Ctvrtek 8.kvetna - lehkej offroudek na Brdech (Pribram)

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
George
auto: RR P38 2,5 DSE

#41 Příspěvek od George » 11 kvě 2008 21:28

No to je přesně ono co poslal Dano tu fotku,a jak píše,musí se to dost vybrousit do okolí té trhliny a pak se tam dává speciální vložka s kordem,který se ještě sváže s tím původním a potom se to v několika vrstvách postupně z obou stran zavulkanizuje.Mám to takhle opravené taky a vypadá to z venčí úplně stejně.Dávám ji na zadní nápravu a jel jsem stím i přes 130 na dálnici a bez problémů.Mám to po té opravě už třetí zimu a najeto asi 20000km,takže se tomu dá i věřit.
George
Říkám mu Lokomotiva - žere stejně, hulí stejně a jede taky jenom občas.

Jarys

#42 Příspěvek od Jarys » 12 kvě 2008 00:25

OC píše:Nojo, protože žijem v dementních Čechách, kde nic není k sehnání. Přes měsíc jsme oba s Eliottem marně sháněli BFG, než jsem z nouze vzal tohle :(
Mám kamaráda dealera Michelin a na BFG(který u nás padá pod Michelin) jsem čekal dva měsíce. Ale nakonec jsem se dočkal. Kámoš je musel nechat zadat do výroby v Německu a pak to trochu urgovat. Spoustu nabízeních velikostí vůbec nevalí na sklad a pouze čekají na objednávku. Každy internetový obchod u nás je nabízí, ale nakonec objednávku s omluvou stornují a dál se nesnaží.

PS: výlet musel být samozřejmě výborný a ten brodík jste si snad uměle vytvořili nebo co...?
Disco mi zachránilo život

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od DjALF » 14 kvě 2008 23:20

Vylet super a pekny fotky s tim brodem. Jen se divim,ze nikdo nemel nejaky vetsi problem s tim,ze jste tam byli.Asi stesti na dobry lidi s dobrou naladou.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

Odpovědět