Rover píše:Moc děkuju, už jsem to všechno četl 3x a ještě se v tom trochu plácám, o víkendu se zajdeme podívat do nějaké velké prodejny, kde je toho hodně vystaveného, aby si to člověk osahal a udělal představu a pak to budu řešit dál, co ojetého koupit. Ale to co tady píšete mně moc pomáhá, fakt díky.
Něco málo z vlastních zkušeností - když to chceš okouknout zkus Malvík v Hostivicích, co vím tak je nejblíž . Nechá se tam vyzkoušet a vybrat, když jsme tam pořizovali první, nebyl problém kočárek vytáhnout na parkoviště a vyzkoušet jak se vejde do auta.
Když plánuješ i procházky mimo zpevněné cesty, zapomeň na tříkolové, to je hrozný. U normálních 4 kol pak vyber tu, která má rozchod předních i zadních kol stejnej. Neveřil bys, jakej je rozdíl tlačit v 10cm sněhu pět kilometrů kočárek, kterej místou dvou stop dělá čtyři .
Na velikost by měla být lodička kočárku co největší, jinak to bude na zimu malé a budeš kupovat jinej další. Vyzkoušeno

Jako standart beru možnost Isofixu kvůli montáži do auta. I díky tomu jezdím s Barčou v Pomeranči a Defíku, dal jsem je tam
Rozporoval bych nafukovací kolečka, drncá to úplně stejně a duše, který se používají na kočárky se snad dávají do balonků . Furt to uchází, několikrát měněno.
Že kupuješ značku vůbec nic neznamená, většina dílů je yvrobená v Polsku nebo v Asii