Moderátor: Miky_CZ
Ano zatím platí, že je to akce LR a jediná možnost aby tam jezdilo i něco jiného je podle mě ta, kdyby se nás LR sjelo málo, což zatím nevypadá.DjALF píše:me taky ostatni znacky nevadi. Hlavne se na tom musime domluvit vcas at pak nejsou zbytecny zmatky. Zatim jestli to chapu spravne to Karel nahlasil jako soukr.akci takze asi zatim jako sraz LR,RR.
Ale Karel jako strujce akce bude mit posledni slovo,kazdopadne mam zapsano v denicku
DJ Alfe, ne sraz LR, RR ale všech modelových řad LR.DjALF píše:me taky ostatni znacky nevadi. Hlavne se na tom musime domluvit vcas at pak nejsou zbytecny zmatky. Zatim jestli to chapu spravne to Karel nahlasil jako soukr.akci takze asi zatim jako sraz LR,RR.
Ale Karel jako strujce akce bude mit posledni slovo,kazdopadne mam zapsano v denicku
Spaní si většinou řeší každý sám(auto, stan nebo širák), většinou bývá možnost nějakého opékaní buřtů nebo i grilování, ale je to spíš odvislé podle počtu účastníků.Někteří nepohrdnou ani návštěvou místních hospod.-buri- píše:Chlapi pojedu poprve na sraz, jak resite spani a dalsi organizacni veci jako je jidlo - griluje se nebo se chodi do hospody na zebra a pod.
Jasne ALFe - sorry za neuplnou a nespravnou formulaciALF píše:DJ Alfe, ne sraz LR, RR ale všech modelových řad LR.DjALF píše:me taky ostatni znacky nevadi. Hlavne se na tom musime domluvit vcas at pak nejsou zbytecny zmatky. Zatim jestli to chapu spravne to Karel nahlasil jako soukr.akci takze asi zatim jako sraz LR,RR.
Jarys píše:expedice sosnová
Rudo, napsals to stejně, jako kdybys napsal Škoda a Octávie jsou sice od jedné značky, ale se finančně dost rozchází.... tady se plete název automobilky s nejdrahším modelem. Já tomu rozumím, že automobilka se jmenuje Land Rover a základními modely jsou: Freelander, Defender, Discovery a Range Rover. Jen, že tady na fórum chodí i jiní, než fandové a majitelé, tak ať z toho nemají guláš.RudaK píše:Land Rover a Range Rover jsou sice od jedné značky,ale se finančně dost rozchází.Tak asi proto.![]()
to Alf , když by mě to nabízeli grátis,tak bych neodolal.