Tekoucí převodka řízení
Moderátor: Acon
Re: Tekoucí převodka řízení
ked pojdes od napravy spat po prednej tyci riadenia, musis na nu narazit....pokial nie, tak sledujes panhardku...v tej chvili by si ale prevodku riadenia uz mal tak, ci tak vidiet. Pokial nie, tak zopakuj postup s tou druhou tycou a k prevodke sa dopracujes... 

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
A nebo běž od volantu dopředu. 

- Mára-RRC
- tel.: 773625346
- auto: 2x RRC
Tak to je škoda, holt disko mělo už něco za sebou... jsem se těšil že budete mít konečně servo, že bude offroadit i paní VZEová a ono prd.... tak bud nová převodka ááá nebo další LRVencaZE píše:Tak jsem se taky pustil do převodky řízení, vyrobil jsem si kvůli tomu stahovák páky řízení a zjistil jsem- že šnek i hřídel jsou v tahu, takže přetěsňování se konat nebude![]()

RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...
- iYary
- tel.: 6O2791O2O
- auto: ex. Defender 11O Td5
Ja jsem asi hypochondr ...... dnes jsem si nasel ciste misto na stani a po 9 hod ani kapka ....tak ted jsi nejsem jist, zda ten flek predtim byl muj 

DEFENDER !
http://www.foxcoffee.cz
http://www.foxcoffee.cz
Nic si z toho nedělej ja dnes parkuju takhle, protože jsem pod autem našel louži nafty a nevím jestli to je z doby kdy jsem měl volne těsnení horního víka nadrže nebo nějaka nová poruch takže se to snažím nechat pořadně odtect a pak budu pozorovatiYary píše:Ja jsem asi hypochondr ...... dnes jsem si nasel ciste misto na stani a po 9 hod ani kapka ....tak ted jsi nejsem jist, zda ten flek predtim byl muj
- Přílohy
-
- P1503091459446.jpg (34.69 KiB) Zobrazeno 3158 x
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Paní VZEová doporučila novou, asi budu muset vzít doporučení vážně...landy heaven Mára píše:
Tak to je škoda, holt disko mělo už něco za sebou... jsem se těšil že budete mít konečně servo, že bude offroadit i paní VZEová a ono prd.... tak bud nová převodka ááá nebo další LR![]()
třeba RRC nebo D1 ci Def 90-bo 130
![]()

kupec18:
Mě zas začal někde kapat fridex a žena Defíka omlouvala, jako že to neteče jen tak, že si prý značí svoje teritorium, či jak to stojí na té všeobecně známé samolepce.
"Milý Defíku, už jsi si dostatečně označil naši zahradu, tak aby tam člověk pomalu chodil v holinkách. Všude z Tebe padají kusy bahna a v létě teče vosk. Myslím že to by stačilo, ještě aby fridex, to teda na..at

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
VencaZE píše:Paní VZEová doporučila novou, asi budu muset vzít doporučení vážně...landy heaven Mára píše:
Tak to je škoda, holt disko mělo už něco za sebou... jsem se těšil že budete mít konečně servo, že bude offroadit i paní VZEová a ono prd.... tak bud nová převodka ááá nebo další LR![]()
třeba RRC nebo D1 ci Def 90-bo 130
![]()
.
kupec18:
Mě zas začal někde kapat fridex a žena Defíka omlouvala, jako že to neteče jen tak, že si prý značí svoje teritorium, či jak to stojí na té všeobecně známé samolepce.
"Milý Defíku, už jsi si dostatečně označil naši zahradu, tak aby tam člověk pomalu chodil v holinkách. Všude z Tebe padají kusy bahna a v létě teče vosk. Myslím že to by stačilo, ještě aby fridex, to teda na..at. Jestli nedáš pokoj, půjdeš zase pod kudlu hotovo
."
Znam delší donu mi teplo u spoje hadic co vedou z motoru do radiatoru topení, jsem musel asi 4krat měnit ty svorky.
Jinak s tebou Venco souhlasím a taky se nesmířím se neustálým značkovaním.

Bylo by zajímavé dát sem nějakou anketu s hlasováním kdo renovoval převodku řízení a jak dlouho mu to vydrželo. Aby se člověku lépe rozhodovalo jestli se pouštět do renovace nebo rovnou koupit novou. 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Jaký jsou po letech zkušenosti s převodkou na D2?eliott píše: 11 led 2008 17:39 Tak jsem se odhodlal rozpitvat dvě převodky řízení za účelem repase. Jednu, o které jsem věděl, že má ohlou hřídel od nehody, jsem použil jako pokusného králíka, aby se zjistilo, jak se vlastně rozebírá. Do druhé jsem měl připravenou sadu těsnění a čekal jsem jednoduchou akci. Ta se nekonala, neboť obě jehlová ložiska na hřídeli řídící páky byla v pánu
. A samozřejmě šlo o ložiska palcová, ale už se rýsuje dodavatel, takže pokud vás začne trápit věčný flek pod autem, Mohu zajistit kvalitní repas
![]()
- přetěsnit svoji převodku
- nechat jí u tebe repasovat
- koupit repas z Anglie
- nová od Adwestu

Land Rover Discovery 2 Td5
5. nechat repasovat v anglii
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Koupit novoumasar píše: 03 srp 2021 07:28Jaký jsou po letech zkušenosti s převodkou na D2?eliott píše: 11 led 2008 17:39 Tak jsem se odhodlal rozpitvat dvě převodky řízení za účelem repase. Jednu, o které jsem věděl, že má ohlou hřídel od nehody, jsem použil jako pokusného králíka, aby se zjistilo, jak se vlastně rozebírá. Do druhé jsem měl připravenou sadu těsnění a čekal jsem jednoduchou akci. Ta se nekonala, neboť obě jehlová ložiska na hřídeli řídící páky byla v pánu
. A samozřejmě šlo o ložiska palcová, ale už se rýsuje dodavatel, takže pokud vás začne trápit věčný flek pod autem, Mohu zajistit kvalitní repas
![]()
- přetěsnit svoji převodku
- nechat jí u tebe repasovat
- koupit repas z Anglie
- nová od Adwestu
![]()
![]()
![]()
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com