Pouzity material - nerezove struhadlo na kren, prace cca 10 minut

Moderátor: Rover
Prosim pekne 45 kc. Kdyby melo vetsi hodnotu, nabidl bych Ti zbytek z toho meho, ale takhle se to skoro ani nevyplati posilatRover píše:Kolikpak stojí takové struhadlo? Taky mně to čeká u LR110...
Ahoj,Poly píše:Teda!Uvedení do provozuschopného stavu bleskovou rychlostí... gratulace
BTW: Jaké gumy jsi nakonec pořídil...? Také mne to čeká... Díky...
Jirka
O zamcich jsem to uz bohuzel zjistil. Kuprikladu leve dvere jdou sice zamknout, ale po par zalomcovanich klikou se zase klidne otevrou.MadTom píše: 29 bře 2017 17:51 Spínačku ven, rozebrat a uvidíš. Zámky na LR nejsou nic moc a umí se různě rozhasit. A jestli se někdo snažil šroubovákem, tak to může být všelijaké.
Ja WD40 nerad, ale prostrikal jsem to Konkorem - efekt zadny. Zkusim ji rozebrat a uvidime. Cim si nejsem absolutne jist je zamek volantu, neb si nejsem schopen vybavit, jestli se v loni rizeni zamykalo ci nikoliv...
Sytic mam pravda jinde, nicmene, auto je benzinove jak papirove tak v realu. Krom toho je spinacka pridelana k volantove tyci original trhacimi srouby. Ze by si nekdo dal tu praci a vymenil celou volantovou tyc i se spinackou se mi nejak nepozdava....kryten píše: 03 dub 2017 07:49 Máš tam spínačku z Diesel,to je chcípák motoru.U benzínové verze tam má být sytič.Ten máš tedy asi někde jinde.