrozenie okolia ako hociktory magor za volantom...
velmi dobry priklad je ghost rider a jeho nahanacky, staci si spocitat kolko nehod sposobil on a kolko sposobili policajti ked sa ho snazili dobehnut...

reakcia policajtov musi byt primerana, mali by byt na to skoleni, aby vedeli odhadnut situaciu a podla toho sa zachovat, pripadne situaciu skludnit a nie eskalovat napatie.
pochybujem, ze zijeme v state, kde je bezne ze ludia za volantom maju zbrane a nevahaju ich pouzit a policajt by s tym mal ratat. je vobec znamy pripad, kedy niekto vytiahol v aute na policajtov zbran a zacal strielat?
opacny pripad sa stal nedavno, link

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#52 Příspěvek od injaaa » 26 pro 2013 12:48

Tony ty jsi nějak přísnej :cool chystáš se ke sboru? :mrk

masar

#53 Příspěvek od masar » 26 pro 2013 13:19

Myslíš i tuhle práci?
Přílohy
policie.jpg

Lassard
tel.: 774191179
auto: RR P 38

#54 Příspěvek od Lassard » 26 pro 2013 13:37

injaaa píše:
Tony ty jsi nějak přísnej :cool chystáš se ke sboru? :mrk
... on si chce pořádně zajezdit :chuckle , třeba jako v tomto videu :party
http://www.novinky.cz/koktejl/322958-vy ... ntera.html
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“

eveUSO
tel.: mám
auto: Discovery II Td5

#55 Příspěvek od eveUSO » 26 pro 2013 16:46

Pánové, slovenská policie má bohaté zkušenosti s pronásledování vozidel bez SPZ (RZ), kdy se z ujíždějícího nakonec vyklubal nějakej ukrainec, který vytáhl Vz.58 a oba policisty zastřelil....

Zásah samozřejmě prošetří policejní inspekce a ta rozhodne, zda bylo vše dle zákona :-)

Subjektivní pohled: Jsem na straně policie, rozsvítím VRZ (maják), vyzvu VRZem (megafonem) vozidlo k zastavení, upozorním, že když nezastaví bude použita střelná zbraň, do toho do mně tuknou svým vozem, použiju varovný výstřel(y), když všechny tyto opatření nestačí, tak mi zbývá poslední a to je střelba přímo na prchajícího. To, že kabina byla prošperkovaná.... není to o tom jestli je profesionál nebo není, ale za jízdy (neideální vozovka) ty kulky lítají opravdu všude (argument: ,,zkusil jsem si to, ale jsou to přece profesionálové" neberu!!! kolikrát jste si to zkusili ? až vystřílím 5000 nábojů z jedoucího auta na pohyblivý cíl, tak sice budu v tom jistější, ale stále nedokážu garantovat, že včely pujdou do pneumatik a mohu být profesionál jaký chci...) Nezlobte se na mě, ale 2t terenák bez RZ ujíždějící a narážející do vozidla policie, nereágující na žádnou policejní výzvu ... opravdu musím čekat to nejhorší ( a když vím, že už se to i stalo). Mohl tam sedět magor se samopalem a udělat mnohem větší paseku.

Kdyby některý z těch kluků to včelu opravdu dostal a nerozchodil to.... dobře mu tak, průměrně inteligentní člověk po varovném výstřelu pochopí, že sranda už dávno skončila, pokud ne, zaslouží si ji! Jedinýho koho by mi bylo líto by byl dotyčný policista, že by s tým musel 1. žít a za 2. že by ho inspekce roztrhala po psychické stránce.

Mimochodem kdo z vás žije v Praze, tak víte jak to tam je, PMJečko v průměru jednou do měsíce střílí na ujíždějící vozidlo a je to zcela v pořádku, auto nerespektující značení, předpisy aj... je veřejným ohrožením

Filip
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''

lukes
auto: defender 110 300tdi

#56 Příspěvek od lukes » 26 pro 2013 20:55

eveUSO píše:Pánové, slovenská policie má bohaté zkušenosti s pronásledování vozidel bez SPZ (RZ), kdy se z ujíždějícího nakonec vyklubal nějakej ukrainec, který vytáhl Vz.58 a oba policisty zastřelil....

Zásah samozřejmě prošetří policejní inspekce a ta rozhodne, zda bylo vše dle zákona :-)

Subjektivní pohled: Jsem na straně policie, rozsvítím VRZ (maják), vyzvu VRZem (megafonem) vozidlo k zastavení, upozorním, že když nezastaví bude použita střelná zbraň, do toho do mně tuknou svým vozem, použiju varovný výstřel(y), když všechny tyto opatření nestačí, tak mi zbývá poslední a to je střelba přímo na prchajícího. To, že kabina byla prošperkovaná.... není to o tom jestli je profesionál nebo není, ale za jízdy (neideální vozovka) ty kulky lítají opravdu všude (argument: ,,zkusil jsem si to, ale jsou to přece profesionálové" neberu!!! kolikrát jste si to zkusili ? až vystřílím 5000 nábojů z jedoucího auta na pohyblivý cíl, tak sice budu v tom jistější, ale stále nedokážu garantovat, že včely pujdou do pneumatik a mohu být profesionál jaký chci...) Nezlobte se na mě, ale 2t terenák bez RZ ujíždějící a narážející do vozidla policie, nereágující na žádnou policejní výzvu ... opravdu musím čekat to nejhorší ( a když vím, že už se to i stalo). Mohl tam sedět magor se samopalem a udělat mnohem větší paseku.

Kdyby některý z těch kluků to včelu opravdu dostal a nerozchodil to.... dobře mu tak, průměrně inteligentní člověk po varovném výstřelu pochopí, že sranda už dávno skončila, pokud ne, zaslouží si ji! Jedinýho koho by mi bylo líto by byl dotyčný policista, že by s tým musel 1. žít a za 2. že by ho inspekce roztrhala po psychické stránce.

Mimochodem kdo z vás žije v Praze, tak víte jak to tam je, PMJečko v průměru jednou do měsíce střílí na ujíždějící vozidlo a je to zcela v pořádku, auto nerespektující značení, předpisy aj... je veřejným ohrožením

Filip
rz, vrz vrzem, pmječko, včela, nerespektující??? Jsi jasný....
... Slovensko je policejní stát o tom žádná.....
...take it easy....

eveUSO
tel.: mám
auto: Discovery II Td5

#57 Příspěvek od eveUSO » 26 pro 2013 21:05

Lukes: nejsem polda ;-)
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#58 Příspěvek od Sláma Karel » 28 pro 2013 15:42

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

honza_b
auto: ------

#59 Příspěvek od honza_b » 28 pro 2013 20:14

Rover píše:Pokud se chovám protiprávně, pokud je moje chování v rozporu se zákonem, pokud ještě k tomu zaútočím na Policii (autem jako zbraň) musím počítat s následky a to i fatálními, tedy smrtí. Takhle to je v civilizovaném světě zařízené a není na tom nic divného.

Některé příspěvky mně přijdou jak z nějakého klubu všeobecné anarchie...
Naposledy upravil(a) honza_b dne 28 pro 2022 17:00, celkem upraveno 1 x.
LR D2 Td5

honza_b
auto: ------

#60 Příspěvek od honza_b » 28 pro 2013 20:32

rz, vrz vrzem, pmječko, včela, nerespektující??? Jsi jasný....
... Slovensko je policejní stát o tom žádná.....[/quote]

:coze: no jasně pokud se někdo orientuje a nenadává na policajty taj je jasnej...... :ne

Slovensko policejni stat? :grin:
LR D2 Td5

Odpovědět