už se těším hééén, budem závodit hardys hééén. at má vena co zpravovatHARDYS píše:Rád se přijedu podívat na lidi co mají stejnou uchylku LR

Moderátor: Miky_CZ
už se těším hééén, budem závodit hardys hééén. at má vena co zpravovatHARDYS píše:Rád se přijedu podívat na lidi co mají stejnou uchylku LR
landy heaven Mára píše:už se těším hééén, budem závodit hardys hééén. at má vena co zpravovatHARDYS píše:Rád se přijedu podívat na lidi co mají stejnou uchylku LR![]()
už aby to bylo pivo, holky, LR, maso, konak, závodění, bahnění-focení a poznání pak zpravování, vyspání kocoviny a domůůů krásný víkend už to vidim v barvách.
lepé bych to nevystihnullandy heaven Mára píše:už se těším hééén, budem závodit hardys hééén. at má vena co zpravovatHARDYS píše:Rád se přijedu podívat na lidi co mají stejnou uchylku LR![]()
už aby to bylo pivo, holky, LR, maso, konak, závodění, bahnění-focení a poznání pak zpravování, vyspání kocoviny a domůůů krásný víkend už to vidim v barvách.
A je to v háji - mezi takové barbary mi Terezku nikdo nepustí... bahno, pivo, holky, kocovina... ještě sem napište že k dispozici budou střelné zbraně a je to konec...david disco td5 píše: lepé bych to nevystihnul
A můžeme se s Terezkou přidat?HARDYS píše:Fugine tak ráno dělám snídania bude servis do postele
Ano jo tak dobře jestli Ti to nějak osobně vadí (ta snídaně), tak ta černovláska může klidně vynechat ten spodní díl plavek. Já se na ní zlobit nebudu (přísahám).fugín píše:Člověče to není snídaně,to je orální drama. A s tou vysokou štíhlou černovláskou .....no nevím. Jestli si u mě Hardys v autě s tím panáčkem ráno splete spacáky,tak bude blondýna a podávat se bude žhavá dršťková
.
![]()
.
Ty to je hardy recht, obklíčíme fugína aby nemohl odmítnou naší super snídani. Já mám dlouhé vlasy do půlky zad, tak si je akorád obarvím na černo a rozpustím, a můžem podávat snídani. A nahoře bez to taky dáme ne??HARDYS píše:Hlavně to zaparkuj vedle Fugina aby sem nemusel budit celej kemp až mu ponesu ráno maliny nebo jiné ovoce.Jinak zelenou si pucujem zuby ,,na dych,,
A TEN ČAJ SNAD DÁM
A já se těšíl že uděláme zase vláček, zakempujem dáme pivo.........večeři.......pivo, panáky, pivo, panáky.......a pojedem zase domů:-)))))KENY píše:Já se na LRCup vždy těšil![]()
Ale letos se těším, že nemůžu jet! Když to čtu, normálně se bojím
Tak to video mluví za všefugín píše: Jen malinké varování: ráno se budím brzo a občas si při tom i zpívám.
https://www.youtube.com/watch?v=gNitQ6lVGIs
Jen mě klidně obkličte,aspoň ta moje blondýna nebude moct zavelet k ústupulandy heaven Mára píše:Ty to je hardy recht, obklíčíme fugína aby nemohl odmítnou naší super snídani. Já mám dlouhé vlasy do půlky zad, tak si je akorád obarvím na černo a rozpustím, a můžem podávat snídani. A nahoře bez to taky dáme ne??HARDYS píše:Hlavně to zaparkuj vedle Fugina aby sem nemusel budit celej kemp až mu ponesu ráno maliny nebo jiné ovoce.Jinak zelenou si pucujem zuby ,,na dych,,
A TEN ČAJ SNAD DÁMono bude ráno takže všichni budou vyspávat kocovinu, ale aby nás nepřekvapil dělnik až zas půjde z baru poloslepej hledat auto
ze slovy to už je ráno?? kde je ten můj Land Rover?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()