To je správný přístup majitele LRxxx píše: 14 úno 2018 16:39rozsvítí se kontrolka, tak dotankuji.
Je mi jedno kolik. Neřeším, kolik mám v tu chvíli ještě v nádrži

Moderátor: Miky_CZ
To je správný přístup majitele LRxxx píše: 14 úno 2018 16:39rozsvítí se kontrolka, tak dotankuji.
Je mi jedno kolik. Neřeším, kolik mám v tu chvíli ještě v nádrži
To je sice pěkné a klidně bych s tím souhlasil, ale pokud bydlíš dál od benzínky, případně od benzínky, ze které jsi ochoten tankovat, aniž bys musel riskovat poškození motoru (myslím třeba v rozsahu 15 - 30 km - ano, i taková místa u nás jsou), tak ne vždycky máš možnost při rozsvícení kontrolky valit hned k benzině a musíš chtě nechtě počítat a kalkulovat, aby ti to při příští cestě někam do města vyšlo. A na to je dobré mít nějaká objektivní data. To je za mě celý problém.RudaK píše: 15 úno 2018 14:41To je správný přístup majitele LRxxx píše: 14 úno 2018 16:39rozsvítí se kontrolka, tak dotankuji.
Je mi jedno kolik. Neřeším, kolik mám v tu chvíli ještě v nádržiJestli chce někdo malou spotřebu,tak zakoupit ochcávku
Jel jsem párkrát při dojezdu 0 km podle počítače a neměl jsem z toho dobrý pocit - spíš sem si říkal že jsem kokot,že jsem zapoměl natankovat ....
Takový postup ( dojezd na doraz ) je spíš pro závody ve spotřebě . Normální je natankovat - vždyť je čerpačka skoro na každým rohu ....