Nasranej jsem denně 100x na FB a u tel. zpráv, pokud se na ně ještě vůbec dívám. Na český zaprodaný stanice ČT1+ČT24 a americkou Novu, které se nám snaží vnutit bruselský lži, už nečumím vůbec, ale i weby a německý televize mě už dokáží rozhodit. Takže s lidma o kterých vím, že jim není život, jakej jsme budovali a někteří z nás za něj i trochu trpěli za komančů, úplně u prdele, jsme schopní spolu komunikovat i mimo tohle fórum. Když jdu sem, vím, že se tady budeme bavit o LR, což je od tý hnusný předválečný realitiy velkej odpočinek. A asi by bylo lepší, kdyby to tak do doby, než bude opak nevyhnutelný, i zůstalo. Protože jinak se to tady začne zbytečně hádat. Ze svý pozice jsem se v čase stal nesmiřitelnej odpůrce všech přestěhovalců jiných kultur, kteří si přišli pro to, co nemají doma. Mám dvě dcery a proto se na všechno tohle dívám jinak, než ten, kdo má syny, případně děti žádný. Já bojuju za ně. Jinak bych jako singl už možná všechno prodal a odletěl někam do zemí, kde je ještě klid. Kdyby mě vzaly. Byl jsem jeden z mála, kteří při referendu o vstupu do EU hlasitě vyzýval ( A byl za to občas zesměšňován) aby si to každý pořádně rozmyslel, protože to nebude fungovat! Já hlasoval proti! Teď nám za kolektivní chybu při tomhle rozhodnutí přišla faktura!
Takže myslím, že v zájmu fóra, by bylo na tohle téma bylo lepší založit speciální vlákno, ať se to nezačne rozlézat do všech témat. Anebo to úplně stopnout, než nás to rozdělí tak, jako to zažívám kolem sebe, kdy s lidmi, se kterými jsem nikdy neměl problém...až do teď, skoro nemůžu mluvit